تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shahrokh6727

کاربر
2007-04-15
19
22
باسلام خدمت علی اقا بیشتراز 24ساعت که برای خرید اکانت پول واریز کردهام لطفاپیامتان را چک کنید ممنون

آخرین ویرایش:

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
باسلام خدمت علی اقا بیشتراز 24ساعت که برای خرید اکانت پول واریز کردهام لطفاپیامتان را چک کنید ممنون

سلام دووست من
من 3روزه كه منتظر اكانتم اكانته قبليم رو 2 روز طول كشيد تا علي آقا بده
اينجا يه خورده ضعف مديريتي پيدا كرده نميدونم آقاي Arenasat كه هميشه تو اين تاپيك بودنو هي گير ميدادن الان كجان!
بازم دمشون گرم من از اين سايت خيلي.خوبي ديدم اين بدي به چشم نمياد شمام بي خيالي طي كن

shahrokh6727

کاربر
2007-04-15
19
22
دوست گرامی سلام دقیقا همینطوره که میگی اکانت قبلی 12ساعته امد ولی اینیکی هنوز نیامده اتفاقا arenasat هم قول پیگیری داد ولی هنوز خبری نشده .بیخیال اخرش درست میشه ...

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
حذففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف شد.

frantic_ms2003

کاربر
2010-12-12
24
53
لطفاً مشخصات حساب انواع اکانت و همچنین نحوه ی ارسال اطلاعات فیش واریزشده ارسال کنید ممنون

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام خدمت استاد بزرگوارم. مبلغ 40 هزار تومان بابت 3 ماه اشتراک پرداخت گردید و شماره پیگیری به آدرس ایمیلتان ارسال شد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت استاد بزرگوارم. مبلغ 40 هزار تومان بابت 3 ماه اشتراک پرداخت گردید و شماره پیگیری به آدرس ایمیلتان ارسال شد.

سلام دوست عزیز تا ساعاتی دیگر ارسال می شود

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
با سلام، الان 30 ساعت از زمان پرداخت وجه گذشته، قرار بود چند ساعته برسه، ولی هنوز خبری نشده. لطفا پیگیری کنید

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
لطفا پیگیری کنید، الان دو روز از پرداخت وجه گذشته، قرار بود نهایتا 12 ساعته اکانت تحویل داده بشه، ولی هنوز خبری نشده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mani_aaa

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
لطفا پیگیری کنید، الان دو روز از پرداخت وجه گذشته، قرار بود نهایتا 12 ساعته اکانت تحویل داده بشه، ولی هنوز خبری نشده

دووست من صبور باشید ایشالا تا 5-6 روز آینده به دستت میرسه این سایت دیگه مثه قدیما نمیشه یه زمانی یلی بود ولی حالا خیلی کمبوود داره
اکانت که دستت برسه خودت حس میکنی !!!

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
دووست من صبور باشید ایشالا تا 5-6 روز آینده به دستت میرسه این سایت دیگه مثه قدیما نمیشه یه زمانی یلی بود ولی حالا خیلی کمبوود داره
اکانت که دستت برسه خودت حس میکنی !!!

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اینطور باشه دیگه از کجا سی سی کم بگیریم؟! ما بعد از چند سال تازه یه فرد مورد اعتماد( آقا علی) پیدا کردیم.

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
کسی نیست جواب ما رو بده؟ حتما باید 3 روز بشه؟! من روز جمعه پول رو واریز کردم، خواهشن یکی جواب ما رو بده

yousefpilo

کاربر
2011-08-31
138
377
سه روز شد، آخه من تعجب میکنم از سایت هایی که آنلاین پول رو پرداخت میکنی و همون موقع اکانت رو تحویل میگیری، پشیمونمون نکنید از اعتمادی که به این سایت کردیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mani_aaa

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سه روز شد، آخه من تعجب میکنم از سایت هایی که آنلاین پول رو پرداخت میکنی و همون موقع اکانت رو تحویل میگیری، پشیمونمون نکنید از اعتمادی که به این سایت کردیم

دوست عزیز اول جا دارد از شما عذر خواهی کنم چون زیاد طول کشید و بنده حدودا 48 ساعت بنا به مشکلاتم نبودم اکانت برای علی اقا فرستاده شد تا اخر شب براتون ارسال خواهند کرد .
بابت پرداخت اینترنتی هم دوست عزیز به خاطر موارد امنیتی فعلا مقدور نیست اما با علی اقا صحبت شده ان هم حل خواهد شد

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
دوستان در توضیحات اکانت عرض کردیم حداکثر شاید تا 12 ساعت طول بکشد اما کلا اکانت ها 2 یا 3 ساعته تحویل داده می شود مگر در مواردی خاص که مشکلاتی پیش اید و توقع می رود شما صبر و همکاری کنید !

ببینید اکانت از زمانی که تحویل بگیرید حساب خواهد شد و با توجه به کیفیت اکانت که در اغلب انجمن های مجاور 20 تا 22 هزارتومن فروش می رود و اینجا و در سایت خود شخص بنده فقط و فقط با این قیمت عرضه می شود لذا خواهشی که از دوستان داریم سعی کنید با کمک همدیگر مشکلات را به حداقل برسانیم .

باز هم اگر کوتاهی بوده شخصا از تمام بزرگواران عذرخواهی می کنم و در تلاشیم دیگر پیش نیاید .

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
دوستان در توضیحات اکانت عرض کردیم حداکثر شاید تا 12 ساعت طول بکشد اما کلا اکانت ها 2 یا 3 ساعته تحویل داده می شود مگر در مواردی خاص که مشکلاتی پیش اید و توقع می رود شما صبر و همکاری کنید !

ببینید اکانت از زمانی که تحویل بگیرید حساب خواهد شد و با توجه به کیفیت اکانت که در اغلب انجمن های مجاور 20 تا 22 هزارتومن فروش می رود و اینجا و در سایت خود شخص بنده فقط و فقط با این قیمت عرضه می شود لذا خواهشی که از دوستان داریم سعی کنید با کمک همدیگر مشکلات را به حداقل برسانیم .

باز هم اگر کوتاهی بوده شخصا از تمام بزرگواران عذرخواهی می کنم و در تلاشیم دیگر پیش نیاید .

سلام رامین عزیز شما هم تمام تلاشتون رو بکنید مثل سایر سایتهای اختصاصی فروش سیسیکم بخش فروش آنلاینتون رو حتما فعال کنید چون مشتری صبر و تحملش حدی داره و نمیتونه چند رو منتظر بمونه تا اکنتشو تحویل بگیره!ممکنه بعضی ها باشن که فقط برای خودشون اکانت نخوان بلکه برای مشتریهای خاص خودشون از این سایت اکانت تهیه میکنن و این تاخیر باعث اون مشتریها گله مند بشن و دیگه اکانت از ما نگیرن!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا