با درود دوست گرامیبا سلام
من رسیور x30cu usb دارم میخواستم بدونم چطوری میشه الجزیره اسپورت های کارتی رو باز کرد
اگه میشه کمک کنین لازم دارم
ممنون
با درود دوست گرامیسلام
رسیور من استارست مدل x5d هست و مشکلش اینه که توی لیست ماهواره ها اسم ماهواره های eurobird 9 و badr و eutelsat w2m وجود ندارد . همچنین در قسمت system information قسمت last updated به تاریخ07/03/2006 است . ایا updated همون upgrade هست ؟ برای اضافه شدن اسم ماهواره ها باید چه کار کنم ؟ اگه این مشکل با updated رفع میشه چطوری آپدیت میشه؟
با تشکر
سلام دوستان
آقا من دو تا ال ان بی دارم. هاتبرد و عرب. (یعنی هم mbc ها رو میگیرم هم RTL و ZDF و..) ولی نمیدونم چرا voa رو نمی تونم بگیرم. voa چهار تا ماهواره معرفی کرده
arabsat / eb2
nilesat ab4
telstar 12
asiasat -3
ولی من هیچکدومشو ندارم. مثلاً nilesat دارم ولی nilesat ab4 ندارم. یا مثلاً رفتم همون فرکانس رو که voa میگه (11355، 3/4، 27500، V) تو همون nilesat اضافه کردم ولی تصویر نداره. توضیح اینکه دوستای من بدون اضافه کردن ال ان بی یا تغییر جهت آن تونستن این کانال رو بگیرن.
ممنون میشم اگه کمک کنین.
با درود دوست گرامی
شما فقط میتوانید بروید فروشگاه سایت از اقای abod کارت این پکیج را خریداری کنید.
چون برای رسیور شما نرم افزاری نمی اید وبا دانگل هم کار نمیکندk:
با دادن کد دستی هم باز نمیشه فقط باید با کارت باز شه؟ اگه با کد باز میشه راهنمایی کنید.
:dast::dast::dast:
باسلام من یک 190سوپردارم ایابرنامه ای هست که میکروباکس روبهش نصب کنم باتشکر:in_love:[/QUOT
دوست عزيز راهي نداره دستگاه شما از ساپورت كارخانه خارج شده و برنامه اي براي ساپورت دانگل براش نمياد .
موفق باشيد
با درودسلام x50 دارم چطوری باید اپدیتش کنم؟
برنامه 1.44 تاریخ 02/09/2008اگر1.1 داشته باشه که بله ساپورت میکنه من هم این ریسیور را دارم خواهشا کاملتر نشان بده که ببنم در کجای منو رفتی و دیدی؟
در ضمن کدام نرم افزار در ریسیورت ریختی؟ که این گزینه را دارد؟
با درودبا سلام بنده یه استارست 190 d ultra دارم و برنامه x50 رو اشتباهی زدم الن وقتی رسیور روشن میشه تصویر میره میاد ایا راهلی برای برگرداندن برنامه اصلی خودش وجود داره با هر برنامه ای تست میکنم پیغام ورژن ماچ میده ممنون میشم سریع پاسخ دهید خیلی لنگم.