تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
با سلام لطقا یک لیست جدید برای کانالها ی ماهواره بگذارید

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
با سلام کسی جواب ما را نمیدهد مدیران محترم علی اقا یکی مشگل ما را حل کند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام کسی جواب من رو در مورد اینکه x95usb چندتا lnb رو ساپورت میکنه نداد. آخه چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟:eek:ky:
با درود دوست گرامي
سوييچر مخصوص 1به8 توي بازار هست تهيه كنيد ساپورت ميكند:eek:k:

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلام لطف کنید راهنمایی کنید رسیور من x97با قاب مشکی ومشگل ان وقتی که سافتکم به او انتقالمیدهم تا 75 درصد بیشترکار انتقال را انجام نمیدهد وبعد که رسیور رابه النبی وصل میکنم رسیور تندتند خاموش وروشن مشود وباید دوباره ابگرید کنم تا درست شود ممنون میشوم جواب دهید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام لطف کنید راهنمایی کنید رسیور من x97با قاب مشکی ومشگل ان وقتی که سافتکم به او انتقالمیدهم تا 75 درصد بیشترکار انتقال را انجام نمیدهد وبعد که رسیور رابه النبی وصل میکنم رسیور تندتند خاموش وروشن مشود وباید دوباره ابگرید کنم تا درست شود ممنون میشوم جواب دهید
با درود
چه اجباري به انتقال سافتكم داريد؟
در اين چند روز كه چيزي با سافتكم باز شده بعد هم اين رسيور خودش با نرم افزار سالم كار كند غنيمت است.
تا مجبور به فلش كردن دستگاه نشدي دوست گرامي از اين تحقيقات دست برداريد:eek:k:

blue_love_ss

کاربر
2009-08-29
4
3
انتقال flash file به دستگاه

دوستان عزیز من ریسیورم مدل x95 مشکل پیدا کرده بهم گفتن باید flash file رو بریزی تو ریسیور من دانلودش کردم اما نمیدونم چطوری
اگه از طریق کابل ممکنه راهنماییم کنید

متشکرم
:eek:ky::eek:ky::eek:ky:​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dard

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان عزیز من ریسیورم مدل x95 مشکل پیدا کرده بهم گفتن باید flash file رو بریزی تو ریسیور من دانلودش کردم اما نمیدونم چطوری

متشکرم

با سلام دوست عزيز شما لودر مربوطه رو نيز دانلود كنيد بعد ريسيور رو با كابل r232 به كامپيوتر وصل كنيد لودر و فايل فلش را در يك پوشه قرار بديد لودر را اجرا و گزينه start را بزنيد و بلافاصله ريسيور را از دكمه پشت روشن كنيد و بزاريد كه رنگ نارنجي داخل مسطتيل به آخر برسه بعد از اين كار ديگه مشكلتون حل ميشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

متشکرم
با درود دوست گرامي
اولا چرا از فونت به اين درشتي استفاده ميكنيد؟
مديران دچار مشكل ديد نيستند پست جديد را ميبينند!
اينطور پست زدن وپرسش مطرح كردن هم به جواب درست نميرسيد
دستگاه مشكل پيدا كرده يعني چه؟
ايرادش چي هست؟
چه كسي گفته فايل فلش بريزيد؟
فايل فلش براي دستگاهي لازم است كه اصلا بالا نياد وحجم ان به مقدار ظرفيت فلش دستگاه ميباشد وبايد فلش باز شده وبا پروگرامر پر شود نه با كابل رابط اپگريد.
پس وضعيت دستگاه خودتان را مشخص كنيد:eek:k:

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز نرم افزار مختص برای این مدل ارائه نشده اما برای رفع این مشکل و بازگشایی فرکانس 11727 می توانید از نرم افزاری که بزودی آپلود می کنم استفاده کنید مشکلات خاصی دارد که بزودی رفع می شود

دوست گرامی علی رسیور : حدود یک هفته گذشته ، امیدوارم پچ را برای مدل موردنظر هرچه زودتر ادیت نمایید و مرا فراموش نکنید

arpaa

کاربر
2007-11-19
2
0
نداشتن سیگنال روی x95

با سلام.من در حالت پخش فایل ضبط شده از usb دستگاه رو خاموش کردم و بعد از روشن کردن مجدد روی هیچ ماهواره ای سیگنال ندارم.واضح تر بگم در حالت خرو جی از سویچ اصلا" سیگنال ندارم و در حالت اتصال تک ماهواره سیگنال دائما" قطع و وصل میشه.با ریست کارخانه ای و پروگرام اوریجینال v1.44از طریق کابل نیز مشکل مرتفع نشد.با چک دستگاه در مکانهای متفاوت نیز همین مشکل وجود داشته و در بعضی مکانها فقط تعداد محدودی از کانالها را سرچ می کند.به عنوان مثال تنها 300 کانال کارتی و باز را در هاتبرد سرچ کرده و حتی با دادن کانالهای مرتب شده از usb فقط تعداد محدودی را باز و روی بقیه عدم سیگنال می دهد.لطفا" راهنمایی کنید که مشکل سخت افزاری(تیونر و...) پیدا کرده یا نرم افزاری مشکل داره.بی زحمت راه حل مشکل را هم عنایت بفرمائید.
با سپاس و عرض خسته نباشید.

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز اگر شما یکبار برنامه اورجینال را داده ای و هنوز مشکل دارید احتمال زیاد مشکل سخت افزاری میباشد! البته شما بعد از دادن برنامه اورجینال باید بدون هیچ گونه دستکاری و بدون اتصال سوییچر فقط با سیم به صورت مستقیم ابتدا کانالیابی کنید تا ببینید مشکل برطرف شده یا نه و همچنین مطمئن شوید اشکال از سیم و ال ان بی و دیش نباشه! به عنوان مثال با رسیور دیگر نیز امتحان کنید. می توانید اگر براتون مقدور باشه به صورت دستگاه به دستگاه هم یک بار برنامه بدید و امتحان کنید نهایتا اگر درست نشد سخت افزاریه!!

123man

کاربر
2009-09-20
2
4
29
سلام خسته نباشید
هنگام ضبط فیلم با فلش میموری از ریسیور ایکس 95 استارست فقط ده دقیقه ضبط می شود و تصویر ثابت می ماند لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام خسته نباشید
هنگام ضبط فیلم با فلش میموری از ریسیور ایکس 95 استارست فقط ده دقیقه ضبط می شود و تصویر ثابت می ماند لطفا راهنمایی فرمایید
متشکرم
با سلام
دوست عزیز شما یک بار رسیور رو با پچ 1.86 آپگرید کن مشکل حل میشه. اگه مشکل حل نشد فلش مموری رو عوض کنید.

rdi4852

کاربر
2009-09-18
3
10
39
salm shoma mitavanid barname jadid ra bezanid va digar in moshkel hal mishavad

تذكر:
شما در اين سايت فقط فارسي تايپ كنيد فينگيليش ممنوع!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
با عرض سلام وخسته نباشیدمیخواستم در مورد استارست1000hd توضیح بدین و ایا این دستگاه رو پیشنهاد میدین

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با عرض سلام وخسته نباشیدمیخواستم در مورد استارست1000hd توضیح بدین و ایا این دستگاه رو پیشنهاد میدین
معرفی جدید ترین محصول استارست - SR-1000 HD

preview.jpg

- Support HDD / Time Shift.
- Brilliant On Screen Graphic.
- MPEG2 & Fully DVB Compliant.
- MPEG-@ Video (MP&ML) .
- SCPC/MCPC Compatible.
- DiSEqC1.0, 1.2, 1.3 (USALS) and 22KHz Tone Supported (Optional) .
- User Friendly OSD and Easy Operation.
- Mulity Language Menu.
- 4-Digit 7 Segment LED Display.
- Viriable Aspect Ratio (4:13, 16:9) with Pan Vector or Letter Box Option.
- Fast 7 DaysEPG Supported.
- PIG, Small Screen picture and Zoom In Function.
- Digital Audio Output S/PDIF Optical.
- LAN Support.
- Storiog Memory: 100 Satellites, 4000 Transponders and 6000 Channels.
- 7 Favorite Group and Parental Lock Supported.
- RS232 Port for Additional Information Service and Upgrading Software.
- User Channel List for Saving and Loading (Optional) .
- Multi-Timer Function.
- Support 30 Audio PID (Language) .
- Subtitle Supported.
- 4/9/12/16 Multipicture.
- PIP.
- Auto DiSEq

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اگه براتون امکان داره میخواستم بدونم تفاوتش با x97چیه و قیمتش چنده

2010-02-25
11
15
29
سلام خسته نباشید
متشکرم
دوست عزيز از نرم افزار 1.86 استفاده كن در آن هم مشكل ظبط كردن حل شده و هم مشكل usblan.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا