تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام مدل رسیور 5300 سی یو تک کارت(استارست)
در ميكروباكس داراى دو گزينه است يكى micro p و ديگرى twin p
گزينه twin p را روى ميكرو انتخاب كنيد

حالا نوبت به رسيور ميرسد
ابتدا رسيور خود را با يك پچ اكولينك اپگريد كنيد
سپس در رسيور دكمه منو روزده تو قسمت system setup رفته و در آخر اين قسمت گزينه به نام serial port use دارد كه شامل برنامه ميباشد
gbox sssp
Twin protocal
More box
كه شما بايد گزينه twin protocal رو انتخاب كنيد و سپس رو همين برنامه اوكى كرده بعد رسيور به شما يك پيام ميده
Change serial port use ? بعد شما كليد ok رو انتخاب ميكند
وبعد كابل ارتباط ديتا رو از ميكرو به رسيور متصل كرده
توجه كنيد هم در ميكرو و هم در رسيور گزينه رو قسمت twin باشد

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
شیهان جان روی nss 6 بعضی اوقات قطعی داره برای شما چی ؟
درضمن باچه فرکانسی تنظیم کردی ؟
در بعضي اوقات قطعي داره اما كمتر از دوجهت ديگر
فركانسها:
ver-12638-13300 بسیار قوی
11090/افقی/29500براي تنظيم دقيقتر

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
میکروباکس با انتخاب گزینه twinدر جهت w3کارایی بهتری دارد

دوستان توجه داشته باشند که میکرو باکس در جهت w3با نرم افزاز که علی آقا قرار داده اند {1.23}با انتخاب گزینه twin کارایی بهتری دارد وکانالهای فرکانس 12360 که با گزینه میکرو پرتاکل فقط داری صدا می باشند را با صدا وتصویر پخش می نماید

omidsh54

کاربر
2009-11-01
4
1
مشکا آپدیت میکروباکس با ماد بوردهای جید

من یک مادربور گیگا جدید خریدم اما پورت برای اپدیت ندارد و کامل usb است تبدیل usb به پورت هم خریدهام اما نمی توانم رسیور و یا دانگل خود را اپدیت کنم در ضمن ویندوز هم کاملا این پورت میشناسه و حتی شماره انرا به من میدهد چیکار باید کنم؟:sadwalk::051:
:busted_red:تذکر:
برای یک پرسش تاپیک باز نکنید
جای مطرح کردن پرسش شما اینجاست دقت داشته باشید پست های نابجا حذف خواهندشد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
با سلام خدمت دوستان
من یک میکرو دارم که اونو برنامه ریزی کردم ولی وقتی اونو به W3 وصل کردم پکیج هایی رو که باید باز می کرد باز نکرد .حتی کانال های fta رو مثل M6 نشون نداد و روی صفحه tv نوشته بود no signal این درصورتی بود که تمام اتصالات و خود دیش سالم و تنظیم بود.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
با تشکر فراوانF@M69

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان
من یک میکرو دارم که اونو برنامه ریزی کردم ولی وقتی اونو به W3 وصل کردم پکیج هایی رو که باید باز می کرد باز نکرد .حتی کانال های fta رو مثل M6 نشون نداد و روی صفحه tv نوشته بود no signal این درصورتی بود که تمام اتصالات و خود دیش سالم و تنظیم بود.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
با تشکر فراوانF@M69

با درود
قرار نیست میکروباکس بعد از برنامه ریزی چیزی نشان بدهد!
این قطعه برای استفاده بصورت دانگل کدخوان به یک رسیور دیگه از طریق پورت سریال وصل میشود وان دستگاه کانالها را نشان میدهد:eek:k:

F@M69

کاربر
2009-07-21
13
2
34
سلام
من برای استفاده از میکرو اول میکرو و رسیور رو خاموش میکنم بعد با همون کابلی که میکرو رو با اون برنامه ریزی کردم رسیور رو به میکرو وصل میکنم. از قبل هم میکرو رو حالت twin گذاشتم بعد رسیور رو روشن میکنم و روی یکی از کانالهای کارتی رفتم و رسیور رو روی twin گذاشتم و بعد هم میکرو روشن کردم اتصالات هم مشکلی نداشت حالا نمیدونم تو این مراحل چیزی از قلم افتاده یه نه؟ در ضمن رسیور من x5300usb هست
باتشکر.

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
سلام
من برای استفاده از میکرو اول میکرو و رسیور رو خاموش میکنم بعد با همون کابلی که میکرو رو با اون برنامه ریزی کردم رسیور رو به میکرو وصل میکنم. از قبل هم میکرو رو حالت twin گذاشتم بعد رسیور رو روشن میکنم و روی یکی از کانالهای کارتی رفتم و رسیور رو روی twin گذاشتم و بعد هم میکرو روشن کردم اتصالات هم مشکلی نداشت حالا نمیدونم تو این مراحل چیزی از قلم افتاده یه نه؟ در ضمن رسیور من x5300usb هست
باتشکر.
مراحل را درست انجام داده ايد اما اين نكته مهم است كه بعد از انتخاب گزينه twin در هردو بايد عمل ذخيره كردن را انجام بدهي وگرنه كانالي باز نميشود.در ميكرو با زدن exit تنظيمات ذخيره ميشود در ضمن بهتر است كابلي كه از ديش به ميكرو وصل شده از جنس مرغوب و تا حد امكان كوتاه باشد و ديش تنظيم باشد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خواهش ميكنم يكي جواب بده ميخواستم بدونم دانگل با رسيور digitall word سازگاري داره يانه خيلي ممنون
با درود دوست گرامی
اگر منظور شما سری قدیم این دستگاه که توی بازار هست میباشد که سازگاری ندارد.
حتی دستگاه های استارست usb هم که مدتی از امدنشان نگذشته برنامه ای برای کار با دانگل ندارند!

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
نه عزیز اگه دقت کرده باشی روش نوشته Freee To Air .
فکر کنم سازگاری نداشته باشه عزیز
دوست عزیز خوب روی استارست 550 هم نوشته free to air ولی دانگل میکروباکس را ساپورت می کنه.
ولی در کل digitall world دانگل میکروباکس را ساپورت نمی کنه.

jactivem

کاربر
2009-05-13
12
8
37
با سلام
من یک 230 یو اس بی دارم ، مشکلم اینه که وقتی رو بعضی کانالها مثل view*** ها میرم فقط صدا دارم و تصویر نیست که در حالت وقتی بروی free x ها میرم بعد روی view*** در این حالت هم صدا دارم هم تصویر(فقط خود طرفو ندارم!!!!)
لطفا راهنمایی کنید ، راستی دانگل با 1.23 آبدیت شده است.

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
من یک 230 یو اس بی دارم ، مشکلم اینه که وقتی رو بعضی کانالها مثل view*** ها میرم فقط صدا دارم و تصویر نیست که در حالت وقتی بروی free x ها میرم بعد روی view*** در این حالت هم صدا دارم هم تصویر(فقط خود طرفو ندارم!!!!)
لطفا راهنمایی کنید ، راستی دانگل با 1.23 آبدیت شده است.
دوست عزیز
شما چند دقیقه روی کانال های view صبر کنی مشکل حل میشه.

بالا