toghrol2002
کنترل سایت
- 2007-06-25
- 4,297
- 20,917
دوست عزیز میکروباکس 2 عالی هست هم از نظر باز کردن کانال و هم ساپورت
سلام البته دانگل دارک 2 بد نیست عزیز ...
دوست عزیز میکروباکس 2 عالی هست هم از نظر باز کردن کانال و هم ساپورت
با درودبا سلام
یک دانگل برای رسیورهای ایکس 60 و 250 سی یو معرفی نمائید که ساپورت خوبی داشته و کانالهای در حد 90 درصد را حداکثر باز کند و همچنین ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشد. مدت اعتبار دانگل با باشد.
با تشکر
با درود
متاسفانه دستگاه X-60 استارست به هیچوجه با دانگل خوب کار نمی کند ربطی هم به دانگل ونوع ان نداردk:
با سلام. دوست گرامی اکثر رسیورهای موجود با رنج قیمت مشخص که خودتون قطعا بهتر میدونید, از نظر کیفیت تقریبا در یک حد هستند. قصد تبلیغ هیچ دستگاهی رو ندارم اما اگر دستگاه تقریبا مطمئنی میخواهید سری های جدید استرانگ قابل اطمینان تر هستند.لطفا یک رسیور خوب معرفی کنید؟
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فقط میشه بگید این دانگل هزینه اش چقدر برای چه مدت و چه پکیج هایی را باز می کنه و ایا به دستگاه من می خوره یا نه؟!شما فقط میتونی چند تا کانال از پگیج rai که کد seca دارن باز میکنه و دیگه هیچی باز نمیشه نه ساپورت میشه و نه دانگل ساپورت میکنه اگه میخوای کانال باز کنی رسیورت عوض کن با یه دانگل پکیج ها رو باز کن
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فقط میشه بگید این دانگل هزینه اش چقدر برای چه مدت و چه پکیج هایی را باز می کنه و ایا به دستگاه من می خوره یا نه؟!
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فقط میشه بگید این دانگل هزینه اش چقدر برای چه مدت و چه پکیج هایی را باز می کنه و ایا به دستگاه من می خوره یا نه؟!
باسلام آموزش نصب دانگلhitech superبرروىstarsat sr-x190d superروميخواستم باتشكر
سلام
من رسیورم مدل X190D Super هست
تازه با آخرین به روز رسانی استارست که ما 4 فوریه 2008 به روز رسانی کردمش
قبلش اصلا کانال باز نمیکرد
اما الان همه کانالا رو میگیره ولی روی کانالیی مثل PMC Music - Mano to - PDF تصویر شطرنجی میشه و نشانگر سیگنال دائم پرش داره (کم و زیاد میشه )
البته برای کانالای دیگه اینطوری نیست مثلا PMC Family
کسی نظری داره
ممنون میشم راهنمائی کنید
درودلطفا راهنمائی بفرمائید
با سلام
دیروز به یه مدل استارست فک کنم X50 بود برخوردم که USB خور بود اما بعد از این همه کار با رسیورای مختلف اصلا" نفهمیدم چطور باید وارد قسمت USB شم !
( توی iClass هم همین مشکل رو دارم )
توی قسمت Menu اصلا" قسمتی به نام USB ندیدم - رو کنترل هم دکمه به نام USB نبود!
کمک دیگه ایم که خواستم در این مورد بود که اگه سافتکم این مدلا توی پوشه باشه دستگاه نمیشناسه ؟؟؟
لطفا" راهنمایی بفرمائید
متشکرم