سلام
واقیعتش من رسیور رو تازه روشن کرده بودم و زدم کانال جم دری هنگ کرد !
از پشت خاموش کردم و دوباره روشن کردم الان فقط چراغ ابی رنگش روشنه !
هیچی هم نمیاد نرم افزارش هم 1.27 بود !
حالا چکار کنم؟
2000hd ace[/QUOTE
باسلام دوست من...
داخل لودریه برنامه هست.اون برنامه روبه لودرواردکن.رسیوربوسیله کابلr232به رایانه وصل کن.لودررااستارت ورسیورروازپشت روشن کن.ببین درست میشه یانه.5درصداحتمال درست شدن هست یابالودر1بارپچ1.27رودوباره به رسیورتزریق کن...فکرکنم مشکل سخت افزاریه وبایدبه یه تعمیرکارمراجعه کنی.متاسفانه کم کم دوستان دارن به حرفهای من میرسن که شرکت گلوبال استارچین گندزده به محصولات استارست.
باتشکر
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=64325&goto=newpost
بادرود.یه لودرویه برنامه دیگه هم برات میزارم به علاوه یه فیلم آموزشی درموردکاربالودرونحوه انتقال برنامه به آن که همین حالا انجام دادم.فقط استارت زدی دکمه پاورازپشت روشن کن.سلام
واقیعتش من رسیور رو تازه روشن کرده بودم و زدم کانال جم دری هنگ کرد !
از پشت خاموش کردم و دوباره روشن کردم الان فقط چراغ ابی رنگش روشنه !
هیچی هم نمیاد نرم افزارش هم 1.27 بود !
حالا چکار کنم؟
2000hd ace
بادرود.یه لودرویه برنامه دیگه هم برات میزارم به علاوه یه فیلم آموزشی درموردکاربالودرونحوه انتقال برنامه به آن که همین حالا انجام دادم.فقط استارت زدی دکمه پاورازپشت روشن کن.
درضمن 1لحظه کابلی که ازدیش وال ان بی به پشت رسیوروصله روبیرون بیارببین چی میشه
بادرود.یه لودرویه برنامه دیگه هم برات میزارم به علاوه یه فیلم آموزشی درموردکاربالودرونحوه انتقال برنامه به آن که همین حالا انجام دادم.فقط استارت زدی دکمه پاورازپشت روشن کن.
درضمن 1لحظه کابلی که ازدیش وال ان بی به پشت رسیوروصله روبیرون بیارببین چی میشه
درود
دوستان نطرتون در مورد استارست
چیه سخت افزار و شرینگش
sr_9900hd
عکس از منو دستگاه دارید ؟
ممنون
دوستان ورژن جدید 2000 ace لطفا بزارین
سلام دوست منبا سلام خدمت دوستان و اساتید من نرم افزار کارخانه ای برای ace2000 برای انتقال با فلاش میخواستم تو سایت هر چی گشتم گیرم نیومد ممنون میشم اگه کسی بزاره
با سلام خدمت دوستان و اساتید من نرم افزار کارخانه ای برای ace2000 برای انتقال با فلاش میخواستم تو سایت هر چی گشتم گیرم نیومد ممنون میشم اگه کسی بزاره
سلام به دوستان ، عزیزان مشکلی با استارسات 2000 درام که امیدوارم با راهنمایی اساتید محترم حل بشه این دستگاه من از جمله سری جدید می باشد که و قتی برنامه 1.10 بهش میدم بالا نمی یاد و فقط با نرم افزار های 1.18 به بالا کار میکنه حالا من مشکل از کار افتادن شیرینگ رایگان این دستگاه دارم که با تمام نرم افزار های موجود امتحان کردم اما باز هم به نتیجه ای نرسیدم قبلا با 1.27 کار میکرد اما به یکباره شیرینگ قطع شد و دیگه هر کاری میکنم وصل نمیشه برای امتحان اکانت سیسیکم ena یک ماهه گرفتم و روی دستگاه امتحان کردم که مثل ساعت کار میکنه البته باید بگم که در بعضی مواقع حتی شیرینگ ena هم قطع شد اما بعد از کلنجار رفتن با دستگاه دوباره وصل شد حالا از دوستان خواهش دارم که در این زمینه منو راهنمایی کنند . باتشکر