تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
کلافم کرد این رسیور!
وقتی ترانزیستورql7رو از مدار جدا میکنم ولتاژ پایه کلکتور اون23 میشه قبل از اون که رو مدار بود ولتاژ0.6 ولت میشه!
ترانزیستورql6روکه از مدار خارج کنم ولتاژ ترانزیستورql7پایه کلکتور میشه15!
ایراد باید جای دیگه غیر ترانزیستور باشه که فعلا نتونستم پیداش کنم!

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
جناب حیدری..
1هفته هست که عکسو گذاشتم یه راهنمایی کنید برادر... کارم لنگه!
البته رسیورو از مشتری گرفتم چون فول اچ دی خرید اینو بهم داد... اما هنوز رفع ایراد نکردم منتظر راهنمایی دوستان هستم...:s13:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
سلام
جناب حیدری..
البته رسیورو از مشتری گرفتم چون فول اچ دی خرید اینو بهم داد... اما هنوز رفع ایراد نکردم منتظر راهنمایی دوستان هستم...:s13:
اين عيب از خود تغذيه نيز ميتواند باشد برای اطمينان از يک تغذيه مدل خودش استفاده کنيد یا ولتاژ تغذيه را با ولتاژ تغذيه اصلی چک کنيد ببينيد يکی باشد در ضمن تا اين ساعت اين مدل دم دستم نبوده باید یک مدل اين شکلی پيداکنم تا بتوانم دقيق ولتها را از روی مدار برات اعلام کنم

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام

البته رسیورو از مشتری گرفتم چون فول اچ دی خرید اینو بهم داد... اما هنوز رفع ایراد نکردم منتظر راهنمایی دوستان هستم...

سلام

ایراد شما توی همون قسمتیه که عکس گذاشتین

چک کنید مقاومتها تغییر اهم نداده باشند

ترانزیستورها خراب نباشند

احتمال خرابی یکی از دیودها هم هست

حتما دستگاه رو ریست ونرم افزار بزنید

پیوست‌ها

• 52.8 کیلوبایت بازدیدها: 101

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
اين عيب از خود تغذيه نيز ميتواند باشد برای اطمينان از يک تغذيه مدل خودش استفاده کنيد یا ولتاژ تغذيه را با ولتاژ تغذيه اصلی چک کنيد ببينيد يکی باشد در ضمن تا اين ساعت اين مدل دم دستم نبوده باید یک مدل اين شکلی پيداکنم تا بتوانم دقيق ولتها را از روی مدار برات اعلام کنم

سلام
با تغذیه یه رسیور دیگه(x95 usb) که سالم و بدون ایراد هست امتحان کردم باز همینجوریه..
از نظر ولتاژ و اهم مدار با تغذیه اصلی کاملا تست کردم کاملا مناسب و مشابه هم هستن تازه پاور جایگزین از نوسان کمتری برخورداره!

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

ایراد شما توی همون قسمتیه که عکس گذاشتین

چک کنید مقاومتها تغییر اهم نداده باشند

ترانزیستورها خراب نباشند

احتمال خرابی یکی از دیودها هم هست

حتما دستگاه رو ریست ونرم افزار بزنید

سلام دوست عزیز
دستگاه رو ریست کردم- با پچ کارخونه ای 1.44 ابدیت نمودم-با پچ های رسمی و غیر رسمی هم امتحان کردم..
مقاومتها تست شد همون اهمی رو که روی رسیور سالم دیگه که داره کار میده رو دارند..
تمام ترانزیستور با نمونه نو و مرغوب تعویض شد..
دیود سالم هست.. هر دو از مدار خارج و تست کردم..
ممنون از پاسخگویی

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
تیونر رو از مدار خارج کنید ببینید lm317 ولتاژ 13و 18 رو میسازه یا خیر در ضمن LM317 رو از یک دستگاه سالم باز کنید و رو این برد تست کنید چون اینایی که توی بازاره اکثرا خرابن

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست گرامی اطراف پايه خازن و lm317 و قطعات کنار تيونر دقيق چک کن ببين مدار خوردگی نداشته باشد . اگر دستگاه آب داخل آن رفته باشد و يا در مکانهای مرطوب مثل شمال استفاده شود چنين خوردگی هايی در مدار ديده ميشود

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
بالاخره درست شد.....:a14IRSAT:
اما عجب ایراد بنی اسرائیلی داشت این رسیور:IRSATa30:
تیونر رو از مدار خارج کردم سپس رسیور و تیونر رو کامل با تینر فوری شستم بعد خشک شدن رسیور رو بدون تیونر10 ثانیه روشن کردم بعد تیونر رو دوباره جا انداختم و الان رسیور قشنگ سیگنال میده..
البته بعدش دیدم خروجی صدا نداره که با تعویض ایسی es7134 مشکل صدا هم برطرف شد...
اینم یه جور ایراده دیگه..:eek:
با تشکر از دوستان...

2009-05-15
0
28,977
باسلام.یه رسیوراستارست ایکس97تیتانیوم آوردن که به محض روشن کردن چراغ سبزوقرمزجلوپنل همزمان روشن میشن درصورتی که سیمی که ازدیش آمده بهش وصل نیست وبایدرسیورحتماسیم بهش وصل باشه تاسبزروشن باشه.تصویرهم هیچی نیست.طبق آموزش داش مهدی بالودرهم فایل فلش ریختم جواب نگرفتم.آمدم پچ بزنم پچ نگرفت.چندبارکه رسیورروخاموش روشن ازدکمه پاورپشت میکنم یه مرتبه جلوپانل مینویسه بوت.رسیورقفل میکنه.چراغ سبزدلیلش چیه اول کارمیادوتصویرنیست.ازتغذیه است یانه........

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام.یه رسیوراستارست ایکس97تیتانیوم آوردن که به محض روشن کردن چراغ سبزوقرمزجلوپنل همزمان روشن میشن درصورتی که سیمی که ازدیش آمده بهش وصل نیست وبایدرسیورحتماسیم بهش وصل باشه تاسبزروشن باشه.تصویرهم هیچی نیست.طبق آموزش داش مهدی بالودرهم فایل فلش ریختم جواب نگرفتم.آمدم پچ بزنم پچ نگرفت.چندبارکه رسیورروخاموش روشن ازدکمه پاورپشت میکنم یه مرتبه جلوپانل مینویسه بوت.رسیورقفل میکنه.چراغ سبزدلیلش چیه اول کارمیادوتصویرنیست.ازتغذیه است یانه........
درود آقا محسن
این مدل استارست تیونر بسیار حساسی داره که با اتصال سیم آنتن خراب میشه
شما در اولین مرحله تیونر را از برد جدا کنید وبرد را تمیز کرده ببینید بالا میاد؟
از سالم بودن پاور هم اطمینان حاصل شود

2009-05-15
0
28,977
درود آقا محسن
این مدل استارست تیونر بسیار حساسی داره که با اتصال سیم آنتن خراب میشه
شما در اولین مرحله تیونر را از برد جدا کنید وبرد را تمیز کرده ببینید بالا میاد؟
از سالم بودن پاور هم اطمینان حاصل شود
باسلام.استادشهرام عزیزمنبع تغذیه پاورروکلاعوض کردم وپاورنوجایگزین کردم.ولی متاسفانه هنوزمشکل پابرجاست.هیچ تصویری روی تلویزیون نمایش داده نمیشه.پس فقط میمونه تیونروتمیزکردن برد.تاببینم چراغ سبزمیره وتصویرمیاد.باتشکر

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
[FONT=&quot]سلام[/FONT]​
[FONT=&quot]یه رسیور550 الترا دارم برا تعمیر[/FONT]..​
[FONT=&quot]مشکل تغذیه داشت با تعویض تغذیه رسیور روشن شد[/FONT]​
[FONT=&quot]ولی الان یه مشکل جدیتر داره بدین قرار که اگه بصورت عادی و اتوماتیک کانال یابی کنم هیچ کانالی نمیگیره انگاری تیونر خرابه[/FONT]!​
[FONT=&quot]اما اگه بصورت سرچ شبکه انجام بدم یه چیزی نزدیک200 کانال میگیره هم[/FONT] h[FONT=&quot]و هم[/FONT]v[FONT=&quot]..اما بیشتر فرکانس ها رو سیگنال نمیده..[/FONT]​
Lm317[FONT=&quot]رو با نوع مرغوب(یه رسیور دیگه) تعویض کردم..[/FONT]​
[FONT=&quot]ترانزیستورهای مجاور رو با نو عوض کردم[/FONT]​
[FONT=&quot]چند پچ امتحان شد+ریست فکتوری[/FONT]​
[FONT=&quot]تیونر خروجی 13و17 ولت رو هم داره..[/FONT]​
[FONT=&quot]ولی هنوز مشکل سیگنال برطرف نشده..[/FONT]​

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
من قبلا یه همچین مشکل مشابهی داشتم البته رسیور هنگ نمیکرد و چراغ سبز و قرمز با هم روشن میشدن یه لحظه!
با تعویض تیونر ایرادش بر طرف شد..
در مورد هنگ پیشنهاد من اینه که با پروگرامر ایسی فلش رو کاملا پاک کنی و مجددا پروگرم کنی..
این رسیورا مشکلات زیادی دارن که در همه موارد راه حل درستی برا برطرف کردن مشکل نیست..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
یه رسیور550 الترا دارم برا تعمیر..​
مشکل تغذیه داشت با تعویض تغذیه رسیور روشن شد
ولی الان یه مشکل جدیتر داره بدین قرار که اگه بصورت عادی و اتوماتیک کانال یابی کنم هیچ کانالی نمیگیره انگاری تیونر خرابه!​
اما اگه بصورت سرچ شبکه انجام بدم یه چیزی نزدیک200 کانال میگیره هم hو همv..اما بیشتر فرکانس ها رو سیگنال نمیده..
Lm317رو با نوع مرغوب(یه رسیور دیگه) تعویض کردم..
ترانزیستورهای مجاور رو با نو عوض کردم
چند پچ امتحان شد+ریست فکتوری
تیونر خروجی 13و17 ولت رو هم داره..
ولی هنوز مشکل سیگنال برطرف نشده..
درود

رگولاتور5ولت کنار تیونر تعویض کنید دیودهای ریز مشکی نزدیک تیونر هم خرابی دارند بعضی وقتها
ایسی317 روی دستگاهی که برداشتید کامل کار میکرد؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود

رگولاتور5ولت کنار تیونر تعویض کنید دیودهای ریز مشکی نزدیک تیونر هم خرابی دارند بعضی وقتها
ایسی317 روی دستگاهی که برداشتید کامل کار میکرد؟
سلام
بله استاد بزرگوار
lm317 هیچ مشکلی نداره و روی رسیور دیگه بدون ایراد کار میده..
lmخود 550 رو روی یه رسیور دیگه گذاشتم اونم بدون ایراده و مشکلی نداره..
یه دونه دیود کنار تیونر هست اونم چک کردن نشتی یا خرابی نداره تعویض هم کردم بازم همون جوریه..
فقط الان رگلاتور رو. تعویض میکنم و اعلام میکنم..
ممنون از پاسخگویی شما

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
ایسی رگلاتور رو هم تعویض کردم.. فرقی نداشت..
با سلام و درود - دستگاه را يک ساعت بگذار روشن باشد و بعد از آن جست و جو کن اگر بهتر شد و کانال بيشتری سرچ کرد عيب از خازنهای کنار تيونر ميباشد که بعد از گرم شدن بهتر ميشود که بايد تعويض شوند .

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
سلام
یه رسیور550 الترا دارم برا تعمیر..​
مشکل تغذیه داشت با تعویض تغذیه رسیور روشن شد
ولی الان یه مشکل جدیتر داره بدین قرار که اگه بصورت عادی و اتوماتیک کانال یابی کنم هیچ کانالی نمیگیره انگاری تیونر خرابه!​
اما اگه بصورت سرچ شبکه انجام بدم یه چیزی نزدیک200 کانال میگیره هم hو همv..اما بیشتر فرکانس ها رو سیگنال نمیده..
Lm317رو با نوع مرغوب(یه رسیور دیگه) تعویض کردم..

ترانزیستورهای مجاور رو با نو عوض کردم
چند پچ امتحان شد+ریست فکتوری
تیونر خروجی 13و17 ولت رو هم داره..
ولی هنوز مشکل سیگنال برطرف نشده..

===========================================================

شما در قسمت نصب گزینه ال ان بی رو یونیورسال انتخاب کنید همچنین بعضی فرکانسها رو هم به صورت دستی وارد نمائید ببینید مشکلتان حل میشه

بالا