تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک دانگل برای رسیورهای ایکس 60 و 250 سی یو معرفی نمائید که ساپورت خوبی داشته و کانالهای در حد 90 درصد را حداکثر باز کند و همچنین ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشد. مدت اعتبار دانگل با باشد.
با تشکر
با درود
متاسفانه دستگاه X-60 استارست به هیچوجه با دانگل خوب کار نمی کند ربطی هم به دانگل ونوع ان ندارد:eek:k:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
لطفا یک رسیور خوب معرفی کنید؟
با سلام. دوست گرامی اکثر رسیورهای موجود با رنج قیمت مشخص که خودتون قطعا بهتر میدونید, از نظر کیفیت تقریبا در یک حد هستند. قصد تبلیغ هیچ دستگاهی رو ندارم اما اگر دستگاه تقریبا مطمئنی میخواهید سری های جدید استرانگ قابل اطمینان تر هستند.

farbodkain

کاربر
2008-07-18
4
3
با سلام خدمت اساتید

ببخشید دوستان من یک رسیور x50 دارم می خواستم ببینم در حال حاضر چه کانال هایی را می توانم باهاش باز کنم؟!ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره من را راهنمایی کنه.
با تشکر

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
شما فقط میتونی چند تا کانال از پگیج rai که کد seca دارن باز میکنه و دیگه هیچی باز نمیشه نه ساپورت میشه و نه دانگل ساپورت میکنه اگه میخوای کانال باز کنی رسیورت عوض کن با یه دانگل پکیج ها رو باز کن

gimz

کاربر
2007-10-27
74
100
سلام
من یک رسیور استارست190 دارم نمیدونم گزینه تنظیم سوئیچر در کدوم قسمت منو هست لطفا طریقه نصب سوئیچر را در این دستگاه راهنمایی کنید

farbodkain

کاربر
2008-07-18
4
3
شما فقط میتونی چند تا کانال از پگیج rai که کد seca دارن باز میکنه و دیگه هیچی باز نمیشه نه ساپورت میشه و نه دانگل ساپورت میکنه اگه میخوای کانال باز کنی رسیورت عوض کن با یه دانگل پکیج ها رو باز کن
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فقط میشه بگید این دانگل هزینه اش چقدر برای چه مدت و چه پکیج هایی را باز می کنه و ایا به دستگاه من می خوره یا نه؟!

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417
خیلی ممنون دوست عزیز از راهنماییتون فقط میشه بگید این دانگل هزینه اش چقدر برای چه مدت و چه پکیج هایی را باز می کنه و ایا به دستگاه من می خوره یا نه؟!

دوست عزیز متاسفانه رسیور شما دانگل ساپورت نمیکنه دانگلم قیمتش از 50 تومان هست و تمامی پکیج cyfra-showtime-bis-polsat-nova و تعدادی پکیج sky italia رو باز میکنه و حدودا بین 6 ماه تا 18 ماه اعتبار دارن

ali@5361

کاربر
2008-04-22
141
417

دوست عزیز متاسفانه رسیور شما دانگل ساپورت نمیکنه دانگلم قیمتش از 50 تومان به بالا هست و تمامی پکیج cyfra-showtime-bis-polsat-nova و تعدادی پکیج sky italia رو باز میکنه و حدودا بین 6 ماه تا 18 ماه اعتبار دارن

wanener

کاربر
2010-11-22
3
4
سلام
من رسیورم مدل X190D Super هست

تازه با آخرین به روز رسانی استارست که ما 4 فوریه 2008 به روز رسانی کردمش

قبلش اصلا کانال باز نمیکرد

اما الان همه کانالا رو میگیره ولی روی کانالیی مثل PMC Music - Mano to - PDF تصویر شطرنجی میشه و نشانگر سیگنال دائم پرش داره (کم و زیاد میشه )

البته برای کانالای دیگه اینطوری نیست مثلا PMC Family

کسی نظری داره

ممنون میشم راهنمائی کنید

آخرین ویرایش:

bzkrmal

کاربر
2009-08-15
1
1
با سلام
من x30 cu usb را با آخرین نرم افزار up کردم و تا چند وقت پیش با key.dat یه سری از کانالا رو باش باز میکردم ولی الان هیچ چیزی رو قبول نمی کنه چه key.dat و حتی پچ رو هم که خواستم روش بریزم انگار هیچی بهش وصل نیست اصلا نمی فهمه حتی ریست فکتوری هم کردم جهت اطلاع نرم افزار رو با کابل میریزم و key.dat رو هم با کابل هم با usb به نظر شما چشه؟؟؟؟؟ ممنون

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
درود
دوست عزیز شما نرم افزار رو با یو اس بی به دستگاه منتقل کنید ببینید قبول میکنه یا نه
اگه گرفت com port رسیورمشکل پیدا کرده

wanener

کاربر
2010-11-22
3
4
سلام
من رسیورم مدل X190D Super هست

تازه با آخرین به روز رسانی استارست که ما 4 فوریه 2008 به روز رسانی کردمش

قبلش اصلا کانال باز نمیکرد

اما الان همه کانالا رو میگیره ولی روی کانالیی مثل PMC Music - Mano to - PDF تصویر شطرنجی میشه و نشانگر سیگنال دائم پرش داره (کم و زیاد میشه )

البته برای کانالای دیگه اینطوری نیست مثلا PMC Family

کسی نظری داره

ممنون میشم راهنمائی کنید

لطفا راهنمائی بفرمائید

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
لطفا راهنمائی بفرمائید
درود
دوست عزیز اگه از سویچ استفاده میکنید
ال ان بی رو مستقیما به رسیور وصل کنید
با یه رسیور دیگه امتحان کنید
اگه مشکل داشت یا دیش تنظیم نیست یا ال ان بی مشکل داره

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با سلام
دیروز به یه مدل استارست فک کنم X50 بود برخوردم که USB خور بود اما بعد از این همه کار با رسیورای مختلف اصلا" نفهمیدم چطور باید وارد قسمت USB شم !
( توی iClass هم همین مشکل رو دارم )
توی قسمت Menu اصلا" قسمتی به نام USB ندیدم - رو کنترل هم دکمه به نام USB نبود!

کمک دیگه ایم که خواستم در این مورد بود که اگه سافتکم این مدلا توی پوشه باشه دستگاه نمیشناسه ؟؟؟

لطفا" راهنمایی بفرمائید

متشکرم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام
دیروز به یه مدل استارست فک کنم X50 بود برخوردم که USB خور بود اما بعد از این همه کار با رسیورای مختلف اصلا" نفهمیدم چطور باید وارد قسمت USB شم !
( توی iClass هم همین مشکل رو دارم )
توی قسمت Menu اصلا" قسمتی به نام USB ندیدم - رو کنترل هم دکمه به نام USB نبود!

کمک دیگه ایم که خواستم در این مورد بود که اگه سافتکم این مدلا توی پوشه باشه دستگاه نمیشناسه ؟؟؟

لطفا" راهنمایی بفرمائید

متشکرم

با سلام. دوست عزیز به این ترتیب عمل کن.
Meno------>System setting--------->software upgrade with usb
در لیست usb, نرم افزار و سافتکم مربوط به این دستگاه قابل مشاهده هستش.

بالا