تاپیک سوالات و مشکلات رسیور ایکس کروزر xdsr-400 hd plus

ali.k

کاربر
2009-06-14
27
54
44
با سلام .بنده 400پلاس دارم كه بعد تبديل به انيگما ريسيور روي of w1 گير كرده برنامه فلش زدم ولي درست نشد لطفا مرا راهنمايي كنيد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام .بنده 400پلاس دارم كه بعد تبديل به انيگما ريسيور روي of w1 گير كرده برنامه فلش زدم ولي درست نشد لطفا مرا راهنمايي كنيد .

درود.

قبل از هر چیزی شرکت اعلام کرده است که مسئولیت و عواقب تزریق اینگیما بر عهده خود کاربر است و به طور غیر مستقیم بر تزریق نکردن اون تاکید کرده است .

شما فایل فلش رو چجوری منتقل کردید ؟ با لودر یا از طریق اسکن یو اس بی . ؟ این راه حل رو که براتون میزارم رو برید . این تنها راه نرم افزاری برای حل مشکل است . اگه نشد با ایسی فلش پروگرام شود.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=58249

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

سلام دوست عزیز
لودر زیر را دنلود وآنزیپ کنید .فایل دوم pktloader62 را در یک فلش فرمت شده بر یزید وبه رسیور متصل کنید ودستگاه را باکلید پشتی خاموش کنید .فایل اول را درکامپیوتر باز کنید وروی conect کیلک کنید ورسیور را روشن کنید .صبر کنید تا 3 کادر پایینی پررنگ شود .سپس روی کادرپایین سمت راستی remove...6.2 کلیک کنید و صبر کنید تا روی پانل رسیور کلمه END نمایان شود .دستگاه را ریست کنید . اگر مشکل از جای دیگری نباشد .میتوانید نرم افزار نصب کنید.

پیوست‌ها

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام این سه روزه که سوالم پرسیدم مدیران سایت پس کجاین

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
سلام این چهار روزه که سوالم پرسیدم مدیران سایت پس کجاین

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان بنده یه مشکلی دارم که دروست نشد ابتدا ورژن راریختم وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره یاهست بودسپس ازکانال ها بک آپ گرفتم بعد گزینه ی اول درقسمت ریست فاکتوری ،رسیورراریست کردم سپس بک آپ راریختم باکمال تعجب وقتی درقسمت جستجوی ماهواره رفتم ماهواره ای به نام یاهست نبود ولی اگه بدون بک اب بمونه مشکل حله من چکار کنم نمیخوام بک اب واز دست بدم بعدنرم افزارflash v6.هم استفاده کردم بازهم نشد ازقسمت sysبک اب استفاده کردم باز هم نشد لطفا بگین چکار کنم

درود.

دوست عزیز سایت سر جای خودش است و به هم ریخته نیست . سوال شما خیلی تکراری شده است . هم بنده و هم سایر دوستان همچون آقا شهرام اعلام کرده اند لیست کانال اولا توصیه نمیشود که تزریق کنید . چون لیستا کانال به همراه خود تنظیماتی رو هم دارد که ممکن است با ریسیور شما همخوانی نداشته باشد . و در مورد این لیست کانال شما باید بگم که شما از ورژن های 2.10.78 و به پایین این لیست رو تهیه کرده اید که این خودش معلوم و واضح است که این نرم افزار ها ماهواره یاهست موجود نیست . توصیه ما این است که اولا از لیست اماده استفاده نکنید اگر هم میکنید از لیست کانالهایی که با نرم افزار آبدیت گرفته شده اند استفاده کنید .

خواهشا وقتی نرم افزاری ارائه میشود لا اقل قابلیتها رو بخوانید و قتی ما ساعت رو برای ترجمه متن قابلیتها میزاریم برای سهولت کارکاربر است .

شما نرم افزار جدید رو تزرق کنید و این لیست کانال رو هم بزنید میبینید که بدون مشکل ریسیور کار خودش را میکند.

پیوست‌ها

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
درود.

دوست عزیز سایت سر جای خودش است و به هم ریخته نیست . سوال شما خیلی تکراری شده است . هم بنده و هم سایر دوستان همچون آقا شهرام اعلام کرده اند لیست کانال اولا توصیه نمیشود که تزریق کنید . چون لیستا کانال به همراه خود تنظیماتی رو هم دارد که ممکن است با ریسیور شما همخوانی نداشته باشد . و در مورد این لیست کانال شما باید بگم که شما از ورژن های 2.10.78 و به پایین این لیست رو تهیه کرده اید که این خودش معلوم و واضح است که این نرم افزار ها ماهواره یاهست موجود نیست . توصیه ما این است که اولا از لیست اماده استفاده نکنید اگر هم میکنید از لیست کانالهایی که با نرم افزار آبدیت گرفته شده اند استفاده کنید .

خواهشا وقتی نرم افزاری ارائه میشود لا اقل قابلیتها رو بخوانید و قتی ما ساعت رو برای ترجمه متن قابلیتها میزاریم برای سهولت کارکاربر است .

شما نرم افزار جدید رو تزرق کنید و این لیست کانال رو هم بزنید میبینید که بدون مشکل ریسیور کار خودش را میکند.
دوست عزیز من این نرم افزار وزدم مشکل هنوزه من هم ازلیست اماده استفاده نمیکنم از بک ابی که گرفتم استفاده میکنم الان چکار کنم

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
دوست عزیز من این نرم افزار وزدم مشکل هنوزه من هم ازلیست اماده استفاده نمیکنم از بک ابی که گرفتم استفاده میکنم الان چکار کنم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

سلام
ببین دوست عزیز شما از بک آپ نمیخواد استفاده کنید بعد از انتقال نرم افزار باید ریست کنید
و از دوباره کانال یابی کنید چون لیست کانال شما برای ورزن های قبلی است و با ورژن جدید سازگاری ندارد

2241821

کاربر
2012-04-13
9
14
Errors in Front Panel “0x71”با عرض سلام خدمت دوستان وهمكاران يك ريسيور ايكس كروز 400 دارم كه بعد از ابگريت با پيعام 071 مواجه شدم دوستان اگر كس فايل فلش v6 رادارد بگذارد ضمن دستگاه 400hd هست ونه دستگاه 400piusلطفا مرا در اين مورد راهنماي كنيد software Flash.v6.XCRUISER XDSR400HD

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
Errors in Front Panel “0x71”با عرض سلام خدمت دوستان وهمكاران يك ريسيور ايكس كروز 400 دارم كه بعد از ابگريت با پيعام 071 مواجه شدم دوستان اگر كس فايل فلش v6 رادارد بگذارد ضمن دستگاه 400hd هست ونه دستگاه 400piusلطفا مرا در اين مورد راهنماي كنيد software Flash.v6.XCRUISER XDSR400HD
دوست عزیز نرم افزار رو با لودر منتقل کنید

2241821

کاربر
2012-04-13
9
14
hadi kabiدوست عزيز زمان كه با لودر وصل كامپيتور ميكنيم اصلنه برنامه انتقال پيدا نمي كند و پيعام x10 را ميدهد ودستگاه را خاموش وروشن ميكنيم دوبار پعام 071 را ميدهد ضمن اين كار طبق فرمايش باusb انجام داديم دستگاه كلمه اسكن نوشته وبعد پيعام x10را داد وزماني كه دستگاه را از پشت روشن وخاموش كرديم دوباره پيعام 071 بروي نميشگر ظاهر شد لطفا اگر مقدر است مرا راهنماي كنيد

hadi kabi

کاربر افتخاری
2009-07-05
632
2,134
25
hadi kabiدوست عزيز زمان كه با لودر وصل كامپيتور ميكنيم اصلنه برنامه انتقال پيدا نمي كند و پيعام x10 را ميدهد ودستگاه را خاموش وروشن ميكنيم دوبار پعام 071 را ميدهد ضمن اين كار طبق فرمايش باusb انجام داديم دستگاه كلمه اسكن نوشته وبعد پيعام x10را داد وزماني كه دستگاه را از پشت روشن وخاموش كرديم دوباره پيعام 071 بروي نميشگر ظاهر شد لطفا اگر مقدر است مرا راهنماي كنيد

دوست عزیز این فایل فلش هست با لودر امتحان کن

www.mediafire.com/?jx0v072hfycov8v

armin65

کاربر
2010-04-03
67
89
35
سلام کمک کنید چه مدل از مودم های 3g به رسیور 400 پلاس میخور دی لینک خریدم نمیشناسه

بالا