ضمناً قبلاً که میرفتم قصمت نصب رسیور تا کانال جدید سرچ کنم ازم پسوورد میخواست اما الان دیگه نمیخواد. چیکار کنم تا دوباره ازم پسوورد بخواد؟
به مسیر زیر بروید:
MENU ---
STBSETTING---
PARENTAL LOCK
روی خط اول این صفحه که نوشته PASSWORD یکبار دکمه افزایش صدا کنترل را بزنید منو جدیدی باز میشود دارای چهار گزینه هست گزینه دوم مربوط به قفل منو نصب هست .
k:
ممنون از توضیح تان. درسته بنده دیدم با سافتکم سایت شبکه 3 موقع فوتبال اتوماتیک باز نمیشه اومدم از لیست کانال ها بک آپ گرفتم و با کانال ادیتور شبکه 3 رو پولی کردم و دادم رسیور ولی باز درست نشد. بعد نمیدونم دوباره سافتکم دادم یا لیست کانال های قبلی رو که این بلا سر رسیور اومده. الان رسیور سالمه و فقط این عیب هایی رو که گفتم پیدا کرده. اگر تنها ریست فکتوری هستش باشه ممنون این کار رو انجام میدم. ضمناً بنظرتون چرا با دادن سافتکم بازم شبکه3 موقع پخش فوتبال اتوماتیک باز نمیشه و مجبورم به صورت دستی بازش کنم؟ رو عرب ست رو میگم؟
به دلیل مشکل نرم افزار شبکه 3 موقع پخش فوتبال کارتی تشخیص داده نمیشود شما باید یکبار فرکانسش را جستجو دستی کنید تا کارتی شود. یا اینکه نرم افزار
ورژن 1.64 از لینک زیر دریافت و تزریق کنید این نرم افزار اتوماتیک تشخیص میدهد و چراغ
$ کانال کارتی در مواقع لزوم بصورت اتوماتیک روشن - خاموش میکند. بقیه نرم افزارهای این رسیور چنین قابلیتی ندارند.
دانلود نرم افزار 1.64
راستی من ماهواره یوتل ست3 و سایروس رو با یک النبی میگیرم. اگر ریست فکتوری کنم در کانال یابی این دو ماهواره دچار مشکل نمی شم؟ باید هرکدوم رو جدا گونه سرچ کنم درسته؟
خیر مشکلی پیش نمیاد. باید ماهواره ها تک تک جستجو کنید
نرم افزار رو بعد از ریست فکتوری به رسیور بدم و بعد سافتکم رو درسته؟ واسه این می پرسم چون اولین بار هست که دارم ریست فکتوری می کنم؟ اصلاً لازم هست یا بهتره با این معایب رسیورم که ایجاد شده کنار بیام؟
لازم هست دوست عزیز چون لیست کانال مشکل دار تزریق کردید اول نرم افزار بالا را تزریق کنید بعد سافتکم را تزریق کنید. موفق باشید
اگر به مشکل خوردید و نتونستید تنظیمات و کانالها تنظیم کنید پس از جستجو تمام جهت هایی که دارید از لیست کانالها یک بکاپ بگیرید و اینجا آپلود کنید تا تغییراتی که میخواهید برای شما در لیست کانال و تنظیمات دستگاه ایجاد کنم
k: