رسیور را با یک پچ قدیمیتر اپگرید کنید به احتمال زیاد مشکل برطرف میشود و اگر نشد اتصالات را هم کنترل کنیدبا سلام
دوستان بنده یک استارست x-50cu usb دارم 2 خواسته مهم و اساسی دارم که می خواهم دوستان با صبر و دقت پاسخگو شوند و پیشاپیش از توجه دوستان خود متشکرم.
1- چند روز پیش متاسفانه اشتباهاً برنامه ریزی و لیست فرکانسها و کانالهایم بهم خورد که من هم برای تنظیم دوباره دستگاه به قسمت reset factory رفتم و به تنظیم اولیه کارخانه رفتم و مشکل دستگاه کاملا رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشت اما متاسفانه از ان موقع به بعد دستگاه بعد از یک ساعت از خاموش کردنش و بعد از روشن کردنش بر روی حالت reset factory رفته و باید دوباره همان کارها را تکرار کنم و کلا اینطوری شده که همیشه بعد از دوباره روشن کردن همه چیز از بین می رود و دوباره باید کانال یابی کنم می خواستم بدانم مشکل از چیست و چه کار باید بکنم ایا مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید ( اگر نرم افزار کارخانه ای راه حل است لطفا انرا برایم بگذارید و یا هر راه حل درست دیگر؟؟)
2- خواسته دیگر من این است که ایا برای این نوع دستگاه نرم افزار و برنامه جدید امده است و اگر امده در کجای سایت قرار داده شده ( منظور ان نرم افزاری است که چند کانال فرکانس 11727 را باز می کند.)با توجه که این دستگاه usbخور می باشد
با تشکر و سپاس فراوان
چنین تبدیلی امکان پذیر نیستبا سلام
لطفا در صورت امکان نحوه تبدیل استارست 90ِ معمولی به سوپر را توضیح دهید
ایراد سخت افزاری دارد و باید بدهی یک تعمیرکار برایت درستش کنه .:dast:با عرض سلام وتشکر ازتمامي دوستان : من يک رسيور استارست 190دي دارم موقعي از برق جدا ميشود حافظه ان کلا خالي ميشود وبراي کار دو باره بايد ستاپ ان دوباره نصب شود وگاهي هم شطرنجي ميشود لطفا راهنمايي بفرماييد با تشکر
جواب2 اره امده یکم کارداره بایدرسیورت رو تبدیل کنی بعد به وسیله کابل اپکرید به کامپیوتر وصل باشد چون باید نرمافزارداخل کامپیوترباشد ویکم فریزهم دارهبا سلام
دوستان بنده یک استارست x-50cu usb دارم 2 خواسته مهم و اساسی دارم که می خواهم دوستان با صبر و دقت پاسخگو شوند و پیشاپیش از توجه دوستان خود متشکرم.
1- چند روز پیش متاسفانه اشتباهاً برنامه ریزی و لیست فرکانسها و کانالهایم بهم خورد که من هم برای تنظیم دوباره دستگاه به قسمت reset factory رفتم و به تنظیم اولیه کارخانه رفتم و مشکل دستگاه کاملا رفع شده و همه چیز به حالت عادی برگشت اما متاسفانه از ان موقع به بعد دستگاه بعد از یک ساعت از خاموش کردنش و بعد از روشن کردنش بر روی حالت reset factory رفته و باید دوباره همان کارها را تکرار کنم و کلا اینطوری شده که همیشه بعد از دوباره روشن کردن همه چیز از بین می رود و دوباره باید کانال یابی کنم می خواستم بدانم مشکل از چیست و چه کار باید بکنم ایا مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری لطفا راهنمایی لازم را بفرمایید ( اگر نرم افزار کارخانه ای راه حل است لطفا انرا برایم بگذارید و یا هر راه حل درست دیگر؟؟)
2- خواسته دیگر من این است که ایا برای این نوع دستگاه نرم افزار و برنامه جدید امده است و اگر امده در کجای سایت قرار داده شده ( منظور ان نرم افزاری است که چند کانال فرکانس 11727 را باز می کند.)با توجه که این دستگاه usbخور می باشد
با تشکر و سپاس فراوان
اقای محترم چرا اطلاعات غلط به کاربران میدهید؟؟؟ :busted_red:کی پچ برای استارست ایکس50 اومده که فرکانس11727 را باز میکند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:busted_red::busted_red:جواب2 اره امده یکم کارداره بایدرسیورت رو تبدیل کنی بعد به وسیله کابل اپکرید به کامپیوتر وصل باشد چون باید نرمافزارداخل کامپیوترباشد ویکم فریزهم داره
سلام
از سایت عالی که ایجاد کرده اید تشکر
سوال من درباره اپدیت جدید برای x50 است اگر هست لطفا راهنمائی کنید
با درود دوست گراميسلام
من یک رسیور starsat x60 cu دارم و الان نمی توانم شبکه های استانی را بگیرم فکر کنم رسیور به تنظیمات کارخانه برگشته
لطفاً به من بگویید در قسمت تنظیمات چه کنم و روی چه فرکانسی قرار بدهم تا شبکه های استانی را نشون بده
با درود دوست گراميماهواره ها هست اما کانال ها نیست no channel
هنگامی که سرچ می کنم کانالی پیدا نمی شه
سلام...
شرمنده که دوباره میپرسم
میخواستم بدونم من باید برای باز کردن pgدرماهواره سایروس چیکار کنم
دستگاه من 60xusbهستش...
اگه قراره آبگریت کنم لطفا بگین لینکش رو از کجا بگیرم؟
ممنون میشم زود جوابم رو بدین...
بازم شرمنده///
بادرود دوست گراميسلام دوستان برای درست کردن کابل rs232برای دستگاهای استارست کهbootمیشن باید به کجا ی سایت مراجعه کنم یا اینکه روش ساختن این کابل را توضیح دهید ممنونم ازهمگی