سلام من رسیور استار ست 190 دارم که موقع آپگرید مرحله آخر وقتی دکمه پاور پشت دستگاه رو روشن میکنم ارورfile open error بالا میاد چند لودر مختلف رو امتحان کردم بازم همینجوریه درضمن می خواستم بدونم از کجا مطمئن میشیم که ارتباط رسیور با کامپیوتر برقرار شده با تشکر فراوان
آخرین پچ ها
SR-X190D-14Feb2008.zip
SR-X190D-SUPER-4Feb2008.zip
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]SR-X190D-USB-29Sep2008 [/FONT]
مطمئنی پچ را درست دانلود کردی؟
پیغام error را روی کامپیوترت می بینی ؟
از برنامه stb download 2.07 استفاده میکنی؟
با کابلت تابحال آپگرید کردی؟
لیست error های احتمالی
illegal size of the binary file when writing firmware font>
به معنی اينکه حجم برنامه کمتر از حجم مورد نياز برنامه ريزی است
ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ــــ
ERR0
:CRC error of the application
به معنی بروز خطا در CRC
ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ــــ
ERR1
Memory is not enough when upgrating firmware, or Default data CRC error when powering on
به معنی اینکه حافظه کافی جهت ارتقاء رسیور موجود نمیباشد.
ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــــــــــــ ــــــــــ ـــــ
ERR2
:illegal binary file size when upgrating firmware
ببه معنی نادرست بودن حجم برنامه میباشد.
ERR3
:Transfer Error when upgrating firmware
به معنی خطا در انتقال برنامه به رسیور
ERR4
:Fail to write the flash when upgrating firmware
به معنی خطا در برنامه ریزی فلاش در حین ارتقاء رسیور میباشد
ERR5
acket timeout when upgrating firmware
ببه معنی تاخیر در برنامه ریزی قسمتی از نرم افزار به دستگاه بیشتر از حد مورد نیاز بوده و موجب بروز خطا گردیده است
ERR7
acket CRC error when upgrating firmware
به معنی اشکال در برنامه ریزی یکی از فایلهای نرم افزار
ERR8
acket Lenght error when upgrating firmware
به معنی اشکال در یکی از پاکتهای برنامه مورد نظر حین انتقال به دستگاه
1ERR
:illegal Hardware version when writing firmware
به معنی عدم سازگاری سخت افزار با برنامه مورد نظر و نیز با دستگاه رسیور).
2ERR
:illegal size of the binary file when writing firmware bigger
به معنی اینکه حجم برنامه مورد نظر بیش از حد معمولی آن است
و در آخر
مشکلی در ویندوزت نداری؟