تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
اساتید رسیور x95 پس از وصل usb موبایل به ان هنگ کرده و فقط چراغ قرمز و سبز ان به طور همزمان روشن هستن و چیز دیگری روی پنل ان ظاهر نمیشه بردم پیش تعمیر کار فلش کرد هر کاری کرد مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
با سلام - ابتدا ولتاژ 5 ولت تغذیه usb را قطع کن و بعد دستگاه را تست کن

mehdifull

mehdifull
2007-10-28
114
350
سلام دوستان یک دستگاه x95 دارم که تصویر اول شطرنجیه cpu رو که گرم میکنم خوب میشه مدار را کاملا لحیم کاری کردم و شستشو دادم حتی cpu و فلش vرا و تغذیه نو هم تست کردم اما راه نیوفتاد برنامه جدید هم زدم اما ایراد همچنان باقیست کسی تجربه دیگری داره؟

مشکل در تاپیک زیر حل شد
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=285553#post285553

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
دستگاه x95 دارم که مشکل تغذیه داشت ایراد رو برطرف کردم الان رسیور نرمال کار میکنه و همه چیزش مرتبه ،حتی با کنترل هم تمام عملیات دستگاه انجام میشه ولی فقط دوتا چراغ روی پنل جلوی دستگاه روشنه و نوشته های پنل نمیاد و دکمه های خود پنل هم کار نمیکنه ..

تغذیه نو و سالم هم تست شد باز همینجوریه..
برنامه کارخونه ای رو با pc دادم فرقی نکرد و نوشته های پنل نمیان یعنی فقط موقع روشن شدن رسیور یه ذره خیلی کم چشمک میزنن و بعدش کلا پنل خاموش میشه در حالیکه تمام عملیات توسط کنترل براحتی صورت میگیره..
رسیور دیگری در اختیار ندارم تا پنل رو تست کنم!

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
اين هم عکس از برد پنل

سلامبا تشکر از شما..البته شماره ایسی sm1628c هست..
دوست عزيز در اين پنل که من باز کردم مدل ايکس 95 استارست شماره آی سي همان 74hc164d است

پیوست‌ها

• 89.1 کیلوبایت بازدیدها: 94

موشموشک

کاربر افتخاری
2011-06-01
994
1,811
سلام
شرمنده سوال راراینجا میپرسم

فایندر من ایکس کروزر 9500 بعد از چند دقیقه شروع به پ ا ر ا زیت انداختن میکند ایا کسی میدونه دلیلش چی مرسی
بازهم ببخشید

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
اين عيب ميتونه از خرابي باطری و يا خرابی قطعات اينورتور که برق باطری را افزايش ميدهد تا تغذيه تيونر را آماده کند باشد شما ابتدا قطعات را تست کنيد ببينيد که لحيم مردگی نداشته باشند و کدام قطعه بيش از حد گرم ميشود و نتيجه را اعلام کنيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
دوستان آیا فایل فلش 8100usb and 98usb یکی میباشد؟ فایل فلشی برای 8100 پیدا نکردم...
تعدادی 8100 هست همه هنگ میکنند اپگرید هم کردم باز مشکل سرجاشه تعداد هم زیاده...
شاید با فلش درست شه
ممنون

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
با سلام یک دستگاه 9797 فول اچ دارم که مشکل فلش دارد تو چند سایت دنبال فایل فلش گشتم گیرم نیومد مجبور شدم از روی یک دستگاه مشابه فایلو بگیرم حالا که ای سی را پروگرام کردم دستگاه روشن میشه و روی بوت میمونه و در ضمن تو این حالت با یو اس بی نرم افزار هم قبول میکنه یعنی وقتی تصویر ازش میگیرم بک گراند دستگاه که ابی رنگه بالا میاد و روی کنترل فقط کلید مربوط به یو اس بی فعاله در ضمن الان تعداد این دستگاهها که به این مشکل دچار شدن 4 تا شده که یکی از این ها کنترلش کار نمیکنه در ضمن ای سی یک دستگاه دیگه که سالمه روی هر کدوم از دستگاههای موجود میزارم به همین ایراد بر میخورن در صورتی که ای سی من سالمه و تنها روی دستگاهه خودش بالا می اید به نظرم باید برنامه خاصی داشته ممنون میشمک راهنمایی کنید اساتید محترم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام یک دستگاه 9797 فول اچ دارم که مشکل فلش دارد تو چند سایت دنبال فایل فلش گشتم گیرم نیومد مجبور شدم از روی یک دستگاه مشابه فایلو بگیرم حالا که ای سی را پروگرام کردم دستگاه روشن میشه و روی بوت میمونه و در ضمن تو این حالت با یو اس بی نرم افزار هم قبول میکنه یعنی وقتی تصویر ازش میگیرم بک گراند دستگاه که ابی رنگه بالا میاد و روی کنترل فقط کلید مربوط به یو اس بی فعاله در ضمن الان تعداد این دستگاهها که به این مشکل دچار شدن 4 تا شده که یکی از این ها کنترلش کار نمیکنه در ضمن ای سی یک دستگاه دیگه که سالمه روی هر کدوم از دستگاههای موجود میزارم به همین ایراد بر میخورن در صورتی که ای سی من سالمه و تنها روی دستگاهه خودش بالا می اید به نظرم باید برنامه خاصی داشته ممنون میشمک راهنمایی کنید اساتید محترم
درود دوست گرامی
یکبار نرم افزار را با کابل ورایانه منتقل کنید ببینید نتیجه میدهد یا خیر؟
​یک تصویری آقای شاطی زاده تهیه کرده بودند که پیدا میکنم وتاپیکی برای راهنمایی ارایه میکنم

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
درود دوست گرامی
یکبار نرم افزار را با کابل ورایانه منتقل کنید ببینید نتیجه میدهد یا خیر؟
​یک تصویری آقای شاطی زاده تهیه کرده بودند که پیدا میکنم وتاپیکی برای راهنمایی ارایه میکنم
ممنون از لطف و راهنمایی شما من خودم هم میخواستم با رایانه برنامه بدم ولی متاسفانه لودرشو نداشتم اگه لطف کنید و لودر این مدلو برام بزارین ممنون میشم

mohammad_d_h

کاربر
2007-05-21
49
269
با سلام یک دستگاه استارست 9797 فول اچ دارم که مشکل فلش دارد تو چند سایت دنبال فایل فلش گشتم گیرم نیومد مجبور شدم از روی یک دستگاه مشابه فایلو بگیرم حالا که ای سی را پروگرام کردم دستگاه روشن میشه و روی بوت میمونه و در ضمن تو این حالت با یو اس بی نرم افزار هم قبول میکنه یعنی وقتی تصویر ازش میگیرم بک گراند دستگاه که ابی رنگه بالا میاد و روی کنترل فقط کلید مربوط به یو اس بی فعاله در ضمن الان تعداد این دستگاهها که به این مشکل دچار شدن 4 تا شده که یکی از این ها کنترلش کار نمیکنه در ضمن ای سی یک دستگاه دیگه که سالمه روی هر کدوم از دستگاههای موجود میزارم به همین ایراد بر میخورن در صورتی که ای سی من سالمه و تنها روی دستگاهه خودش بالا می اید به نظرم باید برنامه خاصی داشته ممنون میشمک راهنمایی کنید اساتید محترم هیچ کس نیست که بتونه راهنمایی درستی بکنه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون از لطف و راهنمایی شما من خودم هم میخواستم با رایانه برنامه بدم ولی متاسفانه لودرشو نداشتم اگه لطف کنید و لودر این مدلو برام بزارین ممنون میشم
درود دوست گرامی کاملا حق باشماست
این رسیور از پردازنده aliاستفاده میکند واحتمالا 3606 باید باشه جایی ندیدم توضیح داده باشن اما اولین نرم افزار برای این دستگاه که ارایه شد یک فایل فلش هم
همراهش بود که اینجاست:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=55008
اگر پردازنده دستگاه همون3606باشه لودر که برای هم خانواده ای استار وتایگر ارایه شده براش مناسب هست بررسی کنید

tanin1359

کاربر VIP
2008-01-05
41
120
سلام
در رسیور استارست مدل sr-x 97 USB که سیگنال نبود در تنظیمات آنتن نه قدرت بود و نه کیفیت و ولتاژ خروجی تیونر روی 14 ولت مونده بود وبا تغییر دادن قطبیت فرکانس ولتاژ تغییر نمی کرد که عیب از آیسی رگولاتور 3.3 ولت بود که خروجی رگولاتور نیم ولت شده بود که با تعویض رگولاتور عیب رفع شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
یه استارست ایکس97 معمولی برام اوردن که مشکل پاور داشت.
پاور رو با یه نمونه مثل خودش که روی یه رسیور دیگه بود عوض کردم و الان مشکلی نداره و بالا میاد ولی در فرکانس های ورتیکال سیگنال نمیده..!
روی هوریزنتالHسیگنال داره ولی رو ورتیکالV اصلا سیگنال نداره.
کارایی که کردم..
lm317 رو عوض کردم(یه دونه هم از رو یه رسیور در حال کار در اوردم)
ریست فکتوری کردم..
اخرین پچ رو رو دادم.
ترانزیستورهایSMD کنار LM رو هم تک تک دراوردم و با نمونه نو و اک جایگزین کردم بازم سیگنال رو فرکانس ورتیکال ندارم..
یه چیز دیگه
وقتی ولتاژ پایه LM رومیگرم برق22 ولت رو پایه ورودی دارم و خروجی رو که میگیرم باز همون22 ولت هست!!!!
این یه کم عجیبه!ولتاژ خروجی LM باید با تعویض کانال بالا پایین بشه بین14 تا 18ولت. ولی این رو ولتاژ22 ثابته و تغییری نداره حتی با تعویض کانال..

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
مقاومت SMD موازی با پايه های 2 و 3 آی سی LM317 را تست کنيد در ضمن جند ترانزيستور SMD کنار LM317 قرار دارد که 2 عدد از آنها مربوط به فرکانس 22 کيلوهرتز تيونر ميباشد و بقيه برای فرمان و کنترل ولتاژ خروجی تيونر ميباشد که با يد از قبل از ترانزيستور تا Lm 317 را ولت گيری و تست کنيد اگر يک عکس از برد آن تهيه کنيد دقيق ولتاژ قسمتهای مورد نظر را برایتان اعلام ميکنم تا کار عيب يابی خيلی سريع انجام گردد

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
مقاومت SMD موازی با پايه های 2 و 3 آی سی LM317 را تست کنيد در ضمن جند ترانزيستور SMD کنار LM317 قرار دارد که 2 عدد از آنها مربوط به فرکانس 22 کيلوهرتز تيونر ميباشد و بقيه برای فرمان و کنترل ولتاژ خروجی تيونر ميباشد که با يد از قبل از ترانزيستور تا Lm 317 را ولت گيری و تست کنيد اگر يک عکس از برد آن تهيه کنيد دقيق ولتاژ قسمتهای مورد نظر را برایتان اعلام ميکنم تا کار عيب يابی خيلی سريع انجام گردد

سلام
جناب حیدری
اینم عکس از قسمت مربوطه..

14024158705538188132.jpg

متشکرم

آخرین ویرایش:
بالا