نه نمیشه عزیزم,علی آقا و مدیران نمیخواهید جوابمنو بدید؟:051:
با درود دوست گرامیسلام به علی آقا و مدیران این بخش.من میکرو را تبدیل به رسیور کردم تو اتاقم استفاده میکنم.آیا راهی هست برنامه بدید که بتونم نوا را روش باز منم؟خواهشن جواب بدید
علی آقا و مدیران گرامی به من جوابی نمیدید؟
علی آقا خواهشن جواب من و بدید
,لی آقا و مدیران نمیخواهید جوابمنو بدید؟:051:
,علی آقا و مدیران نمیخواهید جوابمنو بدید؟:051:
با درود کاربرگرامیسلام من دانگل میکرو دارم بیشتر کانالها رو بدون فریز باز میکنه ولی کانالهای شو اسپرت را یک دقیقه نشون میده بعد قطع میشه باید چکار کنم
با درود دوست گراميبا سلام
دوستان دانگل میکرو باکس رو جهت w3a دیتا میگیره ؟من فقط میتونم هاتبرد و w3a رو بگیرم بقیه جهتا مانع دارنت نمیتونم
چه دانگلی رو این دوتا جهت کانال ها رو باز میکنه؟
با درود دوست گراميبا سلام
من جدیدا یک دانگل میکروباکس خریدم
اما با آن مشکل دارم
چراغ سبز آن فقط وقتی به برق وصل می شود برای یک ثانیه چشمک می زند و خاموش می شود و کانالها را بسیار بد و با فریز باز میکند.
می خواستم ببینم مشکل از چیست؟ رسیور من سامسونگ 9500 است. فرقی نمی کند که دانگل به رسیور وصل باشد یا نه.
چراغ سبز روشن نمی ماند.
از آخرین نرم افزار دانگل هم استفاده می کنم
یک سوال دیگر سیم ارتباطی بین دانگل تا رسیور من در حدود یک متر است. اما سیم خیلی خوبی است (برای لینک کامپیوتر از آن استفاده می کردم) آیا ممکن است طول زیاد این سیم باعث شطرنجی شدن و فریز شدن و در کل تاثیر بر روی عملکرد دانگل داشته باشد؟
با تشکر
:busted_red:اخطار:دوستان زسیور من x95 چه دانگلی بهتره بخرم؟اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.بابا یکی منو راهنمایی کنه خواهشا
با درود كاربرگراميبا سلام من يك ميكرو باكس دارم كلا هيچ برنامه اي قبول نميكنه از همه برنامه ها هم استفاده كردم اما نشد لطفا راهنماييكنيد با تشكر