به من تازه کار کمک کنید!
با سلام
من اصلا دیش ندارم میخواهم بخرم اما هیچی حالیم نیست! (البته همه تاپیکهای سایت رو خوندم اما چون حتی یک بار در عمل ندیدم به جمع بندی نرسیدم )
استفاده های من:من میخواهم یک دیش بخرم و یک کارت dvb که با آن شبکه های HD رو ببینم (چون من عاشق شبکه های history channel & Discovery channel & national geographic & bbc channel هستم ) و همچنین از eutelsat w5 اینترنت آنلاین استفاده کنم ( دانلود آفلاین هم دارم) و شبکه های کشوری مثل شبکه 1 و .. رو نگاه کنم.
حالا من چه دیشی بخرم؟ چه کارت DVB ؟ چون گفتم ممکنه نیاز به سوییچ یا دیش مثلا 120 باشه یا چند LNB یا قیچی یا ....
من یک مشکلی دارم که در خانه استیجاری هستیم یعنی اگر الان رفتم بالا دیش گذاشتم برام مقدور نیست هی برم بالا دیش تنظیم کنم میخواهم یک دیش قوی و محکم داشته باشم که یک چیز برقی اتوماتیک پشتش بزارم وقتی پشت کامپیوتر هستم بگم فلان جهت بگیر خودش جستجو کنه پیداش کنه ( والا من تاپیکها رو خوندم اما آشنا نیستم) از نظر قیمت هر چیزی باشه میخرم پس مدل خوب و محکم بگویید.
اگر من دیش ایکس کروزر بگیرم و چند تا ال ان بی بزارم اون وقت سوییچ هم میخوام یا خود دیش ایکس کروزر همه چیز رو داره؟
با تشکر