shahrokh6727
کاربر
- 2007-04-15
- 19
- 22
باسلام خدمت علی اقا بیشتراز 24ساعت که برای خرید اکانت پول واریز کردهام لطفاپیامتان را چک کنید ممنون
آخرین ویرایش:
باسلام خدمت علی اقا بیشتراز 24ساعت که برای خرید اکانت پول واریز کردهام لطفاپیامتان را چک کنید ممنون
باسلام به دوستان عزیز بخصوص علی اقا اکانت رسید ممنون از زحمات شما
با سلام خدمت استاد بزرگوارم. مبلغ 40 هزار تومان بابت 3 ماه اشتراک پرداخت گردید و شماره پیگیری به آدرس ایمیلتان ارسال شد.
لطفا پیگیری کنید، الان دو روز از پرداخت وجه گذشته، قرار بود نهایتا 12 ساعته اکانت تحویل داده بشه، ولی هنوز خبری نشده
دووست من صبور باشید ایشالا تا 5-6 روز آینده به دستت میرسه این سایت دیگه مثه قدیما نمیشه یه زمانی یلی بود ولی حالا خیلی کمبوود داره
اکانت که دستت برسه خودت حس میکنی !!!
سه روز شد، آخه من تعجب میکنم از سایت هایی که آنلاین پول رو پرداخت میکنی و همون موقع اکانت رو تحویل میگیری، پشیمونمون نکنید از اعتمادی که به این سایت کردیم
دوستان در توضیحات اکانت عرض کردیم حداکثر شاید تا 12 ساعت طول بکشد اما کلا اکانت ها 2 یا 3 ساعته تحویل داده می شود مگر در مواردی خاص که مشکلاتی پیش اید و توقع می رود شما صبر و همکاری کنید !
ببینید اکانت از زمانی که تحویل بگیرید حساب خواهد شد و با توجه به کیفیت اکانت که در اغلب انجمن های مجاور 20 تا 22 هزارتومن فروش می رود و اینجا و در سایت خود شخص بنده فقط و فقط با این قیمت عرضه می شود لذا خواهشی که از دوستان داریم سعی کنید با کمک همدیگر مشکلات را به حداقل برسانیم .
باز هم اگر کوتاهی بوده شخصا از تمام بزرگواران عذرخواهی می کنم و در تلاشیم دیگر پیش نیاید .