در ميكروباكس داراى دو گزينه است يكى micro p و ديگرى twin pسلام مدل رسیور 5300 سی یو تک کارت(استارست)
در بعضي اوقات قطعي داره اما كمتر از دوجهت ديگرشیهان جان روی nss 6 بعضی اوقات قطعی داره برای شما چی ؟
درضمن باچه فرکانسی تنظیم کردی ؟
با سلام دوست عزیز بله الان چند روزه باز شدهسلام .دوستان کانال انیماکس الان با میکرو باز میشه یا نه
با سلام خدمت دوستان
من یک میکرو دارم که اونو برنامه ریزی کردم ولی وقتی اونو به W3 وصل کردم پکیج هایی رو که باید باز می کرد باز نکرد .حتی کانال های fta رو مثل M6 نشون نداد و روی صفحه tv نوشته بود no signal این درصورتی بود که تمام اتصالات و خود دیش سالم و تنظیم بود.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
با تشکر فراوانF@M69
مراحل را درست انجام داده ايد اما اين نكته مهم است كه بعد از انتخاب گزينه twin در هردو بايد عمل ذخيره كردن را انجام بدهي وگرنه كانالي باز نميشود.در ميكرو با زدن exit تنظيمات ذخيره ميشود در ضمن بهتر است كابلي كه از ديش به ميكرو وصل شده از جنس مرغوب و تا حد امكان كوتاه باشد و ديش تنظيم باشد.سلام
من برای استفاده از میکرو اول میکرو و رسیور رو خاموش میکنم بعد با همون کابلی که میکرو رو با اون برنامه ریزی کردم رسیور رو به میکرو وصل میکنم. از قبل هم میکرو رو حالت twin گذاشتم بعد رسیور رو روشن میکنم و روی یکی از کانالهای کارتی رفتم و رسیور رو روی twin گذاشتم و بعد هم میکرو روشن کردم اتصالات هم مشکلی نداشت حالا نمیدونم تو این مراحل چیزی از قلم افتاده یه نه؟ در ضمن رسیور من x5300usb هست
باتشکر.
با درود دوست گرامیسلام خواهش ميكنم يكي جواب بده ميخواستم بدونم دانگل با رسيور digitall word سازگاري داره يانه خيلي ممنون
دوست عزیز خوب روی استارست 550 هم نوشته free to air ولی دانگل میکروباکس را ساپورت می کنه.نه عزیز اگه دقت کرده باشی روش نوشته Freee To Air .
فکر کنم سازگاری نداشته باشه عزیز
دوست عزیزبا سلام
من یک 230 یو اس بی دارم ، مشکلم اینه که وقتی رو بعضی کانالها مثل view*** ها میرم فقط صدا دارم و تصویر نیست که در حالت وقتی بروی free x ها میرم بعد روی view*** در این حالت هم صدا دارم هم تصویر(فقط خود طرفو ندارم!!!!)
لطفا راهنمایی کنید ، راستی دانگل با 1.23 آبدیت شده است.