تاپیک اعلام وضعیت شرینگ میکروباکس 1 در جهات مختلف

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
استاد عزیز اقای علی ریسیور و دوستان دیگر

منو ببخشید که اینجا این سئوال رو میکنم ولی چاره ای نداشتم دانکلی هست که بشه باش روی جهت عرب سات اسپرت الجزیره ها رو باز کرد اگه هست میشه بگید از کجا میشه تهیه کرد من دو برابر خریدارم

leda_651

کاربر
2010-08-11
127
261
39
دوستان من نرم افزار چیکی باکس رو ریختم رو دانگل اما بعد از زدن سرور nB صفحه سیاه شد اگه ممکنه راهنمایم کنید باید چه کار کنم با تشکر

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوستان من نرم افزار چیکی باکس رو ریختم رو دانگل اما بعد از زدن سرور nB صفحه سیاه شد اگه ممکنه راهنمایم کنید باید چه کار کنم با تشکر

با درود :
دوست عزیز جنابعالی هم باید دقیقاً توضیحاتی را که بنده چند روز پیش به یکی از کاربران گفته بودم را انجام دهید، به همین منظور به لینک زیر مراجعه نموده و با دقت مطالب را مطالعه نموده و دقیقاً به همان شکل عمل نمائید.
موفق باشید.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=59637&p=290352&viewfull=1#post290352

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوستان جی باکس و ول کنید همش سرکاری به چسبین به میکرو تا راه حلی پیدا کنه برامن علی اقا
دوست گلم سریال 1036 من 14روزه که ازنرم افزار چکی باکس استفاده می کنم کیفیتش هم خوبه اعصابم هم راحته که منتظر وعده وعید دیگران نمیشم کاشکی جای به کاربردن لفظ سرکاری برای اساتید ازکلمه دیگری استفاده می کردید

abassjor

کاربر
2010-12-12
180
621
با سلام دوست عزیز

علی ریسور کجائی چرا پیش ما نیائی
دلمون برات تنگ شده میکرو باکسمون لنگ شده

امید است که ناراحت نشده باشید فکری هم بحال میکرو های اکسپایر شده بکنید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با سلام به همه دوستان

اعلام وضعیت شیرینگ :

جهت : W3

سخت افزار : میکرو باکس 1 با تعویض قطعه و شماره سریال 103 با فایل ریپیر

نرم افزار : چکی باکس موجود در سایت

مکان : مرکز ایران

زمان : یکشنبه / ساعت 24:00 ( 91/01/20)

وضعیت : وصل با فریز قابل تحمل

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوستان عزیز با توجه به شرایط دانگل میکرو و سرور معظم W3 من هم از دانگلم براساس دستورات دوست خوبمون Championدامپ گرفته و سپس دانلگل را Erase کرده و سپس نرم افزار چکی باکس را انتقال دادم . بقیه فرآیند هم براساس دستورالعمل پیش رفتم و الان دو روزه که شیرینگ با کیفیت نسبتاً خوبی برقرار شده .
البته کمی فریز داره ولی از نبودنش بهتره .
بازی
میلان و فیورنتینا را هم با فریز کم تماشا کردم.
فکر می کنم در شرایط موجود راه حل خوبیه. فعلاً که جواب میده . تاببینیم آینده چی میشه .

kopenhak84

کاربر
2009-06-27
160
417
54
دوستان عزیز با توجه به شرایط دانگل میکرو و سرور معظم W3 من هم از دانگلم براساس دستورات دوست خوبمون Championدامپ گرفته و سپس دانلگل را Erase کرده و سپس نرم افزار چکی باکس را انتقال دادم . بقیه فرآیند هم براساس دستورالعمل پیش رفتم و الان دو روزه که شیرینگ با کیفیت نسبتاً خوبی برقرار شده .
بازی
فکر می کنم در شرایط موجود راه حل خوبیه. فعلاً که جواب میده . تاببینیم آینده چی میشه .
با تشکر از شما من هرچی کردم نتونستم سیگنال معروفی که اشاره شده رو بگیرم و روی nb که میزارم فقط خط قرمز میشه و سبز نمیشه ولی روی ns , nso که میزارم خط سبز میشه ولی چیزی رو باز نمیکنه نمیدونم چیکار کنم به نظر شما راهی هست

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
علی جان چرا جواب نمیدین

با سلام دوست عزیز

علی ریسور کجائی چرا پیش ما نیائی
دلمون برات تنگ شده میکرو باکسمون لنگ شده

امید است که ناراحت نشده باشید فکری هم بحال میکرو های اکسپایر شده بکنید

دوستان عزیز سریالهای مشکل دار و اکسپایر برای سرور ارسال شده جهت ارائه ورژن جدید اما تا الان نرم افزار جدید ریلیز نشده به احتمال زیاد تا پایان همین هفته نرم افزار برای رفع مشکل ارسال می شود

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
با تشکر از شما من هرچی کردم نتونستم سیگنال معروفی که اشاره شده رو بگیرم و روی nb که میزارم فقط خط قرمز میشه و سبز نمیشه ولی روی ns , nso که میزارم خط سبز میشه ولی چیزی رو باز نمیکنه نمیدونم چیکار کنم به نظر شما راهی هست

با سلام به دوست من

دانگل من هم همین طوری بود . چندین بار سرورها را عوض کردم ، از برق کشیدم و دوباره وصل کردم . یکبار که سیگنال سبز شد ، همون لحظه و تا سیگنال سبز بود ، با کنترل خاموشش کردم و بعد رفتم روی کانال الجزیره اسپورت و کانال باز شد . فقط به نسبت قبل یه کم طول کشید تا باز بشه .
ببین
w3 کاملاً تنظیم هست یا نه ؟

kaki

کاربر
2007-05-15
44
93
بازی

سلام.من هر کاری کردم نتونستم دامپ بگیرم.طبق دستور هم عمل کردم. میشه بگید چجوری دامپ گرفتید؟

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25

پیوست‌ها

• 73.4 کیلوبایت بازدیدها: 78
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا