تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sh68_sari

کاربر
2010-02-24
5
5
35
کمککک

با سلام خدمت دوستان
من هفته پیش نرم افزار جدید استارست رو روی x95 نصب کردم usb رسیور قطع شد، فلاش من هم سوخت..مجبور شدم تنظیم کارخانه ای کردم ، دوباره سرچ کردم اکثر کانال ها اومد به جز voa & MBC persia رو هر کار می کنم نمیان، فرکانس می دم .....شبکه های نایل رو کلا بد می گیره....خواهشا زودتر کمکم کنین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dost0012

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
احتمالا سوختن فلش به این دلیل هست که در حین کار کردن شما فلش رو از دستگاه بیرون کشیدید. برای بیرون آوردن فلش حتما باید رسیور رو خاموش کنید بعد فلش رو در بیارید. چون خود دستگاه گزینه اجکت نداره!!
در مورد کانالها وقتی شما کانالهای دیگر رو میگیرید پس نمیتونید ایراد سخت افزاری داشته باشید.
یکبار دیگه فرکانسها رو دقیق چک کنید. و تنظیم دیش هم همینطور. ممکنه کانالها را با نام دیگر دریافت کرده باشید.
پس یکبار بر اساس فرکانس مرتب کنید و فرکانسهای مربوطه رو چک کنید.
نهایتا اگر نشد و شکتان به رسیور با یک رسیور دیگه چک کنید اگر رسیور دیگه مشکل نداشت یکبار با برنامه اورجینال دستگاه را آپگرید کنید سپس بدون اینکه بک آپ رو برگردونید فقط کانال یابی کنید تا ببینید کانالها را میگیرید یا نه...

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز نرم افزار مختص برای این مدل ارائه نشده اما برای رفع این مشکل و بازگشایی فرکانس 11727 می توانید از نرم افزاری که بزودی آپلود می کنم استفاده کنید مشکلات خاصی دارد که بزودی رفع می شود

دوست عزیز علی رسیور جان نزدیک 20 روز از وعده شما گذشته تازه 2تااز کانالها (11727)بسته شده هنوز برای این مدل ادیت ننموده اید اگر راهی ندارد اعلام کنید یا اگر امیدی است سریعتر البته شرمنده شماییم!

• Like

ghanare

کاربر
2010-03-05
3
3
در خواست کمک برای آپگرید و کار با رسیور 230x

دوستان عزیز سلام من تازه وارد دنیای ماهواره و اینترنت شده ام لذا خواهشمندم کمک خود را از من دریغ نکنید با تشکر:sadwalk:

تذكر:
هرجا رسيد كه پست نميزنند!
پست شما براي اولين واخرين بار به تاپيك مربوطه منتقل شد
مدل كامل دستگاه خودتان را هم مشخص كنيد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان عزیز سلام من تازه وارد دنیای ماهواره و اینترنت شده ام لذا خواهشمندم کمک خود را از من دریغ نکنید با تشکر:sadwalk:

تذكر:
هرجا رسيد كه پست نميزنند!
پست شما براي اولين واخرين بار به تاپيك مربوطه منتقل شد
مدل كامل دستگاه خودتان را هم مشخص كنيد

با سلام

خوب دوست عزيز شما مشكلتون رو مطرح كنيد در اسرع وقت به شما جواب خواهيم داد .

sh68_sari

کاربر
2010-02-24
5
5
35
...

احتمالا سوختن فلش به این دلیل هست که در حین کار کردن شما فلش رو از دستگاه بیرون کشیدید. برای بیرون آوردن فلش حتما باید رسیور رو خاموش کنید بعد فلش رو در بیارید. چون خود دستگاه گزینه اجکت نداره!!
در مورد کانالها وقتی شما کانالهای دیگر رو میگیرید پس نمیتونید ایراد سخت افزاری داشته باشید.
یکبار دیگه فرکانسها رو دقیق چک کنید. و تنظیم دیش هم همینطور. ممکنه کانالها را با نام دیگر دریافت کرده باشید.
پس یکبار بر اساس فرکانس مرتب کنید و فرکانسهای مربوطه رو چک کنید.
نهایتا اگر نشد و شکتان به رسیور با یک رسیور دیگه چک کنید اگر رسیور دیگه مشکل نداشت یکبار با برنامه اورجینال دستگاه را آپگرید کنید سپس بدون اینکه بک آپ رو برگردونید فقط کانال یابی کنید تا ببینید کانالها را میگیرید یا نه...

تمام کانال ها رو میگیره به جز کانال های mbc (mbc persia,mbc max,...d ... برنامه اورجینال رو از کجا بگیرم؟؟
دوباره برنامه اورجینال رو نصب کنم مشکلی پیش نمیاد دوباره، یو اس بی قطع بشه و ... Voa رو هم از هاتبرد گرفتم.

