اقا شهرام طريقه فلش كردن رو بگين ممنون ميشم
اقا شهرام اگه لطف كنيد بگيد با چي وچتور اين كار رو انجام بدم اگه ميدونستم كه از شما كمك نميخواستم با تشكر از شمابا درود كاربرگرامي
چندين بار توضيح داده شده است اگر ميكرووقتي به برق ميزنيد چراغش روشن ميشود ونرم افزار قبول نميكند تصوير هم ندارد بايد فلش بشود يعني فلش ان توسط پروگرامر بيرون دستگاه باز سازي بشودk:
اقا شهرام اگه لطف كنيد بگيد با چي وچتور اين كار رو انجام بدم اگه ميدونستم كه از شما كمك نميخواستم با تشكر از شما
با دروددوست گراميسلام
میکرو من تا برنامه سری قبلی(1.29) راحت برنامه میخورد اما این سری حتی فایل کلین رو هم قبول نمیکنه. از کجا بفهمم که نیاز به فلش داره؟
با دروددوست گرامي
بهتره يكبار پورت وشماره انرا چك كنيد
نرم افزار توسط عده زيادي كاربران استفاده شده است چنين موردي نبوده است
ميكرو را چند دقيقه خاموش كنيد
بعد نرم افزار را اجرا كنيد سپس اداپتور ميكرو را به برق بزنيد
براي انتقال نرم افزار از رابط خود ميكرو استفاده كنيد
با دروددانگم را بابرنامه جدید اپگرید کردم ولی موقعی که به تلوبزیون وصل میکنم تا تنظیماتشو انجام بدم تصویری نشون نمیده در ضمن کابل اتصال به تلوزیونو گم کردم واز کابل دانگل دلتا استفاده کردم مشکل از چیه ممنون میشم کمکم کنید
با سلام.علی اقا چرا میکروباکس کانالهای supersport ماهواره دبلیو2 رو باز نمیکنه؟ در حالی که دوستمون گفته بازه.
با عرض سلام : بله دوست گرامی امکانش می باشد فقط کافیست جنابعالی یک عدد ال ان بی دو سوزنه تهیه نموده و آن را جایگزین ال ان بی تک سوزنه فعلیتان که برای مصیر W3 نصب نموده اید قرار دهید با انجام این کار شما می توانید بصورت همزمان هم از شیرینگ برای دانگل بر خوردار باشید و هم اینکه می توانید شبکه های مصیر w3 را تماشا نمائید.با سلام
آیا امکان مشاهده کانالهای مسیر w3 بصورت همزمان و دانگل هست ویا اینکه باید فیش مسیر w3 را از دانگل جدا کرده و به رسیور وصل کرد لطفا راهنمائی فرمائید با تشکر