تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

با درود :
مهندس جان بنده در پست های ارسالی قبلی چندین مرتبه همین نکته را خدمت کاربران عرض نمودم، فعلاً دارندگان آی سی فلش های با شماره سریال
1033 و 1036 فقط باید از شرینگ سرور ماهواره هلاست استفاده نمایند،
یعنی اینکه مهندس جان حضرتعالی جهت فعال نمودن دانگلتان سریعاً دیش دریافت شرینگتان را از
w3 به هلاست تغییر دهید و منتظر معجزه از سوی تیم شرینگ برای این مسیر w3 نباشید،
و متعاقباً توجه داشته باشید که
بعد از وصل نمودن کابل شرینگ مسیر هلاست به دانگل، حتماً دانگل را با دگمۀ قرمز موجود بر روی ریموت کنترل ریست فکتوری نمائید،
ضمناً همانطور که جنابعالی عنواه نمودید گویا شما دانگلتان را با آخرین نرم افزاری که استاد علی رسیور ارائه نموده اند آبگرید نموده اید،
اما این نکته را نیز بد نیست که در نظر داشته باشید که آن نرم افزار اولین نسخه آزمایشی و اصلاح شده نرم افزار ورژن
1.83 بود،
ولی مهندس جان بنده چند روز پیش دومین نسخه آزمایشی و اصلاح شده همین نرم افزار ورژن
1.83 را نیز در سایت قرار داده ام که مسئولین تیم شرینگ تعداد شماره سریال های بیشتری را برای نرم افزار تعریف نموده اند،
در هر حال چیزی که کاملاً روشن می باشد این است که در شرایط فعلی تنها راه حل پیش رو دارندگان آی سی فلش
1033 و 1036 استفاده از شرینگ مسیر هلاست می باشد.
موفق باشید.

دوست خوبم Champion ممنون از توضیحات کامل جنابعالی و پاسخ سریع

تنها یک سئوال باقی مانده و آن هم اینکه با تعریف شماره سریال های آی سی فلشها بر روی سرور و نرم افزارهای مختلف ، مشکل برطرف شده و شیرینگ در مسیر W3 برقرار خواهد شد ؟

به عنوان مثال فرض کنیم شماره سریال دانگل من هم توسط نرم افزاری که جنابعالی آن را قرار داده اید برای سرور تعریف شده باشد ، آیا شیرینگ برقرار خواهد شد و یا اینکه باید منتظر بود تا تمامی شماره ها تعریف شود ؟

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
یکی از دوستانمون گفته چند دانگل را به چکی باکس تبدیل کرده و دوباره اونها را به حالت اول برگردونده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده ، ولی من شخصاً معتقدم فعلاً صبر کنیم ببینیم چی میشه و اون راه حل را به عنوان تیر آخر در اختیار داشته باشیم .
نظر سایر کابران در مورد
استفاده از نرم افزار چکی باکس چیست ؟

استادوسروربزرگواریقیناحرف شما اساتید درست تروصحیح ترازماست من هم نظرم وکارهایی که انجام دادم روپس ازچندین بارتست توسایت اعلام کردم به هیچ مشکلی برنخوردم فایل دامپ روبه دستگاه دادم وورژن1.83 به راحتی گرفت ودرتبدیلش مشکلی بوجودنیومد شرینگ هم باکیفیت مطلوبی برروی دابلیو3 برقراره ولی به کاربراتوصیه می کنم که تنهابه حرف من حقیرتوجه نکن وگوش به گفته شمااساتید داشته باشند
مسئولیت این کارهم گفتم که برعهده خودکاربره

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
یکی از دوستانمون گفته چند دانگل را به چکی باکس تبدیل کرده و دوباره اونها را به حالت اول برگردونده و هیچ مشکلی هم پیش نیومده ، ولی من شخصاً معتقدم فعلاً صبر کنیم ببینیم چی میشه و اون راه حل را به عنوان تیر آخر در اختیار داشته باشیم .
نظر سایر کابران در مورد
استفاده از نرم افزار چکی باکس چیست ؟
سلام دوست عزیز دیگه هر چی هست شیرینگ این چکی باکس بهتر از قطع بودن کامل هست حداقل بدون شیرینگ نیستیIRSAT:a19:IRSAT:a19:

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
من میکرو 1 بدون قطعه تعویضی رو از دیروز تبدیل کردم وبازگشت کردم بدون مشکل ابتدا فایل ی رو که از همین سایت گرفتم بوسیله لودر میکرو 2 به دانگل دادم بعد با لودر میکرو 1 فایل کلین رو دادم وبعد برنامه چیکی باکس رو وبرای بازگشت خیلی راحت همین برنامه رو اجرا کردم ودر آخر برنامه میکرو1 رودادم

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوست خوبم Champion ممنون از توضیحات کامل جنابعالی و پاسخ سریع
تنها یک سئوال باقی مانده و آن هم اینکه با تعریف شماره سریال های آی سی فلشها بر روی سرور و نرم افزارهای مختلف ، مشکل برطرف شده و شیرینگ در مسیر W3 برقرار خواهد شد ؟

با درود مجدد :
مهندس جان دقیقاً بر طبق آخرین پست ارسالی جناب استاد علی رسیور که انعکاس دهنده برنامه و نظر و رویه کاری مدیران کمپانی میکروباکس و همچنین مسئولین تیم شرینگ می باشد، از قرار معلوم گویا تصمیم بر این شده است که از این تاریخ به بعد سرور ماهواره
w3 را فقط به قطعات آی سی فلش تولید سال 2012 اختصاص دهند، و ساپورت بقیه آی سی فلش ها را که تولید سال 2011 و قبل از آن می باشند را به سرور ماهواره هلاست اختصاص دهند، پس با این حساب مهندس جان پاسخ قسمت اول سوال شما با کمال تأسف بسیار کلمه خیر می باشد، یعنی اینکه لازم است که بدانید هم اکنون نیز سرور مسیر w3 هیچگونه مشکلی ندارد فقط برای قطعاتی که قبلاً از این سایت از استاد علی رسیور خریداری شده و تولید سال 2011 می باشند، کارآیی نخواهد داشت،

به عنوان مثال فرض کنیم شماره سریال دانگل من هم توسط نرم افزاری که جنابعالی آن را قرار داده اید برای سرور تعریف شده باشد ، آیا شیرینگ برقرار خواهد شد و یا اینکه باید منتظر بود تا تمامی شماره ها تعریف شود ؟

مهندس جان در پاسخ به قسمت دوم سوال جنابعالی باید خدمت مبارکتان عرض کنم که اگر شماره سریال آی سی فلش دانگل شما از سوی مسئولین تیم شرینگ برای دو نرم افزار آخری که ارائه شد تعریف شده باشد، قاعدتاً نباید مشکلی وجود داشته باشد و شما خواهید توانست با استفاده از شرینگ مسیر هلاست، و متعاقباً زدن دگمۀ قرمز رنگ موجود بر روی ریموت کنترل جهت ریست فکتوری نمودن دانگل، کانالهای کد شده را بازگشایی نمائید،

اما اگر مشاهده نمودید با شرینگ مسیر هلاست نیز دانگل پیغام اکسپایر می دهد، آنوقت چاره ای باقی نخواهد ماند جز صبر و شکیبایی تا زمانی که مسئولین تیم شرینگ نرم افزار تکمیلی و نهایی را ارائه نمایند.
بنده شخصاً امیدوارم که حضرتعالی بتوانید با شرینگ مسیر هلاست موفق به فعال سازی دانگلتان شوید.

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
استادوسروربزرگواریقیناحرف شما اساتید درست تروصحیح ترازماست من هم نظرم وکارهایی که انجام دادم روپس ازچندین بارتست توسایت اعلام کردم به هیچ مشکلی برنخوردم فایل دامپ روبه دستگاه دادم وورژن1.83 به راحتی گرفت ودرتبدیلش مشکلی بوجودنیومد شرینگ هم باکیفیت مطلوبی برروی دابلیو3 برقراره ولی به کاربراتوصیه می کنم که تنهابه حرف من حقیرتوجه نکن وگوش به گفته شمااساتید داشته باشند
مسئولیت این کارهم گفتم که برعهده خودکاربره

استاد معظم و سرور گرامی

با سلام و احترام

مسلماً قصد من هم از نوشتن چنین مطلبی خدای نکرده جسارت به شخص شما و توهین نبوده است ، تنها اعلام نظر شخصی اینجانب بوده که ذکر شده و همانطور که جنابعالی فرموده بودید ، مسئولیت و عواقب انجام این کار بر عهده خود کاربر می باشد .

در هر صورت اگر از مطلب ارسالی و سخنان درج شده توسط اینجانب آزرده خاطر و مکدر شده اید ، بنده را عفو بفرمائید .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : 1.83

مکان : مرکز ایران

زمان : سه شنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/15)

وضعیت : همچنان قطع کامل

زمان : چهارشنبه / ساعت 07:00 ( 91/01/16)

وضعیت : قطع کامل همانند روزهای گذشته

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست خوبم علی رسیور عزیز

با سلام و احترام

اینجانب شخصاً از خریداران دوسری قبلی قطعات ارائه شده توسط جنابعالی بوده ام و نکاتی را در باب درددل و یافتن راه حل عرض می نمایم :
همانطور که جنابعالی مستحضر هستید اکثر دوستان و کاربران به دلایل مختلف از جمله راحت بودن دریافت سیگنال و فرکانس ، عدم آشنائی با تغییر موقعیت و هزینه بر بودن تغییر ، باز شدن تعداد کانال های بیشتر و دلایلی از این قبیل همگی به بازشدن کانال ها روی مسیر w3 علاقه دارند ؛ و بازهم همانطور که استحضار دارید در چند ماه گذشته متأسفانه با اشکالات مختلف روبرو شده اند :
در ابتدا که اعلام شد مسیر w3 دچار نقص فنی شده و برای مدت طولانی قطع بود . پس از آن اعلام شد که مسیر دریافت دیتا را به ماهواره اینتلست تغییر دهید . مدت زیادی از وصل شیرینگ در مسیر اینتل نگذشته بود که مجدداً اعلام شد سرور اینتل نیز دچار اشکال فنی شده است !!!!!!!!
دوباره شیرینگ برای مدت بسیار کوتاهی در مسیر w3 وصل و پس از آن مدت هاست که این سرور در خاموشی به سر می برد .
پس از آن اعلام شده که این سرور معظم ( w3 ) برای قطعات تولید سال 2012 درنظر گرفته شده و سایر قطعات بایستی از مسیر هلاست استفاده کنند .
ضمن اینکه در تمام این مدتی که از قطعات خریداری شده توسط جنابعالی استفاده میشد ، نه تنها شیرینگ کیفیت مطلوبی نداشت ، بلکه قطعات قدیمی و بنا به فرمایش جنابعالی اکسپایر شده نیز با انواع و اقسام نرم افزارهای مختلف از شیرینگ استفاده می نمودند .
البته این بدان معنی نیست که چرا دیگران از شیرینگ استفاده می کنند ، ولی به هر حال کار جنابعالی و تیم خوب شیرینگ را زیر سئوال می برد .

با تمام تفاسیر فوق بهتر نیست با تیم محبوب شیرینگ و مسئولین محترم شرکت معظم میکرو صحبت فرموده تا حداقل برای دلخوشی دوستانی که در سری های قبلی اقدام به خرید قطعه نموده اند ، و برای جلب اعتماد بیشتر و فروش قطعات جدید ، نسبت به برقراری شیرینگ در مسیر w3 برای قطعات قبلاً فروخته شده تا محدوده زمانی معین و با کیفیت مطلوب اقدام نموده و از ابتدا نیز اعلام شود این برقراری شیرینگ درفلان تاریخ و به دلیل ارائه قطعات جدید خواهد بود و واقعاً در تاریخ معین شده نسبت به قطع شیرینگ اقدام گردد ؟؟؟؟
بدین ترتیب تمام دوستانی که قبلاً قطعه تهیه کرده حداقل برای چند صباحی بدون دغدغه از قطعه خریداری شده استفاده کرده و تبلیغ بسیار مهمی نیز برای قطعات جدید خواهد بود .
آیا اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟
منتظر پاسخ جنابعالی و اظهارنظرهای سایر استادان و سروران گرامی و دوستان عزیز در این خصوص خواهیم ماند .

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
دوست خوبم علی رسیور عزیز

با سلام و احترام

اینجانب شخصاً از خریداران دوسری قبلی قطعات ارائه شده توسط جنابعالی بوده ام و نکاتی را در باب درددل و یافتن راه حل عرض می نمایم :
همانطور که جنابعالی مستحضر هستید اکثر دوستان و کاربران به دلایل مختلف از جمله راحت بودن دریافت سیگنال و فرکانس ، عدم آشنائی با تغییر موقعیت و هزینه بر بودن تغییر ، باز شدن تعداد کانال های بیشتر و دلایلی از این قبیل همگی به بازشدن کانال ها روی مسیر w3 علاقه دارند ؛ و بازهم همانطور که استحضار دارید در چند ماه گذشته متأسفانه با اشکالات مختلف روبرو شده اند :
در ابتدا که اعلام شد مسیر w3دچار نقص فنی شده و برای مدت طولانی قطع بود . پس از آن اعلام شد که مسیر دریافت دیتا را به ماهواره اینتلست تغییر دهید . مدت زیادی از وصل شیرینگ در مسیر اینتل نگذشته بود که مجدداً اعلام شد سرور اینتل نیز دچار اشکال فنی شده است !!!!!!!!
دوباره شیرینگ برای مدت بسیار کوتاهی در مسیر w3 وصل و پس از آن مدت هاست که این سرور در خاموشی به سر می برد .
پس از آن اعلام شده که این سرور معظم ( w3 ) برای قطعات تولید سال 2012 درنظر گرفته شده و سایر قطعات بایستی از مسیر هلاست استفاده کنند .
ضمن اینکه در تمام این مدتی که از قطعات خریداری شده توسط جنابعالی استفاده میشد ، نه تنها شیرینگ کیفیت مطلوبی نداشت ، بلکه قطعات قدیمی و بنا به فرمایش جنابعالی اکسپایر شده نیز با انواع و اقسام نرم افزارهای مختلف از شیرینگ استفاده می نمودند .
البته این بدان معنی نیست که چرا دیگران از شیرینگ استفاده می کنند ، ولی به هر حال کار جنابعالی و تیم خوب شیرینگ را زیر سئوال می برد .

با تمام تفاسیر فوق بهتر نیست با تیم محبوب شیرینگ و مسئولین محترم شرکت معظم میکرو صحبت فرموده تا حداقل برای دلخوشی دوستانی که در سری های قبلی اقدام به خرید قطعه نموده اند ، و برای جلب اعتماد بیشتر و فروش قطعات جدید ، نسبت به برقراری شیرینگ در مسیر w3 برای قطعات قبلاً فروخته شده تا محدوده زمانی معین و با کیفیت مطلوب اقدام نموده و از ابتدا نیز اعلام شود این برقراری شیرینگ درفلان تاریخ و به دلیل ارائه قطعات جدید خواهد بود و واقعاً در تاریخ معین شده نسبت به قطع شیرینگ اقدام گردد ؟؟؟؟
بدین ترتیب تمام دوستانی که قبلاً قطعه تهیه کرده حداقل برای چند صباحی بدون دغدغه از قطعه خریداری شده استفاده کرده و تبلیغ بسیار مهمی نیز برای قطعات جدید خواهد بود .
آیا اینطور نیست ؟؟؟؟؟؟
منتظر پاسخ جنابعالی و اظهارنظرهای سایر استادان و سروران گرامی و دوستان عزیز در این خصوص خواهیم ماند .
nدوست خوبم من هم با شما و مطالب بالا موافقم البته کاش از واژه های عربی و واژه های تکراری مانند محترم محبوب جناب عالی کمتر استفاده میکردید بهتر بود تلاش کنیم خلاصه بنویسیم

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
شرینگ میکرو 1قطعه تعویضی ریلیز شده1036
جهت دابلیو3 باقیچی برروی هاتبرد
بانرم افزار چکی باکس سرورnb
باوضعیت بسیارمطلوبی برقراره وصل می باشد

مسئولیت استفاده ازنرم افزاربرعهده خودکاربره اما من روی 4تامیکروتست کردم وچندین باراونهارو جهت تست به حالت اول برگردوندم حتی کوچکترین مشکلی پیش نیومد ولی جهت اطمینان فایل دامپ روازمیکروتون بگیرید

دوست خوبم سلام

با اوضاع پیش اومده ، لطف می کنی و
نرم افزار و لودر مخصوصش را که شیرینگ با آن برقرار است را در همین تاپیک قرار بدی ؟ ممنون
ضمناً اگر طریقه انجام را هم یکبار دیگه بفرمائید ممنون خواهم بود .

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام شرینگ با قطعه تعویضی و فایل ریپیر با سریال 1036 در جهت هلاست فعال میباشد البته تعداد کانالها نسبت به قبل (حدود 5 ماه پیش) که در جهت دبیلیو 3 داشتم فوق العاده کمتر شده مخصوصا کانالهای -18
با تشکر از همگی :eek:k::eek:k:

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
فایل دامپ روازمیکروتون بگیرید چهجور بلد نیستم؟؟

سلام دوست من

گرفتن دامپ از دانگل را قبلاً یکبار دوستمون Champion توضیح داده و من یکبار دیگه برای شما همون دستورالعمل ایشون را قرار میدم :

" با درود :
دوست عزیز نحوۀ گرفتن دامپ از آی سی فلش دانگل بسیار راحت است و به هیچ نرم افزاری هم احتیاجی نیست،
تنها چیزی که شما لازم دارید یک عدد لودر است، که بنده به شما پیشنهاد می کنم از لودر GxDownloaderIII V2.004 جهت انجام این کار استفاده نمائید،
روش کار نیز به این شکل است که شما ابتدا دانگل را به توسط کابل آبگرید RS232 به کامپیوتر وصل نموده و سپس بر روی لودر مورد نظر دابل کلیک می کنید تا لودر اجرا شود، در این مرحله از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه سوم را که Dump نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Dump یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل دامپ گرفتن به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100% که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید،

نکته بسیار مهم : این فلش دامپ که از آی سی فلش دانگل تهیه می نمائید را در یکی از درایورهای کامپیوتر خود ذخیره نموده و همیشه به یاد داشته باشید که هر وقت با دانگلتان به مشکل بر خورد کنید، این فایل نجات دهنده آی سی فلش دانگلتان خواهد بود. "

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : 1.83

مکان : مرکز ایران

زمان : چهارشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/16)

وضعیت : همچنان قطع کامل

زمان : پنجشنبه / ساعت 07:00 ( 91/01/17)

وضعیت : قطع کامل طبق روال روزهای اخیر

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

با درود :
دوست عزیز نحوۀ گرفتن دامپ از آی سی فلش دانگل بسیار راحت است و به هیچ نرم افزاری هم احتیاجی نیست،
تنها چیزی که شما لازم دارید یک عدد لودر است، که بنده به شما پیشنهاد می کنم از لودر
GxDownloaderIII V2.004 جهت انجام این کار استفاده نمائید،
روش کار نیز به این شکل است که شما ابتدا دانگل را به توسط کابل آبگرید
RS232 به کامپیوتر وصل نموده و سپس بر روی لودر مورد نظر دابل کلیک می کنید تا لودر اجرا شود، در این مرحله از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه سوم را که Dump نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Dump یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل دامپ گرفتن به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100% که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید،

نکته بسیار مهم : این فلش دامپ که از آی سی فلش دانگل تهیه می نمائید را در یکی از درایورهای کامپیوتر خود ذخیره نموده و همیشه به یاد داشته باشید که هر وقت با دانگلتان به مشکل بر خورد کنید، این فایل نجات دهنده آی سی فلش دانگلتان خواهد بود.

دوست خوبم champion عزیز سلام

میشه لطف کنی و لودر GxDownloaderIII V2.004 را در همین تاپیک قرار بدی ؟

ضمناً با همین لودر میشه نرم افزار را انتقال داد . درسته ؟

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
سلام دوست من

گرفتن دامپ از دانگل را قبلاً یکبار دوستمون Champion توضیح داده و من یکبار دیگه برای شما همون دستورالعمل ایشون را قرار میدم :

" با درود :
تنها چیزی که شما لازم دارید یک عدد لودر است، که بنده به شما پیشنهاد می کنم از لودر GxDownloaderIII V2.004 جهت انجام این کار استفاده نمائید،
روش کار نیز به این شکل است که شما ابتدا دانگل را به توسط کابل آبگرید RS232 به کامپیوتر وصل نموده و سپس بر روی لودر مورد نظر دابل کلیک می کنید تا لودر اجرا شود، در این مرحله از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه سوم را که Dump نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Dump یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل دامپ گرفتن به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100% که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید،

نکته بسیار مهم : این فلش دامپ که از آی سی فلش دانگل تهیه می نمائید را در یکی از درایورهای کامپیوتر خود ذخیره نموده و همیشه به یاد داشته باشید که هر وقت با دانگلتان به مشکل بر خورد کنید، این فایل نجات دهنده آی سی فلش دانگلتان خواهد بود. "

من که هر کاری کردم نتونستم انجام بدم.کسی تونسته بگه

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34

دوست خوبم champion عزیز سلام

میشه لطف کنی و لودر GxDownloaderIII V2.004 را در همین تاپیک قرار بدی ؟

ضمناً با همین لودر میشه نرم افزار را انتقال داد . درسته ؟
بفرمایید استادگلم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا