تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام ودرودخدمت اساتید محترم دوعدد دستگاه استار سات 230به دستم رسیده که بر اثرصاعقه lm 317 وqL4و دیود شیشه ای ld2 سوخته بود که عوضشون کردم اماولتاژ24 خوبه اما روی پایه 2و3 lm 317 بجای 14و18 ولت ولتاژهای 2.6 و1.6 میباشدلطفا کمک کنیدلطفا اگه دقیق میدونید کدام مقاومت یا کدام ترانزیستورمشکل داره بگید که از بس سرم شلوغه وقت ندارم دنبال قطعه خراب بگردم باز هم سپاسگذارم
با درود
قاب تیونر را بردارید ببینید داخلش اتصال یا سیاهی بچشم میخوره؟
دره رصورت اگر به ولتاژهای پاور اطمینان دارید وکماکان ولتاژ خروجی رگولاتور تیونر پایین هست بهتره تیونر را از روی برد جدا کنید وپایه ها را چک کنید اتصال نداشته باشه بعد دستگاه را روشن کنید ببینید ولتاژها درست میشود؟
اگر ولت ها بالا بیاد همونطور که دوستمون گفتند تیونر هم آسیب دیده باید تعویض بشود.

احتمالا تیونر هم خراب است

adell

کاربر
2006-10-13
122
313
با درود
قاب تیونر را بردارید ببینید داخلش اتصال یا سیاهی بچشم میخوره؟
دره رصورت اگر به ولتاژهای پاور اطمینان دارید وکماکان ولتاژ خروجی رگولاتور تیونر پایین هست بهتره تیونر را از روی برد جدا کنید وپایه ها را چک کنید اتصال نداشته باشه بعد دستگاه را روشن کنید ببینید ولتاژها درست میشود؟
اگر ولت ها بالا بیاد همونطور که دوستمون گفتند تیونر هم آسیب دیده باید تعویض بشود.
با تشکر از پاسخ شما دوستان تست میکنم نتیجه را اعلام میکنم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
دوست عزیز خازن 400 ولت تغذیه را حتما تعویض نمایید
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز با یک پاور سالم از همین نوع رسیور (550) تست شد ولی باز هم به همان صورت قبلی یعنی بعد از 30 دقیقه تا 1 ساعت در تصویر ان خطهای نورانی افقی دیده میشود.

با تشکر

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
نداشتن ولتاز خروجی تیونر در استارست x50usb

با سلام
دستگاه x50 جهت تعمیر اورده اند ولتاز 13 و 18 ولت تیونر وجود ندارد lm317 تعویض شد قسمت تغذیه نیز سالم است ترانزیستورهای smd اطراف lm317 نیز سالم است فقطپایه کناری lm317 حدود 24 ولت وجود دارد و دو پایه دیگر حدود 1.5 ولت است لطفا" راهنمایی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوست عزیز با یک پاور سالم از همین نوع رسیور (550) تست شد ولی باز هم به همان صورت قبلی یعنی بعد از 30 دقیقه تا 1 ساعت در تصویر ان خطهای نورانی افقی دیده میشود.

با تشکر
با درود
نظر به اینکه پاور را مطمئن هستید واینمورد گذشت زمان احتمالا باید به گرم شدن قطعه ای ربط داشته باشه سعی کنید پردازنده دستگاه در اون موقع که تصویر خراب میشه خنک کنید ببینید نتیجه میدهد؟

با سلام
دستگاه x50 جهت تعمیر اورده اند ولتاز 13 و 18 ولت تیونر وجود ندارد lm317 تعویض شد قسمت تغذیه نیز سالم است ترانزیستورهای smd اطراف lm317 نیز سالم است فقطپایه کناری lm317 حدود 24 ولت وجود دارد و دو پایه دیگر حدود 1.5 ولت است لطفا" راهنمایی کنید.
درود
دوست گرامی ایا موقعی که سیم انتن به دیش وصل نباشه هم ولتاژهای 2پایه دیگه رگولاتور پایین هست؟
اگر بازهم ولت پایین هست اول داخل منو ببینید ولتاژ خروج ال ان بی خاموش نباشه برای اطمینان دستگاه را ریست فکتوری کنید
بعد ولت گیری کنید اگر بازهم پایین بود مسیر ولت پایه وسط رگولاتور تا ورودی تیونر چک کنید اتصال کوتاه نباشه احتمال خرابی تیونر هم هست.

آخرین ویرایش:

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
با سلام
دوستان x95 علیرغم داشتن سیگنال بالا روی همه کانالها خش می اندازه کسی به این مشکل برخورد کرده راهنمایی کنه؟
ممنون

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با درود
نظر به اینکه پاور را مطمئن هستید واینمورد گذشت زمان احتمالا باید به گرم شدن قطعه ای ربط داشته باشه سعی کنید پردازنده دستگاه در اون موقع که تصویر خراب میشه خنک کنید ببینید نتیجه میدهد؟

با سلام
دوست عزیز با یک فن که روی هیت سینگ cpu قرار دادم و از ولتاژ 12 پاور برای روشن کردن ان استفاده کردم؛ باز هم بعد از مدتی مشکل تصویر داشتم.

با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
تذکر:
چرا به تاپیک های موجود در بخش توجه نمی کنید قرار نیست که برای هر مورد 10بار توضیح بدهیم:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=48623
با سلام
دوست عزیز شما چرا به سوال توجه نمی کنید من گفتم علیرغم داشتن سیگنال بالا من که مشکل سیگنال ندارم که لینک تصحیح سیگنال می دهید.
به هر حال از حسن توجه شما ممنونم!!!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
دوست عزیز شما چرا به سوال توجه نمی کنید من گفتم علیرغم داشتن سیگنال بالا من که مشکل سیگنال ندارم که لینک تصحیح سیگنال می دهید.
به هر حال از حسن توجه شما ممنونم!!!
شما اگر قطعه را تعویض کردی وجواب نگرفتید مربوط به خود پردازنده میشود
اگر هم تعویض نکردید قبل از امتحان اظهار نظر نکنید موارد قبلا چک شده با سیگنال قوی هم شطرنجی داشتیم که درست شده

reza388

عضو جدید
2006-10-09
95
881
شما اگر قطعه را تعویض کردی وجواب نگرفتید مربوط به خود پردازنده میشود
اگر هم تعویض نکردید قبل از امتحان اظهار نظر نکنید موارد قبلا چک شده با سیگنال قوی هم شطرنجی داشتیم که درست شده
با سلام
دوست عزیز مشکل از رم بود که با تعویض مشکل حل شد.
موفق باشید.

babakhani

کاربر
2011-04-12
73
586
سلام دوستان

یک رسیور استارست sr-x97usb دارم هر2 سیگنال کیفیت وقدرت روی 98 قرار دارد وچه در زمانیکه lnb وسل نباشه
دوستان راهنمای کنند

سلام وخسته به همکاران وبه خصوص مدیران بی توجه سایت بعداز 3روز هیچ پاسخی به این پست داده نشده
مشگل دستگاه فوق باپروگرام کردن ic فلش رفع عیب گردید دستگاه فوق بافایلهای 97usb دربخش موجود بودبالا نیومد
95usb+230usb دستگاه بالا نیومد مجبورشدم مجدادا فایل خودشو پروگرام کنم بعداز پروگرام هر2 سیگنال به صفر امدند
دستگاه بخوبی کار کرد در اولین فرصت فایل دستگاه را همراه باعکس دربخش استارست
اپلود خواهم کرد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام وخسته به همکاران وبه خصوص مدیران بی توجه سایت بعداز 3روز هیچ پاسخی به این پست داده نشده
مشگل دستگاه فوق باپروگرام کردن ic فلش رفع عیب گردید دستگاه فوق بافایلهای 97usb دربخش موجود بودبالا نیومد
95usb+230usb دستگاه بالا نیومد مجبورشدم مجدادا فایل خودشو پروگرام کنم بعداز پروگرام هر2 سیگنال به صفر امدند
دستگاه بخوبی کار کرد در اولین فرصت فایل دستگاه را همراه باعکس دربخش استارست
اپلود خواهم کرد
با درود
به پاسخ ندادن مشکل خودتون اعتراض دارید در بخش رسیدگی به شکایات کاربران به اطلاع مدیریت سایت برسونید!

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,857
دوستان یک 95 هست که با این که تغذیه سالم روش گذاشتم همینطور فلش هم شده2 بار روی پنل میزنه boot بار بعد روی b میمونه؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید
ممنون

درود
آرش جون نگفتی چه مدلی است اگر usb معمولی باشه با آبگیرد از طریق پورت r232 مشکل برطرف میشه اگر جواب نگرفتی نرم افزار کارخانه ای انتقال بدهید باید مشکل برطرف بشه من با این مشکلات خیلی روبه رو شدم که با این روش ها همه را درست کردم
اگر هم مدل مگا باشه فایل فلش به آن تزریق کنید می توانید از همین جا دانلود کنید

http://1.irantks.biz/irsat47955/
اگر هم مشکلت حل نشد دوباره اعلام کنید تا راه حلی مناسب برایش پیدا کنیم
موفق باشید....

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
دوستان یک 95 هست که با این که تغذیه سالم روش گذاشتم همینطور فلش هم شده2 بار روی پنل میزنه boot بار بعد روی b میمونه؟
اگر ممکنه راهنمایی کنید
ممنون

سلام
من یه مورد مشابه این مشکل رو با شارژ قلع روی آی سی رم درست کردم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
رسیور استارست 550 سوپر وقتی که روشن میشود بعد از 10 ثانیه هنگ میکند یعنی بر روی سون سگمنت عبارت p یا 0 یا 1 و... نوشته میشود و ریست میشود و این کار همینطور ادامه میابد
شاید از پاور رسیور باشد ولی نمیدونم چه قطعه ای باید تعویض شود

دوستان لطفا کمک

با تشکر

بالا