تاپیک دریافت اشتراک سی سی کم از سرورهای پرقدرت ena servers (سرور شماره 1)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
سلام دووستان
من تو اين چند سالي كه تو اين فروم عضو هستم اصلا به همچين مشكلاتي بر. نخوردم چه اوون زماني كه ميكرو باكس داشتم چه الان كه از علي آقا سيسيكم ميگيرم,فقط خواهش ميكنم مديران از انتقاداتكاربرا ناراحت نشن آخه اين سايت هميشه بهترين بوده و لي چند وقتيه كه كلا سايت ضعيف شده و يه سري كاربر كه واقعا به سايت اطمينان دارن هنوز فعالن ما دوست داريم بهترين رو داشته باشيم گذشتم اين رو ثابت كرده كه ميتونيم اميدوارم وضعيت بهتر شه و دوياره به وضع سابق برگرديم

ممنوون

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
راستي علي آقا خبري از پكيج sky نشد ؟ كلا كانالاي NDS باز نميشن
خواستم بدونم اميدي به بازشدن دوباره اين كانالا هست يا نه ؟

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
راستي علي آقا خبري از پكيج sky نشد ؟ كلا كانالاي NDS باز نميشن
خواستم بدونم اميدي به بازشدن دوباره اين كانالا هست يا نه ؟

دوست عزیز پکیج اسکای مشکلی ندارد باز است تنظیمات چک کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
ممنوون علي آقا ميشه لطف كنين بگين چه تنظيماتي رو بايد چك كنم,رسيورم ايكس كروزر 400 hd plus هست

ممکن مربوط به پلاگین و امولاتور مربوطه باشد جهت رفع مشکل لطفا مشخصات اکانت مورد استفاده توسط پیام خصوصی ارسال کنید بررسی می شود

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
ممکن مربوط به پلاگین و امولاتور مربوطه باشد جهت رفع مشکل لطفا مشخصات اکانت مورد استفاده توسط پیام خصوصی ارسال کنید بررسی می شود
سلام علي آقا مشخصات رو واستون فرستادم اگه امكان داره بررسي كنين
ممنوون

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
اگه ممکنه یک اکانت 3 ماه جدید
اگه ممکنه یوزر و پسورد ترکیبی از arash3400 یا arash باشه
وجه سه ماه رو تو همین ساعات پرداخت میکنم
ممنون

sanden

کاربر
2009-07-04
163
365
40
سلام علی آقا پول واریز کردم برای تمدید اکانت و براتون پیغام خصوصی فرستادم لطفا بررسی فرمایید.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
درود
اگه ممکنه یک اکانت 3 ماه جدید
اگه ممکنه یوزر و پسورد ترکیبی از arash3400 یا arash باشه
وجه سه ماه رو تو همین ساعات پرداخت میکنم
ممنون

سلام علی آقا پول واریز کردم برای تمدید اکانت و براتون پیغام خصوصی فرستادم لطفا بررسی فرمایید.

سلام ارسال شد پیام خصوصی چک شود

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام علی اقا. اینجا هنوزم فروش سی سی کم انجام میشه؟ مدتیه خلوت شده انگار اینجا و کسی خرید و فروش نمیکنه. اگه هنوزم اکانت ارائه میدید لطفا بگید من میخوام

بله ارائه می شود

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
دوستان برای رفاه حال شما عزیزان و کیفیت نامطلوب اینترنت ایران سی لاین ها را به رقم 4 ارتقاء دادیم و زین پس 4 سرور به شخص تعلق می گیرد .

یادآوری می کنم دوستانی هم که از قبل اکانت دارند برای علی اقا پیغام خصوصی بفرستند تا به 4 سرور برای انها اکانت ها تغییر کند .

برای اولین در ایران نیز در حال پیشروی به 6 سروره شدن و کیفیت بی نظیر در خور شخصیت شما دوستان هستیم .

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
مهم
از این بعد برای هر اکانت 4 لاین ارسال می شود پینگ تایم هر 4 لاین عالی و پکیج اسکای که هم اکنون توسط اکثر سرورها فریز زیادی دارد به خوبی قابل مشاهده کاربرانی که قبلا اکانت تهیه کردند می توانند جهت دریافت لاین های جدید پیام خصوصی ارسال کنند

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
آقای علی رسیور و رامین عزیز،لطف کنید خرید آنلاین و بی درسر اکانت سیسیکمتون رو هر چه زودتر دایر کنید والا به خدا الان 2تا سایت دیگه هستن که هم اکانت ارزانتری می فروشن و هم سایت خرید آنلاین سیسیکمشون رو الان ماههاست بر قرار کردن ما نمیتونیم 2-3 روز منتظر دریافت اکانت سیسیکم بمونیم.
پس خواهشا و حتما به فکر راه اندازی سایت فروش آنلاین و بی دردسر سیسیکمتون باشین.

ArenaSat

کاربر
2007-07-01
119
650
سلام
آقای علی رسیور و رامین عزیز،لطف کنید خرید آنلاین و بی درسر اکانت سیسیکمتون رو هر چه زودتر دایر کنید والا به خدا الان 2تا سایت دیگه هستن که هم اکانت ارزانتری می فروشن و هم سایت خرید آنلاین سیسیکمشون رو الان ماههاست بر قرار کردن ما نمیتونیم 2-3 روز منتظر دریافت اکانت سیسیکم بمونیم.
پس خواهشا و حتما به فکر راه اندازی سایت فروش آنلاین و بی دردسر سیسیکمتون باشین.

ممنون از شما
کاملا حق شماست که سهل خریداری کنید و به فکر پرداخت ان لاین نیز هستیم اما فرهاد عزیز از زمان پرداخت کمتر از 15 دقیقه اکانت براتون فرستاده می شود .

2 یا سه روز زمانی بود که بنده و علی اقا کلا مشکل داشتیم و نمی توانستیم انلاین شویم اما الان عرض کردم خیلی سریع زیر 1 ساعت اکانت تحویل داده می شود پس از پرداخت

راجع به قیمت هم کاملا فرق سی سی کم ما با بقیه را با عکس توضیح دادم در سایتم ملاحضه بفرمایید .

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
معلوم نیست ار کجا باید سی سی کم خرید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: negin89
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا