تاپیک سوالات و مشکلات رسیورهای استارمکس

imi 190

کاربر
2015-01-13
3
7
با سلام من یه دستگاه استار مکس 5200 دارم که رو پنل ah مینیویسه هم برنامه زدم هم فلاش کردم اما بازم همین جوریه راهنمایی کنید

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام شبکه 3 چطوری در استارمکس5200 باز میشه اخرین برنامه رو دستگاه که فکرکنم به تاریخ2014/8/13 میباشه ریختم ولی شبکه 3 باز نشد

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
باسلام.بعد از انتقال آخرین ورژن به دستگاه(A100) نمیتونم ازشرینگ اینترنتی استفاده کنم.درقسمت وای فای درمنو اسم وای فای رو نشون میده وقتی روش okمیکنم پیغام خطا میده.روی قسمت سرور ویا هرچیزی که مربوط به اتصال اینترنت می شودokمیکنم پیغام عدم ارتباط شبکه میده.چراغ وای فای آهسته خاموش روشن میشه .میدونم که مودم هیچ مشکلی نداره واینکه تمام موارد مربوط به آپگرید رو رعایت کردم.F1+000وتمام موارد به کدهارو رو هم رعایت کردم ولی مشکل همچنان باقیست.ممنون میشم راهنمائی فرمائید

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
با سلام شبکه 3 چطوری در استارمکس5200 باز میشه اخرین برنامه رو دستگاه که فکرکنم به تاریخ2014/8/13 میباشه ریختم ولی شبکه 3 باز نشد
سلام
انتقال سافتكم
فعال كردن امولاتور

باسلام.بعد از انتقال آخرین ورژن به دستگاه(A100) نمیتونم ازشرینگ اینترنتی استفاده کنم.درقسمت وای فای درمنو اسم وای فای رو نشون میده وقتی روش okمیکنم پیغام خطا میده.روی قسمت سرور ویا هرچیزی که مربوط به اتصال اینترنت می شودokمیکنم پیغام عدم ارتباط شبکه میده.چراغ وای فای آهسته خاموش روشن میشه .میدونم که مودم هیچ مشکلی نداره واینکه تمام موارد مربوط به آپگرید رو رعایت کردم.F1+000وتمام موارد به کدهارو رو هم رعایت کردم ولی مشکل همچنان باقیست.ممنون میشم راهنمائی فرمائید
سلام
شما حتما رمز وايرلس را تو قسمتwifi اشتباه وارد ميكنيد

asitala47

کاربر
2015-01-18
2
2
لطفا لودر رسیور starmaxx200 همراه با اموزش . بافلاش میخوام ابدیت کنم دکمه منو را میزنم رسیور کلا هنگ میکنه وهیچ دکمه ای کار نمی کنه لطفا کمکم کنید

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود دوستان مشکلی که دارم یک رسیور a100 به مشتری دادم تمام مراحل رو انجام دادم برای فعال کردن شیرینگ ماهوری .دیتا دقیق .ولی توی sds time به تاریخ 2012.2 هست کانالی باز نمیشه .برگردوندم به نرم افزارهای قدیمی تا اخرین نرم افزارر مشکل همچنان باقیه تجربه دارید ؟

moein1366

مدیر اخبار کانال ها
2011-02-27
402
2,335
درود دوستان مشکلی که دارم یک رسیور a100 به مشتری دادم تمام مراحل رو انجام دادم برای فعال کردن شیرینگ ماهوری .دیتا دقیق .ولی توی sds time به تاریخ 2012.2 هست کانالی باز نمیشه .برگردوندم به نرم افزارهای قدیمی تا اخرین نرم افزارر مشکل همچنان باقیه تجربه دارید ؟

درود
دوست عزیز رسیورتون رو فلش کنید و به تاریخ توجه نکنید با وصل شدن شیرینگ به رسیور تاریخ خودکار تغییر میکنه
موفق باشید.

davood2000

عضو فعال
2013-08-20
98
463
درود
دوست عزیز رسیورتون رو فلش کنید و به تاریخ توجه نکنید با وصل شدن شیرینگ به رسیور تاریخ خودکار تغییر میکنه
موفق باشید.

درود میفرمایید دستگاه اکبند رو فلش کنم .اونوقت برای چی ؟شما اینکاررو تجربه کردید!

HFA

کاربر
2015-05-30
4
8
سلام خدمت همه دوستان. من یه رسیور a100 خریدم .از اونجا که کانال یابی اون انجام شده ممکن است شیرینگ هوایی یا اینترنتی اون رو هم فعال کرده باشند. میخواستم بدونم راهی برای فهمیدن این موضوع هست . به عبارتی میشه فهمید چقدر از شیرینگ اینترنتی یا هوایی رسیور باقی مونده؟ با تشکر

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
سلام خدمت همه دوستان. من یه رسیور a100 خریدم .از اونجا که کانال یابی اون انجام شده ممکن است شیرینگ هوایی یا اینترنتی اون رو هم فعال کرده باشند. میخواستم بدونم راهی برای فهمیدن این موضوع هست . به عبارتی میشه فهمید چقدر از شیرینگ اینترنتی یا هوایی رسیور باقی مونده؟ با تشکر

درود
دوست من اگر خواستی بفهمی بایدشیرینگ چه اینترنتی چه هوایی را راهاندازیش کنید بعد تاریخ ان را ببینی بدون راه اندازی نمیشه فهمید

آخرین ویرایش:

HFA

کاربر
2015-05-30
4
8
ممنون از پاسخ شما. برای راه اندازی شیرینگ اینترنتی میتونید راهنمایی کنید؟ من از پست 204 هم استفاده کردم اما موفق نشدم. تو مرحله انتخاب server که گفته ******-40 رو انتخاب کن و بعد g-share2 را انتخاب کن من اصلا چنین گزینه ای را ندارم. فکر میکنم منظورش در server type باید باشه. من اونجا فقط دو مورد دارم new cs/mgcamd/gscamd و cccam. ممنون از راهنمایی شما

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
ممنون از پاسخ شما. برای راه اندازی شیرینگ اینترنتی میتونید راهنمایی کنید؟ من از پست 204 هم استفاده کردم اما موفق نشدم. تو مرحله انتخاب server که گفته ******-40 رو انتخاب کن و بعد g-share2 را انتخاب کن من اصلا چنین گزینه ای را ندارم. فکر میکنم منظورش در server type باید باشه. من اونجا فقط دو مورد دارم new cs/mgcamd/gscamd و cccam. ممنون از راهنمایی شما

درود
دوست عزیز شما نت به ریسیور برسانید سپس سرور 40 را g-share را انتخاب کنید و سپس کلید سبز و یا f1 بزنید شرینگ رایگان برای شما فعال بشود
باید اتصال سرور 1 نمایان بشود سپس تاریخ انقضا شرینگ مشخص می شود
موفق باشید

HFA

کاربر
2015-05-30
4
8
با تشکر از راهنمایی دوستان. نکته اولا در به روز آوری نرم افزار بود که گزینه gshare3 را به منو مربوطه اضافه کرد و دوما زدن دکمه f1 برای کانکت شدن سرور . یکسال اکانت اینترنتی فعال شد. کیفیت شیرینگ به مراتب بهتر از اکانت سیسیکم بود که برای رسیور xcruiser گرفته بودم و همینطور بهتر از شیرینگ اینترنتی رسیور آیکلاس B9B9 هست. رسیور خوبی به نظر میاد.

HFA

کاربر
2015-05-30
4
8
سلام دوستان. آیا روشی برای پخش فایلهای ضبط شده با رسیور a100 توی کامپیوتر وجوددارد؟

moein1366

مدیر اخبار کانال ها
2011-02-27
402
2,335
سلام دوستان. آیا روشی برای پخش فایلهای ضبط شده با رسیور a100 توی کامپیوتر وجوددارد؟
درود
از فایلی که براتون گذاشتم استفاده کنید

پیوست‌ها

بالا