تاپیک پرسش وپاسخ وکلیه نکات درباره کارتهایdvb

masoodhashemy

کاربر
2009-08-28
1
2
به من تازه کار کمک کنید!

با سلام
من اصلا دیش ندارم میخواهم بخرم اما هیچی حالیم نیست! (البته همه تاپیکهای سایت رو خوندم اما چون حتی یک بار در عمل ندیدم به جمع بندی نرسیدم )
استفاده های من:من میخواهم یک دیش بخرم و یک کارت dvb که با آن شبکه های HD رو ببینم (چون من عاشق شبکه های history channel & Discovery channel & national geographic & bbc channel هستم ) و همچنین از eutelsat w5 اینترنت آنلاین استفاده کنم ( دانلود آفلاین هم دارم) و شبکه های کشوری مثل شبکه 1 و .. رو نگاه کنم.
حالا من چه دیشی بخرم؟ چه کارت DVB ؟ چون گفتم ممکنه نیاز به سوییچ یا دیش مثلا 120 باشه یا چند LNB یا قیچی یا ....
من یک مشکلی دارم که در خانه استیجاری هستیم یعنی اگر الان رفتم بالا دیش گذاشتم برام مقدور نیست هی برم بالا دیش تنظیم کنم میخواهم یک دیش قوی و محکم داشته باشم که یک چیز برقی اتوماتیک پشتش بزارم وقتی پشت کامپیوتر هستم بگم فلان جهت بگیر خودش جستجو کنه پیداش کنه ( والا من تاپیکها رو خوندم اما آشنا نیستم) از نظر قیمت هر چیزی باشه میخرم پس مدل خوب و محکم بگویید.
اگر من دیش ایکس کروزر بگیرم و چند تا ال ان بی بزارم اون وقت سوییچ هم میخوام یا خود دیش ایکس کروزر همه چیز رو داره؟
با تشکر

mhd62

کاربر
2009-09-20
5
0
41
مشکل پیدا کردن کانال ماهواره ای علی رغم وجود سیگنال

با سلام دوستان من تازه عضو انجمن شده ام و اطلاعات چندانی راجع به کارت دی وی بی ندارم ولی کارهای زیر را انجام داده ام وبه مشکل برخورده ام:
کارت دی وی بی: Sky Star 2
دیش : 90
ال ان بی: مارک 10 تومانی چینی
کارت را بدرستی در اسلات کامپیوتر نصب کردم و درایور آنرا نیز نصب کردم
نرم افزار DVBVIEWER نیز نصب شد و نیز پلیر های progdvb و dvbdream
همه نصب شد اما مشکل این است که همه این نرم افزار ها سطح و کیفیت فرکانس را برای هاتبرد در حدود 50درصد نشان می دهند ولی در هنگام جستجوی کانال باز هم در عین نشان دادن فرکانس مذکور هیچ کانالی پیدا نمی شود.
البته بنده یک حدسی می زنم و آن بر می گردد به ال ان بی مورد استفاده ام اما خواستم قبل از هر اقدام از شما دوستان مدد بجویم.:sadwalk:
لطفا کمک کنید

madanchi11

کاربر
2008-03-08
9
3
کمک در مورد کارت dvb

سلام به همه
من ریسیور استارست 150 معمولی دارم و می خواستم کانال کارتی را باز کنم گفتن دی وی بی بهتر !!؟؟

سوال در مورد DVB است
1.دانلود آفلاین چطوری؟؟؟
2.تمام کانال کارتی رایگان باز میشه ؟
3.ریسور کارتی بخرم خوبه یا کارت DVB ؟
4. فیمت DVB و جاهای خرید ؟

من کامپبوتر دارم ویندوز Xp و لپ تاب هم ویندوز vista اسم دستگاه DELL 1510 است
آیا برای هر دو هم وجود دارد؟

arshia_rooz_2010

کاربر
2009-09-24
9
8
34
سلام بچه ها اگه ميتونيد يكيتون منو راهنمايي كنه. !من بايد هر ماه 1024گيگ يعني 1 ترا از اينترنت دانلود كنم !براي سند كردن ديتا هم از وايرلس مجاني استفاده ميكنم و ميخواهم هزينه اشتراكشم كم باشه اگه مجاني هم باشه كه عاليه حالا اگه كسي كمكم كنه و روشش رو بگه ممنونش ميشم!!

arshia_rooz_2010

کاربر
2009-09-24
9
8
34
سلام بچه ها اگه ميتونيد يكيتون منو راهنمايي كنه. !من بايد هر ماه 1024گيگ يعني 1 ترا از اينترنت دانلود كنم !براي سند كردن ديتا هم از وايرلس مجاني استفاده ميكنم و ميخواهم هزينه اشتراكشم كم باشه اگه مجاني هم باشه كه عاليه حالا اگه كسي كمكم كنه و روشش رو بگه ممنونش ميشم!!

arshia_rooz_2010

کاربر
2009-09-24
9
8
34

mhd62

کاربر
2009-09-20
5
0
41
با سلم دوباره خدمت دوستان
بنده خودم مشکل را حل کردم
جهت اطلاع دوستان در صورت برخورد با ایراد مشابه کافی است درایور کارت دی وی بی را آپدیت کنید.

Hill

کاربر
2009-10-04
1
1
44
مشکل سخت افزاری درکارتdvb

سلام .
می خوام عرض کنم که dvb بکویی داریم که مشکل اساسی پیدا کرده از اهل فنش کمک می خوام .
وقتی روشن می کنمش فقط روی یک کانال مونده و اصلاً کنترل جواب نمی ده . اگه را ه حلی داره لطفاً عرض کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامی
ضمن خوش امد به شما در این فوروم فارسی زبان لطفا از فونت فارسی برای پست خوداستفاده کنید:eek:k:

pooya_mohabbat

کاربر
2009-05-09
14
15
46
عزيزان اين مشكل مربوط به اين كارت هست. براي همينه كه همه به اتفاق براي فركانسهاي s2 كارت اسكاي استار اچ دي 2 رو پيشنهاد مي كنن.

OMID-FX

کاربر
2009-09-20
8
6
سلام دوستان
--------------------------------------
من يك دوي بي از مدلهاي سري اول اسكاي استار 2 دارم وقتي درايورشو نصب مي كنم برنامه ستاپ فور پي سي كنار ساعت كامپيوتر نمياد وقتي هم با هزار كلك برنامه رو ميارم موقع پخش موسيقي داخل صدا نويز مي ندازه حتي وقتي كه غير فعال باشه اين نويز نميره تا زماني كه برنامه ستاپ فور پي سي رو پاك كنم البته با نصب درايور سخت افزاري مشكلي نداره از زماني كه كامپيوتر رو ارتقا دادم اين مشكل پيش اومده

مشخصات سيستم من اينه :
min asus qc pro
cpu 8400 quad
ram 4 g
vga asus 9800 gt geforse
-----------------------------------------------
باتشكر

ak1

کاربر
2009-11-09
1
0
كمكي كنيد لطفا

لطفا يك جوانمرد به من بگه چطوري يك كار ت dvbبخرم من اهل مشهد هستم

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
help me plz

من يه كارت skyview2 دارم به سوييچ كه وصل ميكنم فقط سوييچ يك كار ميكنه با همه برنامه ها تست كردم فقط برنامه خودش سويييچ هاي ديگه نشون ميده كمك كمك كمك كمك

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
این تاپیک برای درخواست های شما وکلیه پرسشهای مطرح درباره کارتهای DVB در نظر گرفته شده است وکلیه تاپیکهایی که برای پرسش باز شود حذف خواهد شد رعایت کنید:eek:k:

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
کمک کمک سوییچ کار نمیکنه

من يه كارت skyview2 دارم به سوييچ كه وصل ميكنم فقط سوييچ يك كار ميكنه با همه برنامه ها تست كردم فقط برنامه خودش سويييچ هاي ديگه نشون ميده كمك كمك كمك كمك

airplane

کاربر
2009-09-08
2
4
کارتهای dvb و دیشهای مربعی شکل

سلام دوستان
من یه کارت dvb sky star 2.6d دارم وحالا دنبال یه دیش مر بعی شکل میگردم
کسی می دونه که از کجا باید این دیش ها رو پیدا کنم.
لطفا کمکم کنید چون خیلی ضروری هستش.

بالا