تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام.با تشکر از مدیریت سایت.علی اقا من یه اکانت 1 ساله ازتون خریدم حدود 2 ماه پیش الان قطعی زیاد داره اذیت میکنه مشکل از اینترنتم نیست میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن شبکه های پریم رو هم باز نمیکنه لطفا جواب بدید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام.با تشکر از مدیریت سایت.علی اقا من یه اکانت 1 ساله ازتون خریدم حدود 2 ماه پیش الان قطعی زیاد داره اذیت میکنه مشکل از اینترنتم نیست میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن شبکه های پریم رو هم باز نمیکنه لطفا جواب بدید

دوست عزیز اکانت شما قبل از تغییر لاین ها ارسال شده بود آدرس هر 3 لاین به ترتیب زیر تعویض کنید سپس نتیجه اعلام نمایید

emroozna-fr.dyndns.tv 1 emroozna-ir.dyndns.tv 2 emroozna-sw.dyndns.tv 3​

آخرین ویرایش:

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام.علی اقا میشه بگید چطور باید تغییر لاین بدم من بلد نیستم اگه میشه راهنمایی کنید دستگام ایکس کروزر 400 پلاسه

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا شما لطف کردید اکانتو تو پلاگین برام گذاشتید و پلاگین رو واسم فرستادید الان واسه تغییر لاین که گفتید خوده اکانت لازمه اگه میشه بگیید چطور تغییر لاین بدم در ضمن من خوده اکانتو ندارم ممنون میشم جواب بدید

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام .علی اقا میخواستم اگه میشه همون اکانتو با یه پلاگینه جدید که تغییر لاین داده باشید برام بفرستید اگه امکانش هست چون خودم بلد نیستم.ممنون

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام .علی اقا میخواستم اگه میشه همون اکانتو با یه پلاگینه جدید که تغییر لاین داده باشید برام بفرستید اگه امکانش هست چون خودم بلد نیستم.ممنون

دوست عزیز
وارد سایت خبرگزاری امروز بشید از بالای سایت سرورهای امروزناء را انتخاب کنید پایین همان صفحه فایل cccam.cfg را دریافت کنید اکانت خود را با نرم افزار pspad وارد آن کنید و در پلاگین خود قرار دهید و از کانال ها لذت ببرید !
سی لاین ها هم ترتیبش درسته و نباید جابه جا شود حالا دوست دارید هر طوری که می خواهید تغییر دهید .
موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
علی اقا شما لطف کردید اکانتو تو پلاگین برام گذاشتید و پلاگین رو واسم فرستادید الان واسه تغییر لاین که گفتید خوده اکانت لازمه اگه میشه بگیید چطور تغییر لاین بدم در ضمن من خوده اکانتو ندارم ممنون میشم جواب بدید

دوست عزیز اگر امکان تغییر لاین ها ممکن نیست اعلام کنید تا اکانت ویرایش و به همراه پلاگین مجدد ارسال کنم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مشخصات ویرایش و پلاگین ارسال شد پیام خصوصی خود را چک کنید اگر مشکلی داشتید در همین تاپیک اعلام نمایید

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا از تو خوده سایت که دانلود نشد فکر کنم خوب اپلود نشده اگه میشه به ایمیلم بفرستید پیام خصوصی دادم .ممنون

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا نشد اه میشه محبت کنید به ایمیام بفرستید من هر کاری کردم نشد

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
این پیغامو میده و دانلود نمیشه
[h=1]Not Found[/h] The requested URL /403.html was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
سلام علی اقا دانلود نشد یه لطفی کنید که بتونم دانلودش کنم یا به ایمیلم بفرستید.ممنون

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا با چند تا مرورگر هم تست کردم دانلود نشد به یکی از دوستان گفتم از جایه دیگه خواست برام دانلود کنه باز هم نشد به هر حال یه لطفی کنید امشب واسم به ایمیلم بفرستید paymankhodabakhshi@yahoo.com

s-a-e-e-d

کاربر
2009-06-01
58
79
علی اقا من 2 روزه که منتظرم ولی جوابی نگرفتم من باید چکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا