تاپیک مطالب متفرقه میکروباکس مربوط به مدیران

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دسترسی به دانگل ندارم :هدف من خدمت به شما وسایت بود
خود دانی
اگر هم گیر اوردم روش کار با برنامه واموزشها رو آپلود میکنم
شما یک تاپیک دیگر هم زده بودید که مدعی تبدیل دلتا به تایمر شدید .
من نمیدانم چرا تست نکرده تاپیک باز میکنید.این کار سرکار گذاشتن کاربران و ایجاد بی اعتباری برای سایت میباشد.
لطف کنید دقت بیشتری نمائید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام به شما ALI.RISIVER
بنده خیلی از شما تشکر می کنم بابت این که در این پخش حاضرشدید وجواب دورست رادادید علی آقای عزیز بنده گل کاربر rapsعزیز ودوست محترم را خوردم واین کارراانجام دادم واین ورژن MicroboxII W3A.rar (811.8
رابه میکروباکس قدیم مونتقل کردم بااین لودر MicroBox II Loader Software.rar (172.4
اول خیلی خوشحال شدم به دلیل اینکه برنامه رابدون مشکل به دستگاه انتقال پیدا کرد ولی وقتی به تلوزیون سیم میکروباکس راوصل کردم تا تصویر آن راببینم دیدم یک منوی جدید آمده است ودستگاه میکروباکس هردودقیقه یک بار خاموش وروشن می شود لازم به ذکر است علی آقای عزیز زمانی که منوجدید روی صفحه تلوزیون می آید هم زمان چراغ سبز دستگاه میکروباکس خاموش روشن می شود ومنودستگاه هم روی صحفه تلوزیون قطع وصل می شود ولان دستگاه بنده به مشل خرده است وبرنامه خودش راقبول نمی کند حتا برنامه که به ریسور تبدیل می شود بنده باید چی کار کنم تا دستگاه میکروباکس به اولش برگردازشما می خواهم کمکم کنید علی آقای عزیز تشکر می کنم ازشما :051:
با درود
دوستاني كه اين كار اشتباه را انجام دادند مسيوليت بعهده خودشان است الان ميكروباكس در اختيار ندارم ولي كارهايي كه ميشود كرد:
سعي كنيد با لودر نرم افزار كلين يا كارخانه اي را بزنيد
اگر قبول نكند فلش دانگل ميكروباكس شما بايد با فايل همان ميكروباكس هاي قديمي پروگرام بشود:eek:k:

آخرین ویرایش:

shihan

مدیر بازنشسته
2007-07-20
635
3,596
49
دوستانیکه این کار را انجام داده اند و قصد برگشتن به میکروباکس قدیم را دارند از روش زیر استفاده کنند.
طبق تصویر زیر و با استفاده از لودر میکروباکس جدید که در فایل پیوست زیرقرار دارد ابتدا فایل کلین و یا فایل فلش را انتخاب و کلمه دانلود را کلیک کنید تا انتقال100 درصد انجام بشود و بعد نرم افزار 1.41یا 1.40 میکروباکس را که در سایت قرار دارد بر روی دانگل بریزید

تمامی نرم افزارهای مورد نیاز در فایل زیر قرار داده شده است.
موفق باشید

1281625867391.jpg

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام به شما ali.risiver
بنده خیلی از شما تشکر می کنم بابت این که در این پخش حاضرشدید وجواب دورست رادادید علی آقای عزیز بنده گل کاربر rapsعزیز ودوست محترم را خوردم واین کارراانجام دادم واین ورژن microboxii w3a.rar (811.8
رابه میکروباکس قدیم مونتقل کردم بااین لودر microbox ii loader software.rar (172.4
اول خیلی خوشحال شدم به دلیل اینکه برنامه رابدون مشکل به دستگاه انتقال پیدا کرد ولی وقتی به تلوزیون سیم میکروباکس راوصل کردم تا تصویر آن راببینم دیدم یک منوی جدید آمده است ودستگاه میکروباکس هردودقیقه یک بار خاموش وروشن می شود لازم به ذکر است علی آقای عزیز زمانی که منوجدید روی صفحه تلوزیون می آید هم زمان چراغ سبز دستگاه میکروباکس خاموش روشن می شود ومنودستگاه هم روی صحفه تلوزیون قطع وصل می شود ولان دستگاه بنده به مشل خرده است وبرنامه خودش راقبول نمی کند حتا برنامه که به ریسور تبدیل می شود بنده باید چی کار کنم تا دستگاه میکروباکس به اولش برگردازشما می خواهم کمکم کنید علی آقای عزیز تشکر می کنم ازشما :051:

با سلام دوست عزیز
باید با استفاده از همان لودر که برنامه میکرو باکس 2 به دستگاه انتقال دادید فایل فلش میکرو باکس انتخاب و توسط همین فایل دانگل آپدیت کنید بعد می توانید از ورژن 1.40 استفاده کنید

فایل فلش آپلود شد موفق باشید

پیوست‌ها

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
نرم افزار 1.41 میکروباکس چه موقع وصل میشود

تو پست بالا علی رسیور جوب دادن که.

ورژن جدید فعلا به دلیل اکتیو نشدن اکانت w6 فعال نیست به محض رفع مشکل نرم افزار جدید فعال می شود.
فعلا 1.40 فعاله .

2007-06-19
1,872
19,341
سلام

الان این تاپیک رو داخل ( سطل آشغال ) :) سایت دیدم .

ظاهرا کاربر ارسال کننده موضوع هم اخراج شده !

حالا نمیدونم به این خاطر بوده یا اینکه خطای دیگه ای مرتکب شده ....

عنوان هم ویرایش شد : ( نرم افزار جیتگ میکروباکس )

در اصل از این نرم افزار برای تبدیل یک سری رسیور عمدتا چینی به میکروباکس استفاده میشه و داخل چند انجمن چینی این مطلب رو دیدم ، البته نحوه تبدیل به زبان لاتین هم موجوده ، در ضمن باید تغییراتی در سخت افزار هم ایجاد بشه ، سعی می کنم با آقای محمودی هماهنگ کنم تا به زودی داخل همین تاپیک قرار بگیره ....

موفق باشید .

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

mani_aaa

کاربر افتخاری
2009-11-10
581
1,309
35
با سلام: دوستان خسته نباشيد کانالهاي من به روي w3 باز هستند 26/5/89
ميکرو باکس قديمي ورژن 1.41 + ايکلاس 9595 جهت w3

سلام دووستان
کسی تأیید می کنه که ورژن 1.41 فعاله ؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
تبدیل میکروباکس قدیمی ( سری اول ) به دانگل جدید AZBOX بر روی ماهواره W3 / W6 / Amazonas / TELSTAR 12

تبدیل میکروباکس قدیمی ( سری اول ) به دانگل جدید AZBOX بر روی ماهواره TELSTAR 12

شما می توانید دانگل های آلفا + میکروباکس قدیمی سری اول را براحتی به دانگل جدید AZBOX تبدیل و از شرینگ ماهواره های W3 / W6 / Amazonas / TELSTAR 12 / Intelsat 3R/11 IS-3R/11 استفاده کنید
این دانگل جدید از یک سرور قدرتمند برزیلی استفاده می کند
درصوتی که مایل باشید می توانید براحتی دانگل میکروباکس و آلفای خود را به حالت اولیه برگردانید
از لیست پکیچ هایی که توسط این دانگل جدید باز میشود اطلاعی نداریم

درضمن لطفا چنانچه مایل بودید دانگل را بر روی ماهوار های شرینگ زیر تست کنید

Eutelsat W6
Eutelsat W3A
Amazonas
Intelsat 3R/11 IS-3R/11

سافتور و لودر این دانگل دقیقا" شبیه دانگل میکروباکس و آلفا می باشد
درضمن بعد از تبدیل میکروباکس و آلفا به دانگل جدید AZBOX می توانید آنرا به یک رسیور قدرتمند که قابلیت ساپورت شرینگ اینترنتی را دارد تبدیل کنید و از پروتکل های
twin protocol - SSSP Protocol استفاده کنید

نحوه تبدیل میکروباکس و آلفا به دانگل جدید

1- ابتدا نرم افزار کلین را بر روی دانگل بریزید
2- سافتور دانگل جدید را بر روی دانگل بریزید ( مطابق تصویر زیر )
3- دانگل را به برق و تلویزیون وصل کنید و از صفحه منوی دانگل که شبیه میکروباکس است
پروتکل Twin و ماهواره شرینگ را انتخاب و بر روی کانال کارتی بروید .

wnU56951.jpg

نحوه تبدیل دانگل جدید به رسیور قدرتمند AZBOX با ساپورت شرینگ اینترنتی

1- نرم افزار و لودر زیر دانلود کنید
2- با استفاده از لودر نرم افزار را بر روی دانگل بریزید ( طبق تصویر زیر )

7wL57543.jpg

XV457833.jpg

نحوه فعال کردن دانگل

3- بعد دانگل را به تلویزیوت متصل کرده و جهت فعال کردن شرینگ موارد زیر را انجام بدهید
4- با استفاده از ریموت کنترل F1+000 برای فعال کردن شرینگ
5- با استفاده از ریموت کنترل F1+111 برای انتخاب پروتکل استفاده کنید

مهم : خيلي مهم :

پست 2 را حتما بخوانيد ...

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام

دوستان فعلا شيرينگ اين ماهواره به دليل انتقال بر روي سرور جديد قطع ميباشد.پس تا وصل شدن دانگل اصلي و مشخص شدن موضوع از تبديل به اين دانگل پرهيز كنيد چون اگر دانگل را تبديل كنيد نميتوانيد قابليت هاي اين دانگل را تست كنيد

موفق باشيد

upgrad2009

Banned
2009-01-27
5
8
37
من تست کردم
خیلی هم با هاش سرو کله زدم کار نکرد.
اصلا دیتا به پورت سریال ارسال نمی کنه چه برسه به دانگل...
شما اگه در گزینه چیپ تایپgx6102وxtal13.5روانتخاب بکنی مشکلت حل میشه خدارو خوش نمی اد
واقعا دستش درد نکنه بابت فایلی که گزاشته آقای upgrad2008

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزار ورژن 1.41 به دلیل مسدود بودن اکانت های ارسال دیتا ماهواره w6 فعال نیست و تصمیم این است نرم افزار دیگری آماده و ارسال شود فعلا فقط از ورژن 1.40 استفاده نمایید با تشکر

toheed

کاربر
2009-09-10
97
257
34
سلام به بروبکس نه فعلا شیرینگی برقرا نیست.لطفا نرم افزار تست شده بزارید تو سایت برای بازگشایی کانالها

برای من با برنامه سایت رسمی استارکام به تاریخ 05.07 روی جهت دبلیو3 شرینگ فعال

بالا