تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
سلام استادعزیزم

شرینگ میکرو 1قطعه تعویضی ریلیز شده1036
جهت دابلیو3 باقیچی برروی هاتبرد
بانرم افزار چکی باکس سرورnb
بافریزجزیی وصل می باشد

دوست خوبم علی آقا سلام

نظر جنابعالی در خصوص وصل بودن شیرینگ با این نرم افزار و انجام چنین کاری چیست ؟

منتظر اظهارنظر شما هستیم .

microbox2010

کاربر
2006-10-17
355
1,096
parsin گرامی

من سیگنال بالایی در دبلیو سه دارم و روی دستگاه سیگنال 12526 در حد 37 است یعنی حدود 7 درصد بیش از حد نیازی که کانال شطرنجی بشه و برای بی بی سی هم 19 درصد بیش از حد نیاز یعنی 48 درص ولی هیچ کانالی وانمیشه.. البته من میکرو دو را میگم و در ضمن nb هم سبز نمیشه.............

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
دوست گلم مال من قطعه دوم روش نصبه قبل از اجرای نرم افزار توسط لودر یک دامپ ازمیکروت بگیرتا احیانادچارمشکل نشی
من تست کردم به هیچ مشکلی برخوردنکردم عزیز ودابلیو 3 باکیفیت برقراره

روش دامپ گرفتن و نرم افزارش رو لطف می کنید؟

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست خوبم champion سلام

من دانگلی با شماره سریال
1036 دارم . البته قبلاً شماره سریال 90 بوده و با تعویض قطعه به 1070 تبدیل شده و سپس با نرم افزار دریافتی از دوستمون علی رسیور به 1036 تبدیل شده است .
مشکل من اینه که سریال دانگل من توسط سیستم OTA
اکسپایر نشده است و با وجود این هیچ کانالی را باز نمی کند. ضمناً با آخرین نرم افزار ارائه شده توسط علی رسیور ( 1.83 ) هم آپدیت شده است .
به نظر شما اشکال از دانگل است یا من هم باید منتظر نرم افزار جدید باشم ؟

با درود :
مهندس جان بنده در پست های ارسالی قبلی چندین مرتبه همین نکته را خدمت کاربران عرض نمودم، فعلاً دارندگان آی سی فلش های با شماره سریال
1033 و 1036 فقط باید از شرینگ سرور ماهواره هلاست استفاده نمایند،
یعنی اینکه مهندس جان حضرتعالی جهت فعال نمودن دانگلتان سریعاً دیش دریافت شرینگتان را از
w3 به هلاست تغییر دهید و منتظر معجزه از سوی تیم شرینگ برای این مسیر w3 نباشید،
و متعاقباً توجه داشته باشید که
بعد از وصل نمودن کابل شرینگ مسیر هلاست به دانگل، حتماً دانگل را با دگمۀ قرمز موجود بر روی ریموت کنترل ریست فکتوری نمائید،
ضمناً همانطور که جنابعالی عنواه نمودید گویا شما دانگلتان را با آخرین نرم افزاری که استاد علی رسیور ارائه نموده اند آبگرید نموده اید،
اما این نکته را نیز بد نیست که در نظر داشته باشید که آن نرم افزار اولین نسخه آزمایشی و اصلاح شده نرم افزار ورژن
1.83 بود،
ولی مهندس جان بنده چند روز پیش دومین نسخه آزمایشی و اصلاح شده همین نرم افزار ورژن
1.83 را نیز در سایت قرار داده ام که مسئولین تیم شرینگ تعداد شماره سریال های بیشتری را برای نرم افزار تعریف نموده اند،
در هر حال چیزی که کاملاً روشن می باشد این است که در شرایط فعلی تنها راه حل پیش رو دارندگان آی سی فلش
1033 و 1036 استفاده از شرینگ مسیر هلاست می باشد.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
دوستان کسی خبر داره سریال 1036با کدوم نرم افزار وصله
سلام دوست عزیز اگر پست های قبلی رو نگاه کنی میبینی که اکسپایر هست و با هیچ نرم افزاری و هیچ جهتی وصل نیست؛مشکل تیم جدی هست بهتره فعلا تا تکلیف مشخص بشه بری دنبال شیرینگ های دیگر ؛ اگر رسیور لینوکسی داری بهتره بری دنبال سی سی کم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست عزیز آقای Champion لطف میکنید نحوه دامپ و نرم افزارش رو بگید؟

