تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
لطفا یکی مقدار این مقاومتها رو بیان کنه ممنون میشم گیرم راستی یه استارست 200 هم که مشکل تغذیه داشت تعمیر کردم همه چیز سالمه فقط با کنترل کار نمیکنه ورژن 7 هم هستش دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزيز مقدار مقاومتها رو نتونستم بفهمم تا حالا اينجوريشو نديده ام . ولي نوشته اش اينه : R516= 38 a و r517= 40 b و r518= 01b يا 018 .
با اهم متر نميشه مطمئن بود چون دستگاه من خرابه و اوراقيه .يعني قسمتهاي اطراف تيونرش آب خورده !

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
دوست عزیز اگه تعمیرکار باشی خط خروجی رو بگیر و مقاومت و ترانزیستور اون مسیر رو چک کن ولی معمولا نداشتن تصویر برای من مشکل از تغذیه بوده خازن های خروجی تغذیه رو عوض کن در ضمن تصویر و صدا هر دو قطع کامل هستش ؟
در مورد x230خودم عرض كنم كه : با يه پاور سالم تستش كردم ولي بازم هيچگونه تصويري نيست .بهتره برم سراغ تعويض اي سي تصوير .

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
در مورد x230خودم عرض كنم كه : با يه پاور سالم تستش كردم ولي بازم هيچگونه تصويري نيست .بهتره برم سراغ تعويض اي سي تصوير .
دوست عزیز اول شما ببینید روی پایه ای سی تصویر دارید یا نه بعد برید آی سی رو عوض کنید شاید cpu مشکل داشته باشه آخه شما میگید که نه تصویر هست نه صوت

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام دوستان عزیز یه استارست SR-x200ci واسم آوردن که مشکل تغذیه داشت و رسیور روشن نمیشد خازن صافی ترکیده بود با تعویض آن مشکل برطرف شد. رسیور همه چیزش درست کار میکنه ولی کنترلش کار نمی کنه در ضمن نمیشه بدون کنترل رمز را وارد کرد و وارد منو رسیور شد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان عزیز یه استارست SR-x200ci واسم آوردن که مشکل تغذیه داشت و رسیور روشن نمیشد خازن صافی ترکیده بود با تعویض آن مشکل برطرف شد. رسیور همه چیزش درست کار میکنه ولی کنترلش کار نمی کنه در ضمن نمیشه بدون کنترل رمز را وارد کرد و وارد منو رسیور شد ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
درود
این ایراد دیگه توی 150-200 متداول شده است وخرابی کپسول گیرنده مادون قرمز داخل پانل خراب شده باید تعویض کنید
اگراوراقی550 دارید پایه هاش یکی هست وگرنه از بازار تهیه کنید باید 5ولت وخروجی وشاسی را چک کنید.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
باسلام خدمت دوستان
استازست x50cuدرپانل جلو عدد وشماره کانالها را دارد ولی تصویر خروجیavندارد لطفا کمک کنید
باتشکر
سلام
شما ایسی تصویر یا ترانزیستور مربوط به خروجی تصویر رو بررسی و تعویض نمایید..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

یه دونه استارست550 الترا هست که یه مواقعی بالا میاد یه مواقعی نمیاد..
فرضا رسیور الان روشنه پروگرمش کردم کانال یابی هم اوکی هست اما از برق در بیارم دوباره بزنم دیگه اصلا روشن نمیشه یا اگه روشن بشه معلوم نیست کی10 دقیقه بعد یا 10 ساعت..!
پاور 100% سالم و تست شده هست..
رم-سی پی یو-ایسی فلش هم قلع کشی شد ولی خاموش و روشن شدنش شانسی هست..
ایراد کجای بورد میتونه باشه..
متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

یه دونه استارست550 الترا هست که یه مواقعی بالا میاد یه مواقعی نمیاد..
فرضا رسیور الان روشنه پروگرمش کردم کانال یابی هم اوکی هست اما از برق در بیارم دوباره بزنم دیگه اصلا روشن نمیشه یا اگه روشن بشه معلوم نیست کی10 دقیقه بعد یا 10 ساعت..!
پاور 100% سالم و تست شده هست..
رم-سی پی یو-ایسی فلش هم قلع کشی شد ولی خاموش و روشن شدنش شانسی هست..
ایراد کجای بورد میتونه باشه..
متشکرم
با درود
این مشکل فقط برای 550الترا پیش میاد وواقعا کسی علت اصلی را پیدا نکرده ولی من فکر میکنم باید ایراد توی خط پاور3.3 ولت تا پردازنده باید جستجو کنید خصوصا کلیه خازن های الکترولیت مسیر وخازن های مینیاتوری به شاسی توی خط 3.3رااگر هست میتوانید موقیکه بالا نمیاد جدا کنید.
در ضمن خازن 47میکرو اولیه پاور را هم تعویض کنید ولی من یادم هست پاور را هم جایگزین میکردم بالا نمی امد.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
بنده یک رسیور 550d super دارم که
1- مشکل کم نوری پنل داشت که با تعویض چند تا خازن در پاور مشکل حل شد.
2- در قسمت ورودی پاور، ایسی 5L0380R بدلیل سوختن و خازن 400 ولت و تعدادی مقاومت و خازن تعویض گردید تا مشکل حل شد.
3- تصویر مات و کدر که با تعویض 3 تا ترانزیستور SMD به شماره های Q301=M6 و Q303=1E و Q327=1E که کنار هم بود مشکل حل شد.
4- بعضی وقتها خیلی کم سیگنال قطع و وصل میشود که چندین بار خازن 400 ولت پاور را تعویص کردم ولی همچنان باقیست

فقط تنها مشکلی که وجود دارد بر روی تصویر بعد از حدود 30 دقیقه روشن بودن خطهای نورانی افقی به صورت انی بوجود میاید
شاید به خاطر گرم شدن تعدادی قطعه که نمیدونم چیه باشد.......... دوستان کمک.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
بنده یک رسیور 550d super دارم که
1- مشکل کم نوری پنل داشت که با تعویض چند تا خازن در پاور مشکل حل شد.
2- در قسمت ورودی پاور، ایسی 5L0380R بدلیل سوختن و خازن 400 ولت و تعدادی مقاومت و خازن تعویض گردید تا مشکل حل شد.
3- تصویر مات و کدر که با تعویض 3 تا ترانزیستور SMD به شماره های Q301=M6 و Q303=1E و Q327=1E که کنار هم بود مشکل حل شد.
4- بعضی وقتها خیلی کم سیگنال قطع و وصل میشود که چندین بار خازن 400 ولت پاور را تعویص کردم ولی همچنان باقیست

فقط تنها مشکلی که وجود دارد بر روی تصویر بعد از حدود 30 دقیقه روشن بودن خطهای نورانی افقی به صورت انی بوجود میاید
شاید به خاطر گرم شدن تعدادی قطعه که نمیدونم چیه باشد.......... دوستان کمک.

این رسیور الان خیلی زیاد پ ا ر ا ز ی ت به صورت خطهای افقی دارد و تصویر آن گاهی شطرنجی و هنگ میکند
دوستان کمک کنید
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
این رسیور الان خیلی زیاد پ ا ر ا ز ی ت به صورت خطهای افقی دارد و تصویر آن گاهی شطرنجی و هنگ میکند
دوستان کمک کنید
با تشکر
درود
اصلا با شما موفق نیستم مگر چه خبر بوده توی ان پاور که کلی قطعه سوخته!
وقتی دستگاه پانلش روشن بشه کم رنگ وضعیف با 2تا خازن 680میکرو روی خط 3.3 رسیور بوت شده وبالا میاد.
اگر فت دستگاه سوخته بود شما با به برق زدن نباید پانل نوری می دید.
خرابی فعلی هم بدلیل تعویض قطعات زیاد روی برد بوده وباید کسی که با این پاور بطور کامل وقطعات اصلی آشنا باشد کار را تمام کند وبهتره به شخص تعمیرکار ماهر مراجعه کنید که با توجه به قدیمی بودن دستگاه شاید برای شما نصرفه.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
درود
اصلا با شما موفق نیستم مگر چه خبر بوده توی ان پاور که کلی قطعه سوخته!
وقتی دستگاه پانلش روشن بشه کم رنگ وضعیف با 2تا خازن 680میکرو روی خط 3.3 رسیور بوت شده وبالا میاد.
اگر فت دستگاه سوخته بود شما با به برق زدن نباید پانل نوری می دید.
خرابی فعلی هم بدلیل تعویض قطعات زیاد روی برد بوده وباید کسی که با این پاور بطور کامل وقطعات اصلی آشنا باشد کار را تمام کند وبهتره به شخص تعمیرکار ماهر مراجعه کنید که با توجه به قدیمی بودن دستگاه شاید برای شما نصرفه.

با سلام
1-دوست عزیز بنده هم تا جایی که بشه با کمک شما این رسیور را تعمیر کنم تعمیرکارم.
2- مطالبی که در پست 331 عنوان شد مطالبی بود که تا کنون روی این رسیور کار شده بود. همه مشکلات همزمان بوجود نیامده بود.
3- در مورد فت هم عنوان کنم وقتی که پایه های فت 5l0360r اتصال کوتاه شود یعنی این فت 100 % سوخته دلیل سوختن آن هم خازن 68 میکرو 400 ولت و یک مقاومت اهم پایین که شماره شاسی ان الان یادم نیست، بوده.
4- دوست عزیز ما در اینجا گرد هم امدیم تا از تجربیات هم کمک بگیریم نه اینکه از هم ایراد بگیریم بازم ازتون تشکر میکنم که جواب پست ها رو میدید.

این رسیور بعد از 30 دقیقه شروع به پ ا ر ا ز ی ت به صورت خطهای افقی و نورانی میکند و گاهی تصویر کمی کدر و پر نور میشود.

با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
1-دوست عزیز بنده هم تا جایی که بشه با کمک شما این رسیور را تعمیر کنم تعمیرکارم.
2- مطالبی که در پست 331 عنوان شد مطالبی بود که تا کنون روی این رسیور کار شده بود. همه مشکلات همزمان بوجود نیامده بود.
3- در مورد فت هم عنوان کنم وقتی که پایه های فت 5l0360r اتصال کوتاه شود یعنی این فت 100 % سوخته دلیل سوختن آن هم خازن 68 میکرو 400 ولت و یک مقاومت اهم پایین که شماره شاسی ان الان یادم نیست، بوده.
4- دوست عزیز ما در اینجا گرد هم امدیم تا از تجربیات هم کمک بگیریم نه اینکه از هم ایراد بگیریم بازم ازتون تشکر میکنم که جواب پست ها رو میدید.

این رسیور بعد از 30 دقیقه شروع به پ ا ر ا ز ی ت به صورت خطهای افقی و نورانی میکند و گاهی تصویر کمی کدر و پر نور میشود.

با تشکر
با درود
دوست گرامی من باید موضوع را روشن کنم چون وقتی دستگاه پانل کم نور داره پاور ناقص کار میکنه وبا تعویض چند خازن در ثانویه پاور رسیور بوت شده ودستگاه بالا میاد پس اگر یک کاربر بیاد توی این تاپیک نباید با دیدن پست شما فکر کنه پانل کم نور این همه قطعه عوض کنه
مورد دیگه در مورد سوختن فت پاور که نیاز به گرفتن با اهم متر نداره چون اگر بسوزه به حدی که پایه ها اتصال کوتاه بشود این قطعه منفجر شده وبراحتی قابل رویت هست.
در مورد خرابی تصویر هم اگر دسترسی به یک پاور دیگه دارید جایگزین کنید برای تست والا می تواند مربوط به ترانزیستورهایی که تعویض کردید باشد.

سلام استاد من x97دارم که هر جند دقیقه ریست میکنه اشکال از چیه
درود
دوست گرامی خازن های 1000میکروفاراد پاور را با جنس مرغوب وقوی تعویض کنید باید بوت بشود
اگر بازهم مشکل داشتید باید سخت افزار رسیور را چک کنید

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با درود
دوست گرامی من باید موضوع را روشن کنم چون وقتی دستگاه پانل کم نور داره پاور ناقص کار میکنه وبا تعویض چند خازن در ثانویه پاور رسیور بوت شده ودستگاه بالا میاد پس اگر یک کاربر بیاد توی این تاپیک نباید با دیدن پست شما فکر کنه پانل کم نور این همه قطعه عوض کنه
مورد دیگه در مورد سوختن فت پاور که نیاز به گرفتن با اهم متر نداره چون اگر بسوزه به حدی که پایه ها اتصال کوتاه بشود این قطعه منفجر شده وبراحتی قابل رویت هست.
در مورد خرابی تصویر هم اگر دسترسی به یک پاور دیگه دارید جایگزین کنید برای تست والا می تواند مربوط به ترانزیستورهایی که تعویض کردید باشد.

با سلام
در حال حاضر فقط و فقط مشکل تصویر به صورت خط های افقی نور دارد و هیچ مشکل دیگری ندارد که از زمان تعویض ترانزیستور smd تصویر، بیش از 15 روز نمیگذرد
اگر مربوط به پاور باشد چه قطعه ای باید تعویض گردد؟
با تشکر

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
در حال حاضر فقط و فقط مشکل تصویر به صورت خط های افقی نور دارد و هیچ مشکل دیگری ندارد که از زمان تعویض ترانزیستور smd تصویر، بیش از 15 روز نمیگذرد
با تشکر
لازم به ذکر است که بعد از 30 دقیقه روشن بودن و تصویر خط خطی میشود

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
با سلام
با تشکر
دوست عزیز خازن 400 ولت تغذیه را حتما تعویض نمایید
موفق باشید

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
باسلام ودرودخدمت اساتید محترم دوعدد دستگاه استار سات 230به دستم رسیده که بر اثرصاعقه lm 317 وqL4و دیود شیشه ای ld2 سوخته بود که عوضشون کردم اماولتاژ24 خوبه اما روی پایه 2و3 lm 317 بجای 14و18 ولت ولتاژهای 2.6 و1.6 میباشدلطفا کمک کنیدلطفا اگه دقیق میدونید کدام مقاومت یا کدام ترانزیستورمشکل داره بگید که از بس سرم شلوغه وقت ندارم دنبال قطعه خراب بگردم باز هم سپاسگذارم

elcshop

کاربر افتخاری
2010-11-13
37
190
باسلام ودرودخدمت اساتید محترم دوعدد دستگاه استار سات 230به دستم رسیده که بر اثرصاعقه lm 317 وqL4و دیود شیشه ای ld2 سوخته بود که عوضشون کردم اماولتاژ24 خوبه اما روی پایه 2و3 lm 317 بجای 14و18 ولت ولتاژهای 2.6 و1.6 میباشدلطفا کمک کنیدلطفا اگه دقیق میدونید کدام مقاومت یا کدام ترانزیستورمشکل داره بگید که از بس سرم شلوغه وقت ندارم دنبال قطعه خراب بگردم باز هم سپاسگذارم
احتمالا تیونر هم خراب است

بالا