تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
آقای champion این مکث های الجزیره اسسپرت ها در هاتبرد راه حلی ندارد؟با تشکر

با درود :
دوست عزیز این مشکلی که جنابعالی عنوان نمودید در واقع اتک هایی است که پروایدرها ( صاحبان شبکه ها و پکیج ها ) بر روی شبکه های خودشان ارسال می کنند، در واقع هدف اصلی از انجام این قبیل کارها مبارزه با مشترکان غیر مجاز و شرینگ غیر قانونی می باشد،
و در واقع با این کار می خواهند اختلالاتی را برای مشترکان غیر مجاز بوجود آورده و از به اشتراک گذاشته شدن پکیج هایشان توسط افراد سودجو جلوگیری به عمل آورند، دوست عزیز فعلاً از دست کسی کاری ساخته نیست، البته برای اینکه کمی از تأثیرات این کار کاسته شود، همیشه سعی کنید از آخرین نرم افزاری که برای رسیورتان ارائه می شود استفاده نمائید، و همچنین دانگلتان را نیز همیشه با آخرین نرم افزار ارائه شده پروگرم نمائید.

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
با درود :
دوست عزیز جنابعالی ابتدا به لینک زیر تشریف ببرید و نرم افزار مربوطه را دانلود نموده و به دانگلتان انتقال دهید،

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=59465&p=288715&viewfull=1#post288715

سپس توضیحاتی را که بنده در پست زیر به یکی از کاربران گفته ام را شما نیز به دقت بر روی دانگلتان انجام دهید،

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45888&p=288925&viewfull=1#post288925

امیدوارم که با انجام صحیح این مراحل موفق به راه اندازی مجدد شرینگ بر روی دانگلتان شوید.

دوست عزیز این کاری که شما گفتید رو انجام دادم اما همچنان سریال نامبر اکسپایر میزنه.چکار باید کنم؟

aref3654

کاربر
2012-03-02
83
248

با درود :
دوست عزیز این مشکلی که جنابعالی عنوان نمودید در واقع اتک هایی است که پروایدرها ( صاحبان شبکه ها و پکیج ها ) بر روی شبکه های خودشان ارسال می کنند، در واقع هدف اصلی از انجام این قبیل کارها مبارزه با مشترکان غیر مجاز و شرینگ غیر قانونی می باشد،
و در واقع با این کار می خواهند اختلالاتی را برای مشترکان غیر مجاز بوجود آورده و از به اشتراک گذاشته شدن پکیج هایشان توسط افراد سودجو جلوگیری به عمل آورند، دوست عزیز فعلاً از دست کسی کاری ساخته نیست، البته برای اینکه کمی از تأثیرات این کار کاسته شود، همیشه سعی کنید از آخرین نرم افزاری که برای رسیورتان ارائه می شود استفاده نمائید، و همچنین دانگلتان را نیز همیشه با آخرین نرم افزار ارائه شده پروگرم نمائید.

با تشکر از شما. پس این برای اکثر رسیورها یکسان است؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست عزیز این کاری که شما گفتید رو انجام دادم اما همچنان سریال نامبر اکسپایر میزنه.چکار باید کنم؟

با درود :
دوست عزیز با توجه به فرمایشات حضرتعالی، باید خدمت مبارکتان عرض کنم که احتمالاً و از شانس بد شما شماره سریال آی سی فلش جنابعالی برای نرم افزار فعلی تعریف نشده است و به همین خاطر هم پیغام اکسپایر می دهد، همانطور که استاد علی رسیور نیز عنوان نمودند برای اینکه شرینگ بر روی قطعات جدید فعال گردد باید مسئولین تیم شرینگ تک تک شماره سریال های جدید و مورد تأییدشان را برای نرم افزار تعریف کنند و این کار کمی زمان بر خواهد بود، در حقیقت باید سریال تمامی قطعات فروش رفته تولید سال
2011 و 2012 برای نرم افزار های ورژن جدید تعریف شود تا قطعه آی سی فلش مورد نظر کار کند، گویا تا حالا 3 سری (10-11-12) از این آی سی فلشها برای نرم افزارهای ارائه شده جدید تعریف شده است، اکثر قطعات فروش رفته به کاربران این سایت جزء سری 10 هستند به همین دلیل تعریف همه سریالها برای یک نرم افزار سخت و زمان بر است،
فعلاً جنابعالی و همچنین سایر دوستانی که با این مشکل روبرو هستند ناچاراً باید منتظر باشند تا نرم افزار ورژن نهایی برای رفع این مشکل ارائه شود.

آخرین ویرایش:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با تشکر از شما. پس این برای اکثر رسیورها یکسان است؟

با درود مجدد :
دوست عزیز بله مشکل مکث چند ثانیه ای بر روی شبکه های پکیج الجزیره اسپورت هاتبرد و همچنین احتمالاً بعضی از کانال های پکیج های دیگر دقیقاً به خاطر ارسال همین اتک های ارسالی از سوی پروایدرها می باشد و برای اکثر رسیورها یکسان می باشد و به فرستنده ارتباط دارد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با درود :
دوستان عزیز همانطور که ملاحظه می فرمائید و جناب استاد علی رسیور نیز فرموده اند
در حال حاضر فعلاًسرویس ماهوارهw3 فقط برای قطعات تولید سال 2012 اختصاص یافته است، که از قرار معلوم هم اکنون ارسال دیتا و شرینگ بر روی این سرور نیز آغاز شده و به مدت یکسال این قطعات نیز ساپورت خواهند شد، اما در مورد قطعات با شماره سریال های 1033 و 1036 باید توجه داشته باشید که در شرایط فعلی تنها راه حل پیش رو کاربران محترم استفاده از سرور و شرینگ ماهواره هلاست می باشد، که با نرم افزاری که بنده دیروز در سایت قرار دادم، مشکل اکسپایر بیشتر سریال ها نیز رفع گردیده و دانگل قابلیت بازگشایی کانالها را دارد.

ظاهراً دست اندرکاران دانگل میکرو ما را به عنوان موش آزمایشگاهی انتخاب کرده اند . چرا که مرتب سرورهای خودشون را عوض می کنند . یه روز می فرمایند سرویس شیرینگ روی ماهواره
اینتلست برقرار شده و دیش هاتون را برای این ماهواره تنشیم کنید . هنوز چیزی از زمان برقراری شیرینگ بر روی این ماهواره نگذشته که دوباره w3 و حالا هم برای بار چندم سرویس روی هلاست . جالبه نه ؟؟؟؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

با درود :
دوست عزیز با توجه به فرمایشات حضرتعالی، باید خدمت مبارکتان عرض کنم که احتمالاً و از شانس بد شما شماره سریال آی سی فلش جنابعالی برای نرم افزار فعلی تعریف نشده است و به همین خاطر هم پیغام اکسپایر می دهد، همانطور که استاد علی رسیور نیز عنوان نمودند برای اینکه شرینگ بر روی قطعات جدید فعال گردد باید مسئولین تیم شرینگ تک تک شماره سریال های جدید و مورد تأییدشان را برای نرم افزار تعریف کنند و این کار کمی زمان بر خواهد بود، در حقیقت باید سریال تمامی قطعات فروش رفته تولید سال
2011 و 2012 برای نرم افزار های ورژن جدید تعریف شود تا قطعه آی سی فلش مورد نظر کار کند، گویا تا حالا 3 سری (10-11-12) از این آی سی فلشها برای نرم افزارهای ارائه شده جدید تعریف شده است، اکثر قطعات فروش رفته به کاربران این سایت جزء سری 10 هستند به همین دلیل تعریف همه سریالها برای یک نرم افزار سخت و زمان بر است،
فعلاً جنابعالی و همچنین سایر دوستانی که با این مشکل روبرو هستند ناچاراً باید منتظر باشند تا نرم افزار ورژن نهایی برای رفع این مشکل ارائه شود.

دوست خوبم champion سلام

من دانگلی با شماره سریال
1036 دارم . البته قبلاً شماره سریال 90 بوده و با تعویض قطعه به 1070 تبدیل شده و سپس با نرم افزار دریافتی از دوستمون علی رسیور به 1036 تبدیل شده است .
مشکل من اینه که سریال دانگل من توسط سیستم OTA
اکسپایر نشده است و با وجود این هیچ کانالی را باز نمی کند. ضمناً با آخرین نرم افزار ارائه شده توسط علی رسیور ( 1.83 ) هم آپدیت شده است .
به نظر شما اشکال از دانگل است یا من هم باید منتظر نرم افزار جدید باشم ؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : 1.83

مکان : مرکز ایران

زمان : یکشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/13)

وضعیت : قطع کامل

زمان : دوشنبه / ساعت 07:00 ( 91/01/14)

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : 1.83

مکان : مرکز ایران

زمان : یکشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/13)

زمان : دوشنبه / ساعت 07:00 ( 91/01/14)

شرینگ میکرو 1قطعه تعویضی ریلیز شده1036
جهت دابلیو3 باقیچی برروی هاتبرد
بانرم افزار چکی باکس سرورnb
بافریزجزیی وصل می باشد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز میشه لطف کنی و مشخصات کامل وصل بودن شیرینگ را هم ذکر کنی ؟
سلام استادعزیزم

شرینگ میکرو 1قطعه تعویضی ریلیز شده1036
جهت دابلیو3 باقیچی برروی هاتبرد
بانرم افزار چکی باکس سرورnb
بافریزجزیی وصل می باشد

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
میکرو با سریال 1036 پس از انجام همه کارهای گفته شده تو سط دوستان در انجمن همچنان اکسپایر میباشد
استادگلم
ابتدافایل کلین روبریز بعدنرم افزار چکی باکس رو
بعد دانگلت رو روی سرور nbتنظیم کن وباریموت کنترل استندبای کن وبذاردانگلت خاموش باشه کانالهاصددرصد بازمیشه عزیز من ازدیشب تاالان جک کردم وروی سه جهارتادانگل همه جواب گرفتم

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام از دوستان اگر کسی نرم افزار اصلی با قطعه تعویضی را با میکرو 1 جهت هلاست دارد اعلام وضعیت نمایدسریال های متفاوت تا ببینیم علی آقا در سایت پیدایش می شود که خبر خوبی داشته با شد یا نه با تشکر

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
استادگلم
ابتدافایل کلین روبریز بعدنرم افزار چکی باکس رو
بعد دانگلت رو روی سرور nbتنظیم کن وباریموت کنترل استندبای کن وبذاردانگلت خاموش باشه کانالهاصددرصد بازمیشه عزیز من ازدیشب تاالان جک کردم وروی سه جهارتادانگل همه جواب گرفتم

این کارها برای میکرو که قطعه دوم روش نصب شده جواب میده؟

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
این کارها برای میکرو که قطعه دوم روش نصب شده جواب میده؟
دوست گلم مال من قطعه دوم روش نصبه قبل از اجرای نرم افزار توسط لودر یک دامپ ازمیکروت بگیرتا احیانادچارمشکل نشی
من تست کردم به هیچ مشکلی برخوردنکردم عزیز ودابلیو 3 باکیفیت برقراره

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
جهت دبلیو 3 برای استفاده از برنامه چیکی باکس nb کیفیت سیگنال باید چند باشد.من بی بی سی فارسی سیگنال 68 میگیرم باید بیشتر.....؟
دوست گلم فرکانس 10721/27500/عمودی یک کمی سیگنال داشته باشی کافیه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا