ممنون از پاسخ شما علی جاندوستان عزیز سریالهای مشکل دار و اکسپایر برای سرور ارسال شده جهت ارائه ورژن جدید اما تا الان نرم افزار جدید ریلیز نشده به احتمال زیاد تا پایان همین هفته نرم افزار برای رفع مشکل ارسال می شود
سلام.من هر کاری کردم نتونستم دامپ بگیرم.طبق دستور هم عمل کردم. میشه بگید چجوری دامپ گرفتید؟
سلام به استاد علی ریسیور
شاید دیکه خسته کننده وتکراری باشه سئوال در مورد قطعی میکرو هیج کس هم پا سخگو نیست سئوال اینجاست چرا بعضی از دانکلها بازه و بعضی از اونا مثل من قطع شده شما قبل از فروش قطعه می دونستید که زمانش داره تموم میشه ولی تذکر ندادید فقط به فکر فروش بودید این یعنی بی معرفی حالا هم بستر سازی داری میکنی قطعه جدید بفروشی من برام پول ارزشی نداره حرف شما مهمتر بودتو این مملکت ما شدیم موش ازمایشگاهی
ممنون از پاسخ شما علی جان انشاالله وصل بشهدوست عزیز به هیچ وجه این طور نیست هدف فروش قطعه دیگری نیست اعتبار قطعه هیچ تضمینی نداشته و مشخص نیست دقیقا تا چه زمانی کار می کند کلا این مسائل غیر قانونی اگر تاریخ و خبری هم اعلام شده از طرف سرور شخصی نیست اعتبار این قطعات از زمان توزیع آن در بازار و بر اساس سریال برخی سریال ها عمدی غیر فعال نشدن مشکلاتی وجود دارد که باید رفع شود به هر حال بنده کلا قید فروش قطعات میکرو باکس زدم و به هیچ وجه سری جدید قطعه این دانگل توزیع نخواهم کرد با اینکه ضرر زیادی متحمل می شوم اما حاضر نیستم برای در آمد بی ارزش این قطعه هر روز دردسر داشته باشم در مورد قطعات قبلی هم آنهایی که غیر فعال نهایت تا 10 روز آینده اگر فعال نشدن برای کاربرانی که از قطعه مدت زمان کمی استفاده کردن پولشان برگشت یا قطعه دیگری جایگزین ارسال می شود
میکرو بدون تعویض قطعه با سریال 09 با استفاده از نرم افزار دانگل چکی باکس ودیتای w3 روی سرور nb با کبفبت نسبتا خوبی وصل میباشد
اره با چکی باکس14 دوست عزیزبا چکی باکس چند؟؟؟ 14 ؟؟؟؟:sadwalk:
lkعجب ملتی هستیم بنده به خاطر دوستانی که میکروشون قطع شده خودم رو فدا کردم بعد مردم از دیگران تشکر میکنند عجب.. ما حقمون هست که جهان سومی باشیم اخه نون به روز خوریم به خصوص اقای abassjorممنون از پاسخ شما علی جان انشاالله وصل بشه