تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام و درود - دستگاه را يک ساعت بگذار روشن باشد و بعد از آن جست و جو کن اگر بهتر شد و کانال بيشتری سرچ کرد عيب از خازنهای کنار تيونر ميباشد که بعد از گرم شدن بهتر ميشود که بايد تعويض شوند .
سلام
دقیقا همین کارو دیشب انجام دادم ولی هیچ فرقی نکرد خازنها رو هم عوض نمودم ولی هیچ...
===========================================================

شما در قسمت نصب گزینه ال ان بی رو یونیورسال انتخاب کنید همچنین بعضی فرکانسها رو هم به صورت دستی وارد نمائید ببینید مشکلتان حل میشه

انجام شد ولی هیچ کانالی نمیگیره!

تشکر از پیگیری دوستان

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
سلام
یه رسیور550 الترا دارم برا تعمیر..​
مشکل تغذیه داشت با تعویض تغذیه رسیور روشن شد
ولی الان یه مشکل جدیتر داره بدین قرار که اگه بصورت عادی و اتوماتیک کانال یابی کنم هیچ کانالی نمیگیره انگاری تیونر خرابه!​
اما اگه بصورت سرچ شبکه انجام بدم یه چیزی نزدیک200 کانال میگیره هم hو همv..اما بیشتر فرکانس ها رو سیگنال نمیده..
Lm317رو با نوع مرغوب(یه رسیور دیگه) تعویض کردم..
ترانزیستورهای مجاور رو با نو عوض کردم
چند پچ امتحان شد+ریست فکتوری
تیونر خروجی 13و17 ولت رو هم داره..
ولی هنوز مشکل سیگنال برطرف نشده..

سلام

تیونر دستگاه روتعویض کنید ان شا الله درست میشه

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
باسلام خدمت تمام دوستان
دستکاه استار ست 230usbدارم که کنترل او کار نمی کنه کنترول راتست کردم سالمه چشم دستگاه هم تست شده اونم سالمه لطفا راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز مشکل شما با تعویض آی سی رم دستگاه حل میشه
من چندین مورد قبلا داشتم که با تعویض رم درست شد

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام و درود - دوست عزيز بعضی از کنترلها بر اثر ضربه کريستال آنها تغيير فرکانس داده و با تستر يا مشاهده نور مادون قرمز کنترل با دوربين موبایل سالم نشان داده ميشود اما چون فرکانس آن تغيير کرده روی دستگاه کار نميکند ابتدا با يک کنترل ديگر دستگاه راتست کنيد و از سالم بودن يا خرابی کنترل مطمعن شويد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
درود
دوست گرامی اگر تیونر دارید براش عوض کنید

سلام

تیونر دستگاه روتعویض کنید ان شا الله درست میشه

با تشکر از دوستان و عذرخواهی بابت تاخیر در جواب..چند روزی تو منطقه ما کابل برگردان مخابرات بود و اینرنتم قطع بود امروز صبح وصل شد..
بله خودم اخرین راه چاره رو تو تعویض تیونر دیدم که با تعویض تیونر رسیور مشکلش برطرف شد و به صاحبش تحویل دادم..
ممنون از لطف دوستان

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,438
5,678
باسلام خدمت تمام دوستان
دستکاه استار ست 230usbدارم که کنترل او کار نمی کنه کنترول راتست کردم سالمه چشم دستگاه هم تست شده اونم سالمه لطفا راهنمایی کنید

دوست گرامی

شما فرمایشات جناب حیدری رو انجام بدید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه

2009-05-15
0
28,977
باسلام.رسیوراستارست x97تیتانیوم آوردن.که طرف آمده بافلش پچ2.29روانتقال داده.ولی متاسفانه وقتی بوت روردمیکنه میادجلوپانل مینویسه2.29.باتشکر

باسلام.خداروشکرباآموزشی که داش مهدی طغرل درموردفلش کردن رسیورتیتانیوم ومگابالودرگذاشته بودتونستم رسیورروفلش کنم ودرست شد.من تعمیرکارنیستم ولی تعمیرکاران رودوست دارم.

آخرین ویرایش:
2009-05-15
0
28,977
باسلام.یه رسیور560استارست التراآوردن که خاموش بودوجلورسیوردوتاaمثل حروف چینی پرازخط وکم رنگ بود.ابتدادرنگاه اول خیال کردم پاورش سوخته.پاورروچک کردم سالم بود.اومدم فایل فلش روبوسیله لودرایردتول انتقال دادم .رسیورروشن شدولی تصویرسیاه وسفیده.بایه پچ دیگه آبدیت کردم وریسیت فکتوری.آی سی تصویرروعوض کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.برای رفع سیاه وسفیدی تصویرچکارکنم.باتشکر

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزيز ترانزيستورهاي smd خروجي تصوير رو چك كن به احتمال زياد يكي از انها مشكل داره اگه خوب توجه كني از ظاهرشون هم مشخصه. ميتوني ترانزيستور معمولي 1013 رو به جاي اون جا سازي كني.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
در رسیور استارست 190 با وجود دو تا ال ان بی ولی فقط یکی از ماهواره ها قابل دریافت میباشد یعنی سوییچ عمل نمیکند
ال ان بی و سوییچر سالم میباشد مشکل سخت افزاری از کجا میباشد؟؟

با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
در رسیور استارست 190 با وجود دو تا ال ان بی ولی فقط یکی از ماهواره ها قابل دریافت میباشد یعنی سوییچ عمل نمیکند
ال ان بی و سوییچر سالم میباشد مشکل سخت افزاری از کجا میباشد؟؟

با تشکر

با سلام
نه دوست عزیز درست نشد فقط یکی از ال ان بی ها قابل دریافت میباشد

با تشکر
ود
با درود
دوست گرامی اگر به پاور دستگاه مشابه وسالم دسترسی دارید تعویض وامتحان کنید
اگر نه خازن های مربوط به ولتاژهای 3.3-5-23ولت را تعویض کنید خازن 68میکرو400 هم ممکن هست با توجه به عمر دستگاه مشکل داشته باشه

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
سلام دوستان
یه دونه x95 برا تعمیر پیشمه مشکلش اینه که کنترل عمل نمیکنه

کارهایی که انجام دادم اینه
1-تعویض کنترل
2- تعویض پنل جلوی رسیور با یه پنل سالم
3- تعویض رم دستگاه (چون قبلا یه مورد داشتم که با تعویض رم درست شد)
4- تعویض نرم افزار با ورژن های مختلف

ولی هنوز مشکل پا برجاست اگه دوستان راهی به ذهنشون میرسه دریغ نکنن
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
یه دونه x95 برا تعمیر پیشمه مشکلش اینه که کنترل عمل نمیکنه

کارهایی که انجام دادم اینه
1-تعویض کنترل
2- تعویض پنل جلوی رسیور با یه پنل سالم
3- تعویض رم دستگاه (چون قبلا یه مورد داشتم که با تعویض رم درست شد)
4- تعویض نرم افزار با ورژن های مختلف

ولی هنوز مشکل پا برجاست اگه دوستان راهی به ذهنشون میرسه دریغ نکنن
با تشکر
درود دوست گرامی
​پایه سیگنال گیرنده مادون قرمز را تا پردازنده تعقیب کنید اگر بازدن دکمه های کنترل ولتاژ کم شده وقبل از پردازنده هم مشهود هست اما کنترل باز هم کارنمکنه روی دستگاه ایراد از پردازنده شماست وگرنه ممکنه سیگنال به پردازنده نمی رسه وتوی مسیر قطعی دارید.

izeh

کاربر افتخاری
2006-10-09
345
1,514
درود دوست گرامی
​پایه سیگنال گیرنده مادون قرمز را تا پردازنده تعقیب کنید اگر بازدن دکمه های کنترل ولتاژ کم شده وقبل از پردازنده هم مشهود هست اما کنترل باز هم کارنمکنه روی دستگاه ایراد از پردازنده شماست وگرنه ممکنه سیگنال به پردازنده نمی رسه وتوی مسیر قطعی دارید.

دستت درد نکنه تست میکنم فردا نتیجه رو اعلام میکنم

mohammad_gm2000

کاربر
2007-05-03
111
530
با سلام خدمت دوستان عزیز من3 تا رسیور استارست کومبو دارم که با نرم افزاری که توی سایت استارست بود پرو گرام کردم و هر 3تای رسیور تماماً همه کار میکنن توی منو میره هیچ مشکلی نداره فقط کانال سرچ نمیکنه و ارور erorr (pcnw میده فایل فلشی که توی سایت بود و با پرو گرامر تی ان ام 2000 ریختم روش بازم جواب نداد خودم از روی 5 تا دستگاه سالم دونه دونه فایل های فلش اونهارو هم رید کردم و ریختم روی هر 3 تای این دستگاه های خراب ولی باز هم کار نمیکنه بیشتر از 3 ماه میشه که این دستگاه های خراب روی دست من باد کرده نمیدونم چیکار کنم از همه ی دوستان عاجزانه تقاضای کمک دارم که اگه راه حلی به نظرشون میرسه به من بگن ممنون میشم اگه هزینه ای چیزی هم باید پرداخت کنم مشکلی از این بابت هم ندارم .

بالا