1344Shahram
ناظم انجمن
- 2006-10-29
- 4,231
- 20,935
با سلام دوست عزیز درحال حاضر am29lv160dt دارم ایا میشه بجای mx29lv160dttاستفاده کرد
با درود
احتمال ضعیفی دارد که جواب بده
با سلام دوست عزیز درحال حاضر am29lv160dt دارم ایا میشه بجای mx29lv160dttاستفاده کرد
با درودبا سلام
یک رسیور استارست x5d ultra که در ان تصویر تلویزیون سیاه است و جلو پنل هم چهار خط میاد که هر از چند ثانیه این خطها بالا و پایین میروند و رسیور بوت نمیشود من ایسی فلش رو پروگرام کردم اما هنوز همین طور است ایسی رم و سی پی یو رو هم قلع کشی و هیترگرفتم اما ... لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه ممنونم
با سلام
یک رسیور استارست x5d ultra که در ان تصویر تلویزیون سیاه است و جلو پنل هم چهار خط میاد که هر از چند ثانیه این خطها بالا و پایین میروند و رسیور بوت نمیشود من ایسی فلش رو پروگرام کردم اما هنوز همین طور است ایسی رم و سی پی یو رو هم قلع کشی و هیترگرفتم اما ... لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجا میتونه باشه ممنونم
با درود
ازسلامتی پاور اطمینان دارید شاید توانایی بالا اوردن دستگاه را نداشته باشه
خرابی تیونر ورم هم می تواند باعث این ایراد بشود
با سلام
الان چها دستگاه با مدلهای x30 , X50 که اولترا هستند و سیم پاور انها هم هفت تایی است همینطور هستند و تیونر اناه را هم چک کردم و رمشان را هم و تغذیه انها را با نمونه سالم تعویض کردم مشکلی نداشتند اما باز هم عیب باقیست
بله میتوان استفاده نمود کلا ای سی های 29w160 به جای هم کار میکنند ولی اگه این ای سی را به روی دستگاه 97 چینی میخاین استفاده کنید با فایل فلش 97 اصلی جواب نخواهید گرفت توجه داشته باشین اگه دستگاه شما 97 یا 95 تقلبی هست و خواهان تعویض ای سی ان هستید باید از ای سی 39vf 160 استفاده کنیدبا سلام دوست عزیز درحال حاضر am29lv160dt دارم ایا میشه بجای mx29lv160dttاستفاده کرد
باسلام
در دستگاه x230 نبودن تصوير وصدا از چيست ؟چراغ سبز سيگنال روشنه . كانال هم بالا و پايين ميشه .(روي پنل )اين دستگاه اولش مشكل پاوري داشت برطرف كردم . بعد مشكل فلش داشت پروگرام كردم . الان فعلا همين تصوير وصدا نيست .! ايا نقشه فني اين دستگاه موجوده ؟
لطفا اساتيد كمك كنند متشكرم .
باتشكردرود
دوست گرامی این همه ایراد مگر دستگاه دست کی بوده وباهش چکار میکرده؟
مشخصات ایسی فلش دستگاه را بنویسید
اگر توانستید نرم افزار کارخانه ای دستگاه را که در بخش موجود هست با کابل ورایانه به دستگاه منتقل کنید
با سلامدرود
دوست گرامی این همه ایراد مگر دستگاه دست کی بوده وباهش چکار میکرده؟
مشخصات ایسی فلش دستگاه را بنویسید
اگر توانستید نرم افزار کارخانه ای دستگاه را که در بخش موجود هست با کابل ورایانه به دستگاه منتقل کنید
باسلام
در دستگاه x230 نبودن تصوير وصدا از چيست ؟چراغ سبز سيگنال روشنه . كانال هم بالا و پايين ميشه .(روي پنل )اين دستگاه اولش مشكل پاوري داشت برطرف كردم . بعد مشكل فلش داشت پروگرام كردم . الان فعلا همين تصوير وصدا نيست .! ايا نقشه فني اين دستگاه موجوده ؟
لطفا اساتيد كمك كنند متشكرم .
سلاممشکل فوق ربطی به نرم افزار ندارد عیب سخت افزار ولتاژ 12 ولت خروجی از تغذیه چک کنید اگر مشکل نداشت ای سی تصویر یا ترانزیستورهای smd جنب سوکت اسکارت مشکل دارد
سلام
ولتاژ 12 ولت رو چك كردم 12.6 بود . ترانزيستورهارو هم همينطور روي مدار تست كردم مقدار غير غادي نداشتند .ولي در ولتاژ گيري اين ترانزيستورها 5 عدد شون كه دقيقا پشت اسكارتند ولتاژ هاي نرمالي داشتند اما چندتاي ديگه كه دقيقا پشت rs 232 قرار دارند فقط روي يك پايه 12 ولت وجود داره .آيا اين ترانزيستورها هم به تصوير مربوطتند يانه ؟ آي سي تصوير كدومه و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد ؟
بسيار سپاسگزارم .
سلام
ولتاژ 12 ولت رو چك كردم 12.6 بود . ترانزيستورهارو هم همينطور روي مدار تست كردم مقدار غير غادي نداشتند .ولي در ولتاژ گيري اين ترانزيستورها 5 عدد شون كه دقيقا پشت اسكارتند ولتاژ هاي نرمالي داشتند اما چندتاي ديگه كه دقيقا پشت rs 232 قرار دارند فقط روي يك پايه 12 ولت وجود داره .آيا اين ترانزيستورها هم به تصوير مربوطتند يانه ؟ آي سي تصوير كدومه و اينكه از كجا ميشه تهيه كرد ؟
بسيار سپاسگزارم .
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/117304/UTC/4053.html
باسلامدوست عزیز اگه تعمیرکار باشی خط خروجی رو بگیر و مقاومت و ترانزیستور اون مسیر رو چک کن ولی معمولا نداشتن تصویر برای من مشکل از تغذیه بوده خازن های خروجی تغذیه رو عوض کن در ضمن تصویر و صدا هر دو قطع کامل هستش ؟
<br>باسلام <br>فرمايش شما كاملا درسته خط خروي وقطغات مربوطه را روز اول چك كردم سالم بودند .در مورد خازنهاي خروجي هم به روي چشم سعي ميكنم با پاور سالم تست كنم و نتيجه را اعلام ميكنم .تصوير و صدا هم كاملا قطع هستند . فقط موقعي كه كانال رو عوض ميكنم براي مدتي كمتر از يك ثانيه صدايي شنيده ميشه ولي اصلا مفهوم نيست كه صدايي چيه ؟! و يا اينكه صدا هم با كانال عوض ميشه يا ثابته !<br>از جناب taghi هم تشكر ميكنم .دوست عزیز اگه تعمیرکار باشی خط خروجی رو بگیر و مقاومت و ترانزیستور اون مسیر رو چک کن ولی معمولا نداشتن تصویر برای من مشکل از تغذیه بوده خازن های خروجی تغذیه رو عوض کن در ضمن تصویر و صدا هر دو قطع کامل هستش ؟
امروز یه sr-x30cu usb بدستم رسیده که lnb1 مینویسه کارای که من کردم تعویض آی سی lm317 و ترانزیستور های اطرافش بود فقط اگر کسی این مدل دردسترس دارد لطف کنند و مقدار مقاومت های r516 , r517,r518 ذکر کند آخه اصلا معلوم نیست روش چی نوشته ممنون میشم در این ضمینه تعمیر این مدل رسیور دوستان تجربیاتشون رو بیان کنند با تشکر