تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

mmjjsat

کاربر
2009-04-19
36
8
54
اقا شهرام طريقه فلش كردن رو بگين ممنون ميشم

با درود كاربرگرامي
چندين بار توضيح داده شده است اگر ميكرووقتي به برق ميزنيد چراغش روشن ميشود ونرم افزار قبول نميكند تصوير هم ندارد بايد فلش بشود يعني فلش ان توسط پروگرامر بيرون دستگاه باز سازي بشود:eek:k:
اقا شهرام اگه لطف كنيد بگيد با چي وچتور اين كار رو انجام بدم اگه ميدونستم كه از شما كمك نميخواستم با تشكر از شما

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
اقا شهرام اگه لطف كنيد بگيد با چي وچتور اين كار رو انجام بدم اگه ميدونستم كه از شما كمك نميخواستم با تشكر از شما

با سلام.

دوست گرامی شما باید به تعمیرکار مراجعه کنید چون برای فلاش کردن لازم است ای سی فلاش دستگاه شما کنده بشه و با دستگاه پروگرامر که مخصوص این کار است و فقط هم تعمیر کار داره پروگرام بشه .

afshin1978

کاربر
2009-03-12
17
4
سلام
میکرو من تا برنامه سری قبلی(1.29) راحت برنامه میخورد اما این سری حتی فایل کلین رو هم قبول نمیکنه. از کجا بفهمم که نیاز به فلش داره؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
میکرو من تا برنامه سری قبلی(1.29) راحت برنامه میخورد اما این سری حتی فایل کلین رو هم قبول نمیکنه. از کجا بفهمم که نیاز به فلش داره؟
با دروددوست گرامي
بهتره يكبار پورت وشماره انرا چك كنيد
نرم افزار توسط عده زيادي كاربران استفاده شده است چنين موردي نبوده است
ميكرو را چند دقيقه خاموش كنيد
بعد نرم افزار را اجرا كنيد سپس اداپتور ميكرو را به برق بزنيد
براي انتقال نرم افزار از رابط خود ميكرو استفاده كنيد

afshin1978

کاربر
2009-03-12
17
4
با دروددوست گرامي
بهتره يكبار پورت وشماره انرا چك كنيد
نرم افزار توسط عده زيادي كاربران استفاده شده است چنين موردي نبوده است
ميكرو را چند دقيقه خاموش كنيد
بعد نرم افزار را اجرا كنيد سپس اداپتور ميكرو را به برق بزنيد
براي انتقال نرم افزار از رابط خود ميكرو استفاده كنيد

متشکرم
بعد از نیم ساعت دوباره امتحان کردم و شد.

a2280

کاربر
2006-10-03
19
15
با سلام
من وژن 1/5/2010 را روی میکروباکس ریختم ولی هیچ کانالی را بازنکرد.رسیورمن 9191 هایویزن است .لطفا" راهنمائی کنید..

bekham

کاربر
2009-08-06
17
38
دانگم را بابرنامه جدید اپگرید کردم ولی موقعی که به تلوبزیون وصل میکنم تا تنظیماتشو انجام بدم تصویری نشون نمیده در ضمن کابل اتصال به تلوزیونو گم کردم واز کابل دانگل دلتا استفاده کردم مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دانگم را بابرنامه جدید اپگرید کردم ولی موقعی که به تلوبزیون وصل میکنم تا تنظیماتشو انجام بدم تصویری نشون نمیده در ضمن کابل اتصال به تلوزیونو گم کردم واز کابل دانگل دلتا استفاده کردم مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنید
با درود
كابل رابط صدا وتصوير را لازم داريد بعيد هم نيست كابل دانگل دلتا به ميكروباكس جواب ندهد
بهتر است كابل خودتان را پيدا كنيد يا از كسي امانت بگيريد وتنظيمات ميكرو را انجام بدهيد
جهت ديتا ماهواره را انتخاب كنيد
گزينه پورتtwin:eek:k:

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
با سلام.علی اقا چرا میکروباکس کانالهای supersport ماهواره دبلیو2 رو باز نمیکنه؟ در حالی که دوستمون گفته بازه.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام.علی اقا چرا میکروباکس کانالهای supersport ماهواره دبلیو2 رو باز نمیکنه؟ در حالی که دوستمون گفته بازه.

دوست عزیز این کانالها توسط شرینگ اینرنتی یه سرور اضافه شدند و بیشتر مواقع قطع و وصل می شوند داری ثبات نیستند

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
جناب آقاي علي ريسيور، ابتدا با عرض پوزش جهت مطرح نمودن اين سوال در اين تاپيك به علت اينكه تاپيك سوالات و مشكلات در بخش مربوط به شرينگ اينترنتي (جي باكس و سي سي كم) وجود نداشت.
خواهشمند است لطف فرماييد درباره موارد مورد تياز جهت راه اندازي شرينگ اينترنتي و نحوه راه اندازي آن در ريسيورهاي لينوكسي توضيحات كامل دهيد و نيز از چه مودمي و با چه پورتي در اين مورد استفاده گردد؟

drebkh

کاربر
2007-10-29
5
1
با سلام
آیا امکان مشاهده کانالهای مسیر w3 بصورت همزمان و دانگل هست ویا اینکه باید فیش مسیر w3 را از دانگل جدا کرده و به رسیور وصل کرد لطفا راهنمائی فرمائید با تشکر

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با سلام
آیا امکان مشاهده کانالهای مسیر w3 بصورت همزمان و دانگل هست ویا اینکه باید فیش مسیر w3 را از دانگل جدا کرده و به رسیور وصل کرد لطفا راهنمائی فرمائید با تشکر
با عرض سلام : بله دوست گرامی امکانش می باشد فقط کافیست جنابعالی یک عدد ال ان بی دو سوزنه تهیه نموده و آن را جایگزین ال ان بی تک سوزنه فعلیتان که برای مصیر W3 نصب نموده اید قرار دهید با انجام این کار شما می توانید بصورت همزمان هم از شیرینگ برای دانگل بر خوردار باشید و هم اینکه می توانید شبکه های مصیر w3 را تماشا نمائید.

drebkh

کاربر
2007-10-29
5
1
با تشکر از جواب و راهنمائی شما امیدوارم همیشه پاینده و پيروز باشید

SIYA

کاربر
2009-07-24
11
1
50
سلام.می خوام دانگل میکروباکس بخرمواگه امکان داره راهنمایی کنید از کجاو قیمتش چنده؟

M H P 23

مدیر بازنشسته
2009-05-02
66
82
با سلام دوست عزیز

به نظر من اگه یه مدتی دیگه هم تحمل کنی s-box وارد بازار میشه

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
هم اکنون کانال supersport 1 در 16 درجه شرقی باز میباشد و لی supersport 2-3-4-5 بسته اند.علی اقا ایا امکانش هست این کانالهابطور کامل باز شوند؟ میشه یه کاری این کانالهارو فیکس کنند؟ اخه خیلی کانالهای با حالی هستن واقعا" حیفه.علی جون یه کاری بکن دستم به دامنت!!!

behrooz_6400

کاربر
2010-05-23
2
1
43
با سالام
لطفا کمکم کنید من دانگل میکرو باکس گرفتم بابرنامه 1.34 ابگرید کردم و دیشم روی w3 کاملا تنظیمه .وقتی سیم انتنو وصل میکنم چراق سبز نمشه و جلوی گزینه توین دانگل هیچی نوشته نشده ایا باید برنامه دیگه هم بریزم ؟ لطفا راهنمایم کنید و اگه برنامه میخواد بذارید من چیزی پیدا نکردم

بالا