من هنوزم نتونستم لیست کانال های آسیاست 3 اس رو گیر بیارم:in_love:
یعنی واقعا کسی نداره؟:sadwalk:
با درود
اینم لیست جدید کانالهای سراسری و استانی ماهوارهAsiaSat 3S (کد:0000 )
دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_v_27500_3/4) هاتبرد کانال eska tv داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم x230usb)
دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_V_27500_3/4) هاتبرد کانال Eska TV داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم X230USB)
دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_V_27500_3/4) هاتبرد کانال Eska TV داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم X230USB)
سلام دوستان
من یه رسیور sr x95 usb دارم که بوت شد. با کابل برنامه بهش دادم مشکل بوت رفع شد ولی حالا اصلا سیگنال نمیده. حتی برق النبی هم نشان نمیدهد. ریست فکتوری هم کردم درست نشد. آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟
با تشکر
من یه رسیور. یک لیست کانال بهش دادم