با درودبا سلام وخسته نباشید.
بنده یک رسیور 550d super دارم که فقط سیگنالهایی با سیمبول ریت 4رقمی رو دریافت میکنه.ولی 5 رقمی هارو مثل 27500 رو دریافت میکنه.اگه لطف میکنید مشکل رو بفرمایید.
با تشکر
با درودبا عرض سلام من یک ایکس 95 دارم همش روی بوتخاموشروشن میشود واز طریق کابل هم بر نامه اورجینال راهم دادم ولی باز هم روی بوت خاموش روشن میشود لطفا راهنمای کنید با تشکر وسپاس
با درود دوست گرامیبا عرض سلام این کارهای که گفتید انجام دادم ولی باز هم نشد یکی از دوستان گفت که از آیسی رم میباشد لطفا راهنمای کنید با تشکر وسپاس
با درودبا عرض سلام من اول آیسیرم را عوض کردم ولی نشد سپس آیسی فلش را عوض کردم دیدم درست شد سپس ایسی رم خودش را سر جاش گذاشتم ولی دیدم دستگاه روی چراغ قرمز روشن میشود دیگر بالا نمیایددیگر ماندم چکار کنم لطفا راهنمای کنید با تشکر وسپاس
دوست عزیزبا سلام .
روی جراغ قرمز ماندن x95 ورفع عیب . با تعویض اسی فلش رفع نشد . و بعد از کلی کار وبا تعویض اسی رم مشکل بر طر ف شد .
موفق باشید
با سلام وخسته نباشید
استارست D190 سوپر سیگنالها ضعیف است و جایی را نمی گییرد ولتاز 1318 ولت پشت تیونر موجود است ولی در هنگام search جایی را نمی گیرد کارهای انجام شده تعویض خازنهای تغذیه LM317 لطفا" راهنمایی بفرمایید با تشکر. :s13:
دوست من بهتر است ولت خروجي تيونر را در حالت افقي و عمودي كنترل ( در عمودي كمتر و در افقي ولت بيشتر ) ولتهاي 3.3 تيونر و خارنهاي اطراف تيونررا تعويض كن بي شك مشكل حل مي شود.( داخل تيونر را هم برسي و شستشو ... ) اين مدل كم تيونر خراب مي كند.با سلام وخسته نباشید
استارست d190 سوپر سیگنالها ضعیف است و جایی را نمی گییرد ولتاز 1318 ولت پشت تیونر موجود است ولی در هنگام search جایی را نمی گیرد کارهای انجام شده تعویض خازنهای تغذیه lm317 لطفا" راهنمایی بفرمایید با تشکر. :s13:
با درود دوست گراميیک رسیور 7100 usb هست که مشکلش این هست که با سویچ اصلا کار نمیکنه قبلا کار میکرد و الان کار نمیکنه اما وقتی سیم رو مستقیم میزنیم کار میکنه سیم هم بهترین سیم هست( سیمیا)و سر سیم ها و اتصالات هم کاملا سالم هست حتی با کابل نرم افزار کارخانه ای را هم زدم اما باز درست نشد الان سویچهی مختلف با مارک مختلف هم تست کردم اما درست نشد الان چی کار باید بکنم و ایراد از چی میتونه باشه؟ امکان داره از تیونر باشه؟
با درودیه 550 به دستم رسیده که تصویر نداره و ترانزیستور خروجی تصویر هم ترکیده بود (یه آدم ناشی یه تیکه سیم انداخته تو رسیور و تصویر رفته )کارهای که انجام دادم تعویض ترانزیستورهای خروجی تعویض خود آی سی و مقاومتهای توی مسیر با اینکه درصد اهمی آنها درست بود (همه قطعات از روی یه رسیور سالم حایگزین شده ) ولی هنوز مشکل پا برجاست و مثل اولش هست و تصویری وجود نداره و ترانزیستو رهای (301 و 303 )خروجی کمی داغ میکنه لطفا دوستان راهنمایی کنند
با درود
دوست گرامی چک کنید رویl304 تصویر دارید یاخیر؟
اگه تصویر نباشه از پردازنده خروجی نمیادk: