تاپیک سوالات و مشکلات استارست های فول اچ دیStarsat full HD

feri_kh

کاربر
2010-10-07
61
208
سلام
واقیعتش من رسیور رو تازه روشن کرده بودم و زدم کانال جم دری هنگ کرد !
از پشت خاموش کردم و دوباره روشن کردم الان فقط چراغ ابی رنگش روشنه !
هیچی هم نمیاد نرم افزارش هم 1.27 بود !
حالا چکار کنم؟

2000hd ace

2009-05-15
0
28,977
سلام
حالا چکار کنم؟

2000hd ace[/QUOTE
باسلام دوست من...
داخل لودریه برنامه هست.اون برنامه روبه لودرواردکن.رسیوربوسیله کابلr232به رایانه وصل کن.لودررااستارت ورسیورروازپشت روشن کن.ببین درست میشه یانه.5درصداحتمال درست شدن هست یابالودر1بارپچ1.27رودوباره به رسیورتزریق کن...فکرکنم مشکل سخت افزاریه وبایدبه یه تعمیرکارمراجعه کنی.متاسفانه کم کم دوستان دارن به حرفهای من میرسن که شرکت گلوبال استارچین گندزده به محصولات استارست.

باتشکر
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=64325&goto=newpost

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
سلام
حالا چکار کنم؟

2000hd ace
بادرود.یه لودرویه برنامه دیگه هم برات میزارم به علاوه یه فیلم آموزشی درموردکاربالودرونحوه انتقال برنامه به آن که همین حالا انجام دادم.فقط استارت زدی دکمه پاورازپشت روشن کن.
درضمن 1لحظه کابلی که ازدیش وال ان بی به پشت رسیوروصله روبیرون بیارببین چی میشه

پیوست‌ها

• 3.1 مگابایت بازدیدها: 91
  • 561.3 کیلوبایت بازدیدها: 95

feri_kh

کاربر
2010-10-07
61
208
بادرود.یه لودرویه برنامه دیگه هم برات میزارم به علاوه یه فیلم آموزشی درموردکاربالودرونحوه انتقال برنامه به آن که همین حالا انجام دادم.فقط استارت زدی دکمه پاورازپشت روشن کن.

ممنون دوست عزیز کار با لودر رو بلدم هر دو لودر رو تست کردم و هر دو برنامه رو حتی خود ورزن 1.27 رو اما هیچکدوم جواب نداد !
کابل انتن رو قطع کردم!
هیچ پیغامی از رسیور دریافت نمیشه انگار !
حالا باید برم سراغ فلش؟
یا باید مثل ایکلاس k9k9 ful بندازمش اشغال؟
:confused:

feri_kh

کاربر
2010-10-07
61
208

سلام و خسته نباسید
دوستان رسیور بنده درست شد خواستم بهتون امید واری بدم
و تشکر کنم از محسن خان به خاطر پیگیری هاش

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
درود
دوستان نطرتون در مورد استارست
sr_9900hd
چیه سخت افزار و شرینگش
عکس از منو دستگاه دارید ؟
ممنون

درود
دوستان این دستگاه تغریبن کارایی و امکانات و ... با سری 2000 مشابه حتی تنظیمات سرور وایرلس
فقط کمی تم دستگاه و ظاهر پنل فرق داره
ممنون

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860

sajedibia2

Banned
2009-09-18
57
119
40
با سلام خدمت دوستان و اساتید من نرم افزار کارخانه ای برای ace2000 برای انتقال با فلاش میخواستم تو سایت هر چی گشتم گیرم نیومد ممنون میشم اگه کسی بزاره

2009-05-15
0
28,977
با سلام خدمت دوستان و اساتید من نرم افزار کارخانه ای برای ace2000 برای انتقال با فلاش میخواستم تو سایت هر چی گشتم گیرم نیومد ممنون میشم اگه کسی بزاره
سلام دوست من
مگه چه اتفاقی برارسیورشماافتاده که دنبال پچ کارخونه میگردید.پچ کارخونه این مدل1.9میباشدکه خودم هم پیداش نکردم و1.10توسایت هست.درضمن اگه پچ های جدیدرو رسیورشماریخته شده ومیخوای به پچهای قدیمی برگردونی رسیورشمابالانمیادوباخطای آبدیت روبرومیشه که مجبورید دوباره به پچ 1.30برگردید
باتشکر

sajedibia2

Banned
2009-09-18
57
119
40

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40

سلام دوست من

اقا محسن شما رو راهنمایی کردن

مشکل شما چیست

fuadir

کاربر
2009-11-08
61
141
42
سلام به دوستان ، عزیزان مشکلی با استارسات 2000 درام که امیدوارم با راهنمایی اساتید محترم حل بشه این دستگاه من از جمله سری جدید می باشد که و قتی برنامه 1.10 بهش میدم بالا نمی یاد و فقط با نرم افزار های 1.18 به بالا کار میکنه حالا من مشکل از کار افتادن شیرینگ رایگان این دستگاه دارم که با تمام نرم افزار های موجود امتحان کردم اما باز هم به نتیجه ای نرسیدم قبلا با 1.27 کار میکرد اما به یکباره شیرینگ قطع شد و دیگه هر کاری میکنم وصل نمیشه برای امتحان اکانت سیسیکم ena یک ماهه گرفتم و روی دستگاه امتحان کردم که مثل ساعت کار میکنه البته باید بگم که در بعضی مواقع حتی شیرینگ ena هم قطع شد اما بعد از کلنجار رفتن با دستگاه دوباره وصل شد حالا از دوستان خواهش دارم که در این زمینه منو راهنمایی کنند . باتشکر

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,406
17,779
40
سلام به دوستان ، عزیزان مشکلی با استارسات 2000 درام که امیدوارم با راهنمایی اساتید محترم حل بشه این دستگاه من از جمله سری جدید می باشد که و قتی برنامه 1.10 بهش میدم بالا نمی یاد و فقط با نرم افزار های 1.18 به بالا کار میکنه حالا من مشکل از کار افتادن شیرینگ رایگان این دستگاه دارم که با تمام نرم افزار های موجود امتحان کردم اما باز هم به نتیجه ای نرسیدم قبلا با 1.27 کار میکرد اما به یکباره شیرینگ قطع شد و دیگه هر کاری میکنم وصل نمیشه برای امتحان اکانت سیسیکم ena یک ماهه گرفتم و روی دستگاه امتحان کردم که مثل ساعت کار میکنه البته باید بگم که در بعضی مواقع حتی شیرینگ ena هم قطع شد اما بعد از کلنجار رفتن با دستگاه دوباره وصل شد حالا از دوستان خواهش دارم که در این زمینه منو راهنمایی کنند . باتشکر

سلام دوست من

من دیروز ورژن 1.30 رو تست کردم وصل بود و با دادن سرور دستی انها را به 34 رساندم

تمامی کانال ها یاز شدند

من دیدم که ورژن 1.10 وصل بوده ولی 1.30 قطع بوده همان زمان

و باید صبر نمایید تا شرکت این مشکل را حل کنید

بالا