تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام- على جان فكر كنم يكى با اسم شما وارد سايت شده يه وقت سوءاستفاده از نام شما نشه لطفا چك كنيد اگه اشتباه ميكنم .

arash12458

کاربر
2009-06-11
137
151
42
علی آقا میشه یه تماس بگیرید با تیم میکرو ببینید در چه مرحله ای هستند؟وآیا هفته آینده وصلمیشه؟

reza rema

کاربر
2006-10-07
9
13
میکرو باکس

شاید این جمعه بیاید شاید.... خدایی بیایید دست از سر کچل این میکرو باکس بردارید حیف از ان وقت گرانبهایتان نیست که صرف ان کنید با تشکر

reza sadeghi

کاربر
2008-05-18
10
12
هر جمعه دارم من با خودم میگم که امروز تو مبای
اما وفتی که دبگه غروب میشه دلم میگیره

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
سلام.دوستان شیرینگ وای4 تیتان دچار مشکل اساسی شده.ههههههههههههههههه.علی اقا درست پیش بینی کرد.پس فردا هم نوبت تایمره که یکم حالگیری کنه.دوستان شما که این همه صبر کردین یکم دیگه هم صبر کنید و از خرید دانگلهای دیگه پرهیز کنید از ما گفتن بود.
با تشکر

kheyli_ham_khob

کاربر
2009-06-16
47
46
39
ميكروباكس --- only micro box

سلام
همچنان منتظرهستم براي وصل ميكروباكس
به علي آقا هم اعتماد كامل دارم چون تا حالا كه تمام حرفا و قولاش درست بوده.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان عزيز جناب alirisiver كه قبلا هم اعلام كردند فعلا تاريخى براي وصل شرينگ اعلام نشده اگر هم وصل بشه فقط براي 6 ماه. واقعا اين همه صبر جوابش اينه؟ عمر باارزش خودمون رو تلف كرديم براي هيچ. مسئولين شرينگ كه اين همه وعده اضافه كردن پكيج وتمديد اعتبار و...دادند الان كجان؟ چرا از اول اين حرفو نزدن تا همه ما اينجور سركار نريم، واقعا مسئولين شرينگ در مورد ما چي فكر ميكنن؟ نكنه فكر كردن باوجود اين همه دانگل ميشينيم به اميد اينكه يه روز شايد دلشون خواست شرينگ رو وصل كنن؟ آيا اين توهين به شئور مشتري نيست؟ من مطمئنم حتي اونا نميتونن يك روز شرينگ رو وصل كنن چه برسه به 6 ماه. واقعا متاسفم.

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
ما که داریم هر روز میگیم ولی کو گوش شنوا شده تا حالا یکی یه مدرک نشون بده بابا تا کی میخواین خودتونو گول بزنید بسه دیگه

mohamadooo

Banned
2007-07-07
12
7
سلام.دوستان شیرینگ وای4 تیتان دچار مشکل اساسی شده.ههههههههههههههههه.علی اقا درست پیش بینی کرد.پس فردا هم نوبت تایمره که یکم حالگیری کنه.دوستان شما که این همه صبر کردین یکم دیگه هم صبر کنید و از خرید دانگلهای دیگه پرهیز کنید از ما گفتن بود.
با تشکر

چرا شایعه درست میکنی:busted_red: شرینگ تیتان بدون هیچگونه مشکلی برقرار میباشد جهت دیتا هم اکسپسرس:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
بابا جان منتظر نباشيد
بخاطر 65000 تومان اينقدر هم پول اينترنت نديد
بهترين روش اين است:
1 ميكرو باكس را روي ميز قرار دهيد
2 كمي به آن جوك بگوييد
3 اگر خنديد كه خنديده و اگر نه حتما جوك هاي علي رسيور را برايش تعريف كنيد

دوست عزيز اينجا جاي شوخى و توهين به ديگران نيست، على كه مسئول وصل شرينگ نيست ايشان فقط تو اين مدت اخباري كه تيم شرينگ بيرون دادن براي كاربران منتشر كردن قبلا هم گفتم مثل على ديگه در هيچ جايى نميتوانيد پيدا كنيد ارزش واعتبار ايشان بين ماكاربران بسيار بالاست علي ساعتها وقت ميزاره براي شما بلكه شرمنده شما نشه اونوقت جوابشو بايد اينطور داد؟ شايد على رو نشناختي كه فكر ميكني با اين حرفها ميتونى خرابش كني علي عزيز طى چندين سال فعاليت در زمينه انتقال اطلاعات به روش صحيح و مدرن به خوبى براي ما شناخته شده است اگه همين على كه شما اينجور داري در موردش صحبت ميكني تو يه سايت خارجي فعاليت ميكرد خدا ميداند الان به چه حدي از پيشرفت رسيده بود ولي چون سايت به زبان فارسى است شايد بعضى افراد مثل شما اونو دست كم گرفتن دوست عزيز ،alirisiver نام كمي نيست .

rasool2020

کاربر
2009-06-16
61
72
من شایعه پراکنی نکردم.شما لازم نیست به من هشدار بدی.ببخشید اگه مزاحم کاسبیتون شدم.
شما از کجا میدونید که کاسبه ؟
2 من خودم به عنوان استفاده کننده نه فروشنده دارم از تیتان استفاده میکنم و رازی هستم فعلا بدون هیچ مشکلی کار میکنه خیلی ها میان تو این سایت میگن وقتتون رو تلف نکنید شاید 1 نفر از نظر مالی ضعیف باشه نمیخواد ریسک کنه یه دانگل دیگه بخره چرا شما که لالایی بلدید خودتون خوابتون نمیبره شما که شعار میدید وقتتون رو تلف نکنید چرا دارید وقتتون رو تلف میکنید

بالا