تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

Nokia n73

کاربر
2009-05-28
148
465
39
بابا جان چرا اين كار را كردي شبكه اسپرت روي نايل ست باز ميكند ببين

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام به علی آقا و مدیران این بخش.من میکرو را تبدیل به رسیور کردم تو اتاقم استفاده میکنم.آیا راهی هست برنامه بدید که بتونم نوا را روش باز منم؟خواهشن جواب بدید

علی آقا و مدیران گرامی به من جوابی نمیدید؟

علی آقا خواهشن جواب من و بدید

,لی آقا و مدیران نمیخواهید جوابمنو بدید؟:051:

,علی آقا و مدیران نمیخواهید جوابمنو بدید؟:051:
با درود دوست گرامی
ببینیدچندتا پست؟
میکروباکس 1نرم افزارپایه برای استفاده بعنوان مینی رسیور داره که تابحال هم عوض نشده!
هیچ اپدیت وپشتیبانی هم برای رسیور بودنش نیامده است.
نرم افزارهایی که بعنوان دانگل میکروباکس ارایه میشود فقط یک فرکانس shareبه تیونر دستگاه معرفی میکند وهیچ خاصیت دیگری ندارد

mohammad2548

Banned
2009-05-17
20
14
40
سلام من دانگل میکرو دارم بیشتر کانالها رو بدون فریز باز میکنه ولی کانالهای شو اسپرت را یک دقیقه نشون میده بعد قطع میشه باید چکار کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من دانگل میکرو دارم بیشتر کانالها رو بدون فریز باز میکنه ولی کانالهای شو اسپرت را یک دقیقه نشون میده بعد قطع میشه باید چکار کنم
با درود کاربرگرامی
چرا پست تکراری میزنید!
وقتی اکثر کانالها را درست دارید اخرین نرم افزار راهم زده باشید
مشکل بازنشدن یا مشکل دار بودن پکیجها مربوط به سرورپشتیبانی میباشد:eek:k:

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
با سلام
دوستان دانگل میکرو باکس رو جهت w3a دیتا میگیره ؟من فقط میتونم هاتبرد و w3a رو بگیرم بقیه جهتا مانع دارنت نمیتونم
چه دانگلی رو این دوتا جهت کانال ها رو باز میکنه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوستان دانگل میکرو باکس رو جهت w3a دیتا میگیره ؟من فقط میتونم هاتبرد و w3a رو بگیرم بقیه جهتا مانع دارنت نمیتونم
چه دانگلی رو این دوتا جهت کانال ها رو باز میکنه؟
با درود دوست گرامي
اگر دانگل ميكروباكس داريد كه برروي هر دو جهت دبليو3-6 ديتا داره
اگر ميخواهيد بخريد كه اين دانگل اعتبارش داره تموم ميشه وبجاي ان دانگل ديگه اي مياد:eek:k:

M H P 23

مدیر بازنشسته
2009-05-02
66
82
دوستان سلام :

من رسيور srx7300cu دارم ايا كسي ميدونه كه چطوري بايد اونو با ريسيور ست كنم

خيلي ممنون ميشم اگه كسي كمكم كنه.

(منظورم راهاندازي ميكرو بكس بروي ريسور هستش)

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
با سلام
من جدیدا یک دانگل میکروباکس خریدم
اما با آن مشکل دارم
چراغ سبز آن فقط وقتی به برق وصل می شود برای یک ثانیه چشمک می زند و خاموش می شود و کانالها را بسیار بد و با فریز باز میکند.
می خواستم ببینم مشکل از چیست؟ رسیور من سامسونگ 9500 است. فرقی نمی کند که دانگل به رسیور وصل باشد یا نه.
چراغ سبز روشن نمی ماند.
از آخرین نرم افزار دانگل هم استفاده می کنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من جدیدا یک دانگل میکروباکس خریدم
اما با آن مشکل دارم
چراغ سبز آن فقط وقتی به برق وصل می شود برای یک ثانیه چشمک می زند و خاموش می شود و کانالها را بسیار بد و با فریز باز میکند.
می خواستم ببینم مشکل از چیست؟ رسیور من سامسونگ 9500 است. فرقی نمی کند که دانگل به رسیور وصل باشد یا نه.
چراغ سبز روشن نمی ماند.
از آخرین نرم افزار دانگل هم استفاده می کنم
با درود دوست گرامي
شما درمورد چراغ سبز مشكل نداريد نر م افزارش همينطور هست وعاديه
اما در مورد فريز كانالها يا در منطقه بارازيت داريد يا اينكه ديش ديتا تنظيم درستي نداره يا سيم ديش ديتا نامرغوب يا خيلي طولاني شده است
در ضمن ميكروباكس با سامسونگ9500 زياد جالب جواب نميدهد

آخرین ویرایش:

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
ممنون از راهنماییتان
اگر الان من بخواهم یک رسیور خوب بگیرم که با میکرو باکس هم خوب کار کند و ساپورت خوبی هم داشته باشد چه مدل و مارکی را پیشنهاد می کنید؟
من یک رسیور استار تراک u500 usb گرفتم. اما هیچ ساپورتی نداشت و مجبور شدم پسش بدم. واقعا مسخره بود.
یک رسیور خوب با قیمت مناسب! یعنی نه خیلی گران و حرفه ای و نه خیلی ساده و بدرد نخور! مثلا یک چیزی در حد سامسونگ 9500 که الان دارم.

b_p

کاربر
2010-04-01
30
54
44
یک سوال دیگر سیم ارتباطی بین دانگل تا رسیور من در حدود یک متر است. اما سیم خیلی خوبی است (برای لینک کامپیوتر از آن استفاده می کردم) آیا ممکن است طول زیاد این سیم باعث شطرنجی شدن و فریز شدن و در کل تاثیر بر روی عملکرد دانگل داشته باشد؟
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
یک سوال دیگر سیم ارتباطی بین دانگل تا رسیور من در حدود یک متر است. اما سیم خیلی خوبی است (برای لینک کامپیوتر از آن استفاده می کردم) آیا ممکن است طول زیاد این سیم باعث شطرنجی شدن و فریز شدن و در کل تاثیر بر روی عملکرد دانگل داشته باشد؟
با تشکر

با درود دوست گرامي
براي كابل ديتا فقط از همان رابط فابريك استفاده كنيد
بارها هشدار داده ايم:busted_red:

shahab1359

کاربر
2008-09-22
138
232
با سلام
می خواستم بدونم چند روز پیش یکی از دوستام از بانه دو تا دانگل میکرو باکس خریده ولی با توجه به اومدن دانگل جدید شوباکس تکلیف این دانگلهای جدید فروخته شده چی می شه تا کی وصل می مونه؟؟ با تشکر

سلام کسی نبود یا نمیدونه جواب سوال منو؟؟؟؟؟؟؟
علی آقا کجایی ؟
با درود دوست گرامي
پاسخ سوال شما معلومه ديگه چرا پست تكراري ميزنيد؟
وقتي دوست شما اشتباه كرده ودانگل بازار مونده خريده است كه مهلتي براي اعتبار ان نمانده است وقراره دانگل ديگري جايگزين بشود ان دانگل ها هم مثل بقيه كه كار كرده اند از دور خارج ميشوند واگر خواستيد ميتوانيد به عوض رسيور ازش استفاده كنيد:eek:k:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ehsan248830

کاربر
2010-01-23
31
34
دوستان زسیور من x95 چه دانگلی بهتره بخرم؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.بابا یکی منو راهنمایی کنه خواهشا

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان زسیور من x95 چه دانگلی بهتره بخرم؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.بابا یکی منو راهنمایی کنه خواهشا
:busted_red:اخطار:
ما اينجا به كسي نميگوييم چه دانگلي بخريد
اما ميگوييم احتمال اينكه بيشتر دانگل ها براي جام جهاني نتوانند فوتبال الجزيره را پخش كنند يا اينكه خيلي شان قطع ساپورت بفرمايند زياد است
در مورد چه دانگلي بخريم !!چه رسيوري بخريم پست نزنيد كه حذف خواهد شد:busted_red:

mmjjsat

کاربر
2009-04-19
36
8
54
با سلام من يك ميكرو باكس دارم كلا هيچ برنامه اي قبول نميكنه از همه برنامه ها هم استفاده كردم اما نشد لطفا راهنماييكنيد با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام من يك ميكرو باكس دارم كلا هيچ برنامه اي قبول نميكنه از همه برنامه ها هم استفاده كردم اما نشد لطفا راهنماييكنيد با تشكر
با درود كاربرگرامي
چندين بار توضيح داده شده است اگر ميكرووقتي به برق ميزنيد چراغش روشن ميشود ونرم افزار قبول نميكند تصوير هم ندارد بايد فلش بشود يعني فلش ان توسط پروگرامر بيرون دستگاه باز سازي بشود:eek:k:

بالا