با درود :
دوست عزیز نحوۀ گرفتن دامپ از آی سی فلش دانگل بسیار راحت است و به هیچ نرم افزاری هم احتیاجی نیست،
تنها چیزی که شما لازم دارید یک عدد لودر است، که بنده به شما پیشنهاد می کنم از لودر
GxDownloaderIII V2.004 جهت انجام این کار استفاده نمائید،
روش کار نیز به این شکل است که شما ابتدا دانگل را به توسط کابل آبگرید
RS232 به کامپیوتر وصل نموده و سپس بر روی لودر مورد نظر دابل کلیک می کنید تا لودر اجرا شود، در این مرحله از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه سوم را که Dump نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Dump یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل دامپ گرفتن به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100% که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید،

نکته بسیار مهم : این فلش دامپ که از آی سی فلش دانگل تهیه می نمائید را در یکی از درایورهای کامپیوتر خود ذخیره نموده و همیشه به یاد داشته باشید که هر وقت با دانگلتان به مشکل بر خورد کنید، این فایل نجات دهنده آی سی فلش دانگلتان خواهد بود.

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
parsin گرامی

من سیگنال بالایی در دبلیو سه دارم و روی دستگاه سیگنال 12526 در حد 37 است یعنی حدود 7 درصد بیش از حد نیازی که کانال شطرنجی بشه و برای بی بی سی هم 19 درصد بیش از حد نیاز یعنی 48 درص ولی هیچ کانالی وانمیشه.. البته من میکرو دو را میگم و در ضمن nb هم سبز نمیشه.............
سرورگلم سلام
باید کارکنی فرکانس 10721/27500که مروط به صدای .....است روسیگنالش دریافت کنی من باقیچی راحت گرفتم بعددانگلتروروی سرورnbقاربده سپس سیوکن وبعددانگل راباریموت خاموش کن صددرصد جواب میده

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
شرینگ میکرو 1قطعه تعویضی ریلیز شده1036
جهت دابلیو3 باقیچی برروی هاتبرد
بانرم افزار چکی باکس سرورnb
باوضعیت بسیارمطلوبی برقراره وصل می باشد

مسئولیت استفاده ازنرم افزاربرعهده خودکاربره اما من روی 4تامیکروتست کردم وچندین باراونهارو جهت تست به حالت اول برگردوندم حتی کوچکترین مشکلی پیش نیومد ولی جهت اطمینان فایل دامپ روازمیکروتون بگیرید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان گرامی میشه الان اعلام کنید که سریال 1036 در جهت دبلیو3 با چه نرم افزاری وصله؟ ایا اگه نرم افزار جکی باکس رو روش بریزم بعدا مشکلی پیش نمیاد ؟؟

دوست خوبم فعلاً سریال 1036 با هیچ نرم افزاری روی w3وصل نیست و از نظر مشکل هم از دوستمون علی رسیور سئوال پرسیدیم . ولی هنوز پاسخی بهمون نداده است .
ظاهراً بهترین کار برای این سریال ها استفاده از مسیر
هلاست است .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان بنظر شما صلاح هست دانگل رو به چکی باکس تبدیل کنیم آیا ارزششو داره یا نه منتظر نرم افزار اصل میکروباکس ازسوی سرور باشیم !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از دوستانمون گفته چند دانگل را به چکی باکس تبدیل کرده و دوباره اونها را به حالت اول برگردونده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده ، ولی من شخصاً معتقدم فعلاً صبر کنیم ببینیم چی میشه و اون راه حل را به عنوان تیر آخر در اختیار داشته باشیم .
نظر سایر کابران در مورد
استفاده از نرم افزار چکی باکس چیست ؟

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : 1.83

مکان : مرکز ایران

زمان : دوشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/14)

وضعیت : قطع کامل

زمان : سه شنبه / ساعت 07:00 ( 91/01/15)

وضعیت : قطع کامل

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا