تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

amir_shahbazi

کاربر
2009-07-16
12
23
37
دنیا فقط y4 همیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننننننننننننننننننننننننننننننننن

32529

Banned
2009-05-16
10
9
مشکل ما آدما اینه که فکر می کنیم ,خودمون روی زمین ایستادیم ...

اما این نیروی جاذبه زمینه که مارو روی خودش نگه داشته .

هرچی تو دلت خوندی از آن خودت ولی به بقیه هم بگو...

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
درضمن علی اقا قول داده بودی قالب وبلاگت رو عوض کنی چون با این قالب کلی طول میکشه تا بالا بیاد

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
علی جان چرا به پرسشهای من جواب نمیدی یکی در مورد میکرو که در دیش گردون های جدید کله گاوی به چپ و راست می چرخد ولی جهت را ذخیره نمیکند دوم با توجه به اینکه در منطقه ما ******* انداختن و جهت هاتبرد برای شرینگ تایمر زیاد کارایی ندارد خواستم در صورت امکان فرکانس دیتای تایمر را در جهت ترک ست به من بگی چون ******* فرکانسهای 11681به پایین را به دلیل وجود شبکه های فارسی تحت تاثیر قرار میدهد و فرکانسهی 11727 به بالا صاف هستند وشرینگ تایمر در هاتبرد جزءمورد اول میباشد وسوم دانگل تیتان بروی چه رسیورهایی بدون مشکل وبا کیفیت خوب کار میکند منتظر پاسخگویی شما دوست گرامی هستم ممنون

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
شما از کجا میدونید که کاسبه ؟
2 من خودم به عنوان استفاده کننده نه فروشنده دارم از تیتان استفاده میکنم و رازی هستم فعلا بدون هیچ مشکلی کار میکنه خیلی ها میان تو این سایت میگن وقتتون رو تلف نکنید شاید 1 نفر از نظر مالی ضعیف باشه نمیخواد ریسک کنه یه دانگل دیگه بخره چرا شما که لالایی بلدید خودتون خوابتون نمیبره شما که شعار میدید وقتتون رو تلف نکنید چرا دارید وقتتون رو تلف میکنید
اولا" کسی با شما حرف نزد.بنده جواب اقای mohammadoo را دادم.
دوما" شما لازم نیست بیای تو قسمت میکروباکس اظهار نظر و تبلیغ کنی.
سوما"من بیکارم. دوست دارم هر دقیقه بیام تو سایت.به خودم مربوطه.شما بهتره دو دستی بچسبی به y4

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
میکروباکس اگه وصل نشه بازم میشه ازش بعنوان یه ریسیور استفاده کرد ولی y4 که اعتبارش تموم شد باید با احترام شوتش کنی تو سطل زباله.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
این تاپیک مربوط به میکروباکسه خواهشا" دوستانی که y4 خریدن و دارن باش پرواز میکنن نیان اینجا تبلیغ کنن.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
پایان انتظارها تا چند روز آینده...

با سلام خدمت همه دوستان.طبق آخرین گفتگویی که از طریق چت با علی ریسیور داشتم قرار است تا پایان ماه آگوست میلادی تقریبا" 1هفته و خورده ای دیگه شیرینگ میکروباکس از طریق دو ماهواره هاتبرد و دبلیو 6 مجددا" آغاز شود.لازم به ذکر است ساپورت میکرو و همچنین مسئول سرور از کشور روسیه میباشد.این آخرین خبری بود که از طرف علی ریسیور نقل قول کردم.
به امید وصل مجدد میکرو:eek:ky::eek:k:

mohamadooo

Banned
2007-07-07
12
7
من شایعه پراکنی نکردم.شما لازم نیست به من هشدار بدی.ببخشید اگه مزاحم کاسبیتون شدم.
شما کسی نیستی من بخوام به شما هشدار بدم اینو بهت گفتم که حرف الکی در مورد چیزی که اطلاع نداری نزنی

نه عزیزم من اینجا کاسبی نکردم شکر از خدا اینقدر فروش دارم که نیاز به فروش در این سایت ندارم

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
با سلام خدمت همه دوستان.طبق آخرین گفتگویی که از طریق چت با علی ریسیور داشتم قرار است تا پایان ماه آگوست میلادی تقریبا" 1هفته و خورده ای دیگه شیرینگ میکروباکس از طریق دو ماهواره هاتبرد و دبلیو 6 مجددا" آغاز شود.لازم به ذکر است ساپورت میکرو و همچنین مسئول سرور از کشور روسیه میباشد.این آخرین خبری بود که از طرف علی ریسیور نقل قول کردم.
دوست عزيز:
بر روي هاتبرد وصل نخواهد شد. قبلا هم اعلام كرده بودم گزينه هاي نرم افزار جديد ،جهتهاي nss6وw6 ميباشد.
سعي ميشود اخبار جديد امروز دريافت و در اختيار دوستان قرار گيرد.

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
اقای محترم تاچند روز پیش کشورهایی از قبیل چین /کره/ترکیه/ الان رسید به روسیه باید منتظر کشورهایی همچون ساحل عاج /گینه بی صحاب وجزایر قمر بود

ramin tps

کاربر
2009-05-19
24
29
29
عجب فکر کنم جنگ جهانی دیگری با میکرو به راه بیفته عجب :051:وضعی شده همه دارن پاچه هما میگرن:051::051::051::051:

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
اولا" کسی با شما حرف نزد.بنده جواب اقای mohammadoo را دادم.
دوما" شما لازم نیست بیای تو قسمت میکروباکس اظهار نظر و تبلیغ کنی.
سوما"من بیکارم. دوست دارم هر دقیقه بیام تو سایت.به خودم مربوطه.شما بهتره دو دستی بچسبی به y4
شما داری به اعضای سایت توحین میکنی و دروغ میگی اینجا هر جا نیست که بخوای هر چی از دهنت در اومد بگی یا هر کاری دوست داری بکنی

(از مسئولین تقاضا دارم لطفا پیگیری کنن )

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام به مدیران سایت

از شما تقاضا دارم که این تایپیک تا مشخص شدن وضعیت دانگل میکروباکس بسته باشه.

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
شما داری به اعضای سایت توحین میکنی و دروغ میگی اینجا هر جا نیست که بخوای هر چی از دهنت در اومد بگی یا هر کاری دوست داری بکنی

(از مسئولین تقاضا دارم لطفا پیگیری کنن )
من جواب شما را دادم و به کسی توهین نکردم.اخه دیدم شما چقدر احترام علی ریسیور و بقیه را دارین.فقط متلک بارش میکنید.اینم من از سایت اخراج شدم چی به شما میرسه؟؟؟

بالا