• Like

dost0012

کاربر
2007-07-12
41
55
با سلام یک لیست اماده از هاتبرد ونیلست ودبلیو 3 و استانی ها و عرب که کانالهای ایرانی اول وبعد کانالهای فیلم که با دانگل میکروباکس با ز می شوند را می خواستم ایا کسی میتواند برام تهیه کند با تشکرلطفا کانالهای که باز نمی شوند در لیست نباشد برای x95

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلام یک هفته گذشته گفتم رسیورم بعد از انتقال سافتکم از طریق کابل دچار مشگل میشد بفرض اگر میخواستم روی منو بروم یک صفحه سفید میامد ورسیور خاموش وروشن میشد یا روی کانال دیگری عوض میکردم همینطور مشد x97 حالا که 230 گرفته ام اینهم همین مشکل را دارد وتا دوباره ابگرید نکنم درست نمیشود ایا کسی علت انرا میداند یا اینکه از طریق کابل نمشود سافتکم انتقال داد از راهنمای شما دوستان ممنون میشوم

• Like

ghanare

کاربر
2010-03-05
3
3
سلام دوستان دستگاه230x usb استارست دارم واز همه خواهش می کنم اولا به من اموزش بدهند چطوری واز کجا آپگرد جدید را دانلود کنم دوما چگونه با فلش دستگاه را آپگرد و کانال چینی کنم ممنونم

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان دستگاه230x usb استارست دارم واز همه خواهش می کنم اولا به من اموزش بدهند چطوری واز کجا آپگرد جدید را دانلود کنم دوما چگونه با فلش دستگاه را آپگرد و کانال چینی کنم ممنونم

دوست عزيز اگه در last post نگاه كنيد همكار گرامي جناب علي ريسيور تا ساعاتي ديگر آخرين پچ مربوطه رو تو سايت آپلود ميكنن با دانلود نرم افزار و خارج كردن اون از حالت زيپ با نرم افزار winrar*اون رو در فلش بريزد usb*رو به دستگاه وصل كنيد از روي كنترل دكمه usb*رو بزنيد حالا روي برنامه بريد اون كه نوشته room.bin دكمه okرا بزنيد و صبر كنيد تا در پنل جلوي دستگاه اعداد از صد به يك بياد دستگاه خاموش و سپس روشن ميشود حالا ديگه دستگاه شما آپگريد شده

موفق باشيد

• Like

samer.small

کاربر
2009-12-27
2
2
34
کمک من نرم افزار x95 رو زدم الان دستگاه بالا میاد اما هنگ کرده هیچ کار نمیشه کرد کمکمممم کنید.چیکار کنم؟؟؟

تذكر : كاربران محترم سوالات خود را در تاپيك مربوطه مطرح كنيد پست شما برا آخرين به تاپيك مورد نظر منتقل شد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

arezoo80

کاربر
2007-09-08
42
69
کمک من نرم افزار x95 رو زدم الان دستگاه بالا میاد اما هنگ کرده هیچ کار نمیشه کرد کمکمممم کنید.چیکار کنم؟؟؟
اگر بافلش ریختی مشکل داشته به وسیله کامپیوتر بالودر 5.3 یک نرم افزارقدیمی بریز

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با کامپیوتر چجوری بریزم؟طریقه ساخت کابل ججوریه؟

با سلام دوست عزيز

شما با كابل r232 كه در بازار زياده ريسيور رو به كامپيوتر وصل كنيد دستگاه را از كليد پشت خاموش كنيد لودر را كه در همين برنامه جديد به شكل دو فلش سر و ته است را اجرا كنيد بعد دستگاه را روشن كنيد و صبر كنيد تا عدد داخل مستطيل تا 100 پر شود بعد ديگه دستگاه شما بدون مشكل كار ميكنه

doshman

Banned
2008-02-09
189
393
با سلام دوستان من می خواستم ببینم امکان داره مستر کد استارست x97را عوض کرد

• Like

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلام یک هفته گذشته گفتم رسیورم بعد از انتقال سافتکم از طریق کابل دچار مشگل میشد بفرض اگر میخواستم روی منو بروم یک صفحه سفید میامد ورسیور خاموش وروشن میشد یا روی کانال دیگری عوض میکردم همینطور مشد x97 حالا که 230 گرفته ام اینهم همین مشکل را دارد وتا دوباره ابگرید نکنم درست نمیشود ایا کسی علت انرا میداند یا اینکه از طریق کابل نمشود سافتکم انتقال داد از راهنمای شما دوستان ممنون میشوم حالا که سافتکم جدید امده یکی از مدیران گرامی جواب بدهد

• Like

blue_love_ss

کاربر
2009-08-29
4
3
با سلام خدمت دوستان من ریسیورم x95 هست مدتی کنترل روش کار نمیکرد -که البته مشکل از دستگاه بود-تا من نرم افزارشو عوض کردم درست شد..چند روز پیش دوباره کنترل خراب شد منم دوباره نرم افزار جدید روش ریختم اما اینبار وقتی که وصل میکنم کنترلش که کار نمیکنه هیچ،،صدا هم نداره و تصویر هم رنگ تصویر هم خراب شده
چند تا ورژن مختلف هم نصب کردم
:eek:ky:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز مشکل کنترل احتمالا مربوط به نرم افزار نیست اما مشکل رنگ و صدای شما میتونه مربوط به برنامه غیر اورجینال یاشه که به دلیل مشابه بودن برنامه بعضی دستگاه ها در سایتها قرار می گیرند و مشکلی هم به وجود نمیاورند منتها شما باید بعد از ریختن برنامه دستگاه خودتون رو یکبار ریست فکتوری کنید (تنظیمات کارخانه) و دوباره کانالها رو سرچ کنید. مشکل تصویر و رنگ شما برطرف خواهد شد. اگر کنترل درست نشد باید رد بخش سخت افزار مطرح نمایید
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا