تاپیک سوالات و مشکلات رسیور های مدیا استار (Mediastar )

Rashid_ramos

کاربر
2020-09-24
1
0
سلام دوستان
متاسفانه اکانت MShare یه چند وقتیه که ارور code wrong میده با اینکه وضعیتش اکتیو هست، به جاش سیسیکم خریداری کردم هر سه تا لاینش هم وارد شده و پینگ داره اما اونم هیچ کانالی و باز نمیکه! ممنون میشم راهنماییم کنید. روی Xcamclient3 هم ست شده
مدل رسیور Mediastar zenon
ورژن اپلیکیشن ۱.۷.۱۴

abadan16

کاربر
2020-09-27
2
0
سلام به دوستان گرامی بنده رسیور mediastar zenon را چند ماهی هست که گرفتم اکانتش رو فعال کردم و به بدترین شکل با فریز بسیار بالا و هنگ کردن خیلی زیاد که مجبور بودم هر دفعه از برق جداش کنم و دوباره راه اندازیش کنم تا چند روز پیش که دیگه هیچ کانالی رو باز نکرد تو قسمت پلاگین هم یکی از آیتم هاش کم شده ریست فکتوریش کردم و از اول کانال یابی نصب پلاگینها و فعالسازی رو انجام دادم ولی بازم نشد هیچ کانالی رو دیگه باز نمیکنه ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان

abadan16

کاربر
2020-09-27
2
0
سلام یک سوال داشتم ممنون میشم اگر جوابم را بدهید.باتوجه به مشکلی که قبلا در مورد رسیورم گفتم میتونم نرم افزار ورژن قبلی رو نصب کنم الان v 1.7.14 روی رسیورم هست میخوام v 1.7.0 full و همراه اون یک فایل پچ دیگری هم هست v 1.7.3 رو نصب کنم این کار شدنی هست یا نه ؟

mahyar_kcpco

کاربر
2010-01-18
3
1
66
سلام دوستان
متاسفانه اکانت MShare یه چند وقتیه که ارور code wrong میده با اینکه وضعیتش اکتیو هست، به جاش سیسیکم خریداری کردم هر سه تا لاینش هم وارد شده و پینگ داره اما اونم هیچ کانالی و باز نمیکه! ممنون میشم راهنماییم کنید. روی Xcamclient3 هم ست شده
مدل رسیور Mediastar zenon
ورژن اپلیکیشن ۱.۷.۱۴[/QUO

سلام یه عکس از تنظیمات سیسیکم بفرست بگم بهت

seesepehr

کاربر
2007-07-21
1
1
سلام دوستان من ریسیور زنون دارم با دیش گردان پرمیموم وقتی خاموش روشن میکنم اصلا موقعیت سیگنال نمیده

reza1111media

کاربر
2020-12-06
1
0
سلام، ببخشید من رسیورmediastar Mini1111Forever به تازگی گرفتم که کدک H265 HEVC روهم ساپورت میکنه ظاهرا، ولی شبکه های جدید HD صداسیما رو روی بدر فقط صدا دارم بدون تصویر، مشکل چیه؟ با آخرین نرم افزار هم آپدیت کردم با خودِ سرور دستگاه

Masoud267

کاربر
2020-11-17
3
4
روز بخیر ..دیروز پروگرام مدیا استار ۸۸۰ میخواستم پیدا نکردم ..الان همپروگرام ۱۵۰۰ را میخوام ولی نیست تو سایت ..ظاهرا سایت بروز نیست متاسفانه ..

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
دوست عزیز مدلش رو کامل بگو همین الان برات قرار میدم.

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
نظر دوستان و اساتید در مورد رسیور مدیاستار1400titan

با سلام خدمت دوستان
نظرتون بابت این مدل شرکت مدیاستار چیه؟
درسته اکثر مدلها از لحاظ سخت افزار و کاور کپی هم هستن فقط تغییر اسم دادن(مثل بعضی خودروهای داخلی)
اما احساس میکنم از پردازنده ضعیفی نسبت به بقیه استفاده شده
طبق معمول هم که از بابت نرم افزار پر از باگ
اینم عکس از برد

alii_1

کاربر افتخاری
2011-11-15
359
1,316
سلام
اگه منظورتون ورژن۱۸۸ می باشد که این نرم افزار باگ داره
یا اگه ورژن جدیدتری اومده بی زحمت لینکشو برام بفرستید

abassat51

سرپرست تالار ریسیورها
2012-04-24
4,542
6,787
اطلاعیه شبکه های بزرگسال از شرینگ گلوبال قطع شد روش فعال سازی

شبکه های بزرگسال از شرینگ گلوبال قطع شد.

بنا بر اعلام کمپانی گلوبال، افرادی که علاقمند به فعال نمودن مجدد این شبکه ها می باشند باید به سایت Metamango مراجعه نموده و سریال دستگاه خود را وارد نمایند.
که تا به این لحظه سایت مورد نظر دارای اشکال بوده و امکان ثبت سریال وجود ندارد

.برای فعال کردن شبکه های بزرگسال:

http: //metamango .org/

اول وارد سایت فوق شده

Register
E-mail وارد کردن ایمیل معتبر
Verification Code / Send Code منتظر بمونید تا کد تاییدیه براتون ایمیل شه بعد وارد میکنید
Set Password اینجا یه پسورد به دلخواه خودتون میدید
Repeat Password مجددا همون پسورد رو تکرار میکنید
تیک Agree to user agreement & Privacy رو میزنید
در انتها OK رو میزنید
برای وارد شدن به سایت : یوزر شما میشه ایمیلتون / پسورد هم که خودتون انتخاب کردید
دقت کنید در حفظ اطلاعات خودتون دقت کنید و لو ندید
وارد که شدید در قسمت Terminal :
Add STB
SN همون سریال نامبر شما هست که در قسمت درباره دستگاه نوشته شده در منوی رسیورتون ( ABOUT STB)
Verification Code همون چهر رقمی هست که بعد از سریال نامبر نوشته شده بعد از خط تیره
STB Name اسم دستگاهتونو مینویسید
Confirm
بعد وارد ۷صفحه ای میشه در جدول قسمت Operation گزینه Adult Switch رو on میذارید ( اگر دوست داشتید فعال کنید)

ادرس سایت برای ثبت شماره سریال رسیور:

http://metamango.org:9080

alireza1353

کاربر
2022-01-22
2
4
باز شدن کانالهای بزرگسالان رسیور مدیا اتار

سلام این سایتی که برای وارد کردن شماره سریال رسیور مدیا استار هست کی درست میشه که سریال را وارد کنم و ایا سایت دیگری هم هست برای اینکار معرفی کنید لطفا:a3IRSAT1::a3IRSAT1:

ck5

سرپرست تالار ریسیور
2008-04-09
2,905
2,890
سایت درسته داداش مشکلی ندارهخ ثبت نام کن

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
2022-02-03
1
1
راهنمایی

سلام خسته نباشید برا فعال سازی کانالهای بزرگسالان سایت جواب نمیده.تا گزینه رمز و پسورد خوب پیش میره اما گزینه Terminal نداره که ادامه بدم.میشه راهنمایی کنید...مرسی

آخرین ویرایش:
بالا