سلامبا سلام شبکه 3 چطوری در استارمکس5200 باز میشه اخرین برنامه رو دستگاه که فکرکنم به تاریخ2014/8/13 میباشه ریختم ولی شبکه 3 باز نشد
سلامباسلام.بعد از انتقال آخرین ورژن به دستگاه(A100) نمیتونم ازشرینگ اینترنتی استفاده کنم.درقسمت وای فای درمنو اسم وای فای رو نشون میده وقتی روش okمیکنم پیغام خطا میده.روی قسمت سرور ویا هرچیزی که مربوط به اتصال اینترنت می شودokمیکنم پیغام عدم ارتباط شبکه میده.چراغ وای فای آهسته خاموش روشن میشه .میدونم که مودم هیچ مشکلی نداره واینکه تمام موارد مربوط به آپگرید رو رعایت کردم.F1+000وتمام موارد به کدهارو رو هم رعایت کردم ولی مشکل همچنان باقیست.ممنون میشم راهنمائی فرمائید
يكبار دكمه سبز را بزنيد تا ديسكانكت بشه بعد دوباره روي اسم وايرلس اوكي كنيد و رمز را وارد كنيداسمی وای فای رو میاره ولی روش ok می کنم پیغام خطا میده
درود دوستان مشکلی که دارم یک رسیور a100 به مشتری دادم تمام مراحل رو انجام دادم برای فعال کردن شیرینگ ماهوری .دیتا دقیق .ولی توی sds time به تاریخ 2012.2 هست کانالی باز نمیشه .برگردوندم به نرم افزارهای قدیمی تا اخرین نرم افزارر مشکل همچنان باقیه تجربه دارید ؟
درود
دوست عزیز رسیورتون رو فلش کنید و به تاریخ توجه نکنید با وصل شدن شیرینگ به رسیور تاریخ خودکار تغییر میکنه
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان. من یه رسیور a100 خریدم .از اونجا که کانال یابی اون انجام شده ممکن است شیرینگ هوایی یا اینترنتی اون رو هم فعال کرده باشند. میخواستم بدونم راهی برای فهمیدن این موضوع هست . به عبارتی میشه فهمید چقدر از شیرینگ اینترنتی یا هوایی رسیور باقی مونده؟ با تشکر
ممنون از پاسخ شما. برای راه اندازی شیرینگ اینترنتی میتونید راهنمایی کنید؟ من از پست 204 هم استفاده کردم اما موفق نشدم. تو مرحله انتخاب server که گفته ******-40 رو انتخاب کن و بعد g-share2 را انتخاب کن من اصلا چنین گزینه ای را ندارم. فکر میکنم منظورش در server type باید باشه. من اونجا فقط دو مورد دارم new cs/mgcamd/gscamd و cccam. ممنون از راهنمایی شما
درودسلام دوستان. آیا روشی برای پخش فایلهای ضبط شده با رسیور a100 توی کامپیوتر وجوددارد؟