علی جان سلام. یه سافتکم می خوام که بتونه کانال cinema preamo, بقیه کانال های سینما فرانسوی رو باز کنه. ممنون.
اینم ایمیلم: hamid_tooppic@yahoo.com
اینم ایمیلم: hamid_tooppic@yahoo.com
سلام به همگی. من یه مشکل با اسکای استار 2 خودم دارم. اونم اینه که من شهریور پارسال (87) اونو خریدم و فقط یک بار تونستم اونو پروگرام کنم و کانال های قفل دار را باز کنم با vplug اما از اون به بعد هر کاری کردم مشد و موقع بار کردن progDVB یه پیغام خطا می داد و یه چیزی در مورد reinstall modulles می داد. و تا حالا هر vplug جدیدی رو نصب می کنم فایده نداره. من اونا رو از سایت www.skystar.org دانلود می کونم اما هیچ فیاده ای نداره.
خواهش می کنم اگه کسی می تونه بهم کمک کنه جوابه منو بده و یه راه خوب جلو پام بذاره و بگه از کجا vplug سالم دانلود کنم و مشکل بر طرف بشه.
acropolice2004@yahoo.com
ممنون
دوست عزیز
کامل پروگ دیویبی رو پاک کن
یکی از برنامه های پروگ در سایت مثل این
ProgDVB 6.06.1 Standard Edition
32bit version
64bit version
رو دان کن
فایل vpug که در سایت یا اینجا vPlug2.4.2.rar (2.11 مگابايت, 514 نمايش)
بعد فایل های فایل های ( V-key.db ، Softcam.key) روزانه رو که در پست زیر هم هست رو در پلاگین بریز
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=109748#post109748
مشکلت حل میشه
همیشه v key رو از سایتی که vplug رو گرفتی دانلود کن
باسلام و تشکر از شما عزیزان
خواهشمند است آمزش ریخت پلاگین و کی آن در prog dvb و اضافه کردن فرکانس جدید در ماهواره کارت dvb را توضیح فرمائید . قبلا ٌ از شما متشکریم
من يك ديويبي اسكاي استار 2 (tv) دارم . لطفا من را راهنمايي كنيد كه از چه نرم افزاري براي راه اندازي آن استفاده كنم واز چه سايتي بايد دانلود كنم . خلاصه من كاملا مبتدي هستم و خواهش مي كنم توضيحات كاملي به من بدهيد . با تشكردوستان گرامی تمامی سوالات خود در مورد پلاگین و سافتکم ها را فقط در این تاپیک مطرح کنید
من يك ديويبي اسكاي استار 2 (tv) دارم . لطفا من را راهنمايي كنيد كه از چه نرم افزاري براي راه اندازي آن استفاده كنم واز چه سايتي بايد دانلود كنم . خلاصه من كاملا مبتدي هستم و خواهش مي كنم توضيحات كاملي به من بدهيد . با تشكر
با سلام
من در نسب کارت اسکای استار 2 به مشکل خوردم.
چراغ چشمکی مربوط به سیگنال همواره قرمز است و روبروی signal quality نوشته out of lock.و signal strength 22% است. ضمنا قسمت های مربوط به فیشها سالمند چون فیش متصل به کارت دی تی وی را با یک رسیور خانگی تست کردم سالمند.
اگه کسی بتونه شماره تلفنش رو واسم ایمیل کنه تا تلفنا ازش راهنایی بگیرم ممنون میشم.
ایمل من: mehdi.bgh@gmail.com