تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام دوست عزیز این پلاگینی که فرستادید کار نمیکند پلاگین را اول پاک کردم وبعد پلاگین جدید را ریختم در هنگام استارت که استارت بخورد فعال نمیشود یکی قدیم استارت میخورد ولی جدید نه با تشکر وسپاس

hamedonline

کاربر
2012-09-05
2
6
از دیروز تا حالا بعضی پکیج‌ها مثل digiturk قابل دسترسی نیست.
اساتید لطف میکنید اطلاع رسانی کنید لااقل بدونیم تا کی ادامه خواهد داشت.

با جایگزینی آدرس های معرفی شده در لینک زیر مشکل من حل شد. دوستانی که مشکل دارن بد نیست امتحانش کنن.
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=61565&p=315269&viewfull=1#post315269

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام دوست عزیز این پلاگینی که فرستادید کار نمیکند پلاگین را اول پاک کردم وبعد پلاگین جدید را ریختم در هنگام استارت که استارت بخورد فعال نمیشود یکی قدیم استارت میخورد ولی جدید نه با تشکر وسپاس

دوست عزیز قبل از ارسال پلاگین تست شد مشکلی ندارد آخرین ورژن امولاتور xcamclient به پلاگین اضاقه شده ممکن این امولاتور با نرم افزار رسیور سازگاری نداشته به دلیل پایین بودن ورژن پیشنهاد می شود پلاگین مجدد فرمت کنید سپس آخرین ورژن دستگاه نصب کنید و مجدد پلاگین ارسال شده نصب کنید

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

سلام دوست عزیز مشکل رفع شد ؟

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
جناب علی رسیور اگه امکانش هست خرید آنلاین و اینترنتی سیسیکم سایت رو فعال کنید تا در مواقعی که شما آنلاین نیستید دوستان به راحتی و بصورت آنلاین پس از پرداخت اینترنتی وجه در مان لحظه و در کسری از ثانیه اکانتشون رو تحویل بگیرن و مشکلات عدم پاسخگویی شما در همان لحظه برطرف بشه.لطفا و حتما به این موضوع کمی فکر کنید.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام. مبلغ بابت سه ماه به حسابتان واریز گردید. شماره پیگیری و مدل دستگاه برایتان ایمل شد. با تشکر از زحمات شما استادان عزیز.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
کسی نیست به درخواست ما رسیدگی بکنه. اگه میدونستم قراره این قدر طول بکشه سه روز قبل از اینکه اکانتم تموم بشه درخواست میدادم. خواهش میکنم رسیدگی کنید. شما که اینقدر زحمت میکشید و بهترین سرور های ایران رو دارید چرا کارتون رو با این مسایل فرعی خدشه دار میکنید.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
آقایون محترم . لطفا پیگیری کنید. مسئول این بخش کیه. من از دیشب تا حالا چند تا پیام دادم. ولی دریغ از یک پاسخ این دیگه چه جورشه.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
کسی تا الان اکانت خریده که اینقدر طول بکشه؟ می خوام ببینم این طبیعیه. یا فقط برای من اینجوریه. دوستان نظر بدن خواهش میکنم.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
دارم به سلامتی خودم شک میکنم. پست هام ارسال میشن یا فقط خدم میبینمشون؟ نکنه من مردم؟!

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
دوست عزیز اکانت فرستاده شده تامل بفرمایید علی ااقا به دستتان می رساند
اکانت از زمانی که به دست شما برسد حساب می شود نه موقعی که پول واریز کردید شانس شما این 2 روز هم خیلی مشکل داشتم کم به نت امدم

پرداخت اینتنرتی هم در حا کار روی ان هستیم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
آقایون محترم . لطفا پیگیری کنید. مسئول این بخش کیه. من از دیشب تا حالا چند تا پیام دادم. ولی دریغ از یک پاسخ این دیگه چه جورشه.

دوست عزیز اکانت امروز ظهر به همراه پلاگین مربوطه امروز برای شما ارسال شد لطفا چک کنید

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز اکانت امروز ظهر به همراه پلاگین مربوطه امروز برای شما ارسال شد لطفا چک کنید

علی جان چرا پیگیرنیستین پریمیا فیلم چراباز نیست الان ده روزه این سوال پرسیدم این بخش مسول نداره

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
علی جان چرا پیگیرنیستین پریمیا فیلم چراباز نیست الان ده روزه این سوال پرسیدم این بخش مسول نداره

درود
طبق آخرین اطلاعاتی که دارم این پکیج در همه سیستم شرینگ با مشکل روبرو شده به علت اتکی که پلتفورم اسکای ایتالیا بر روی کارتهایی که به شکل غیر قانونی به شرینگ متصل هستند بوجود آمده هم اکنون در تمامی سایتهای فروشنده سی سی کم دیده شده!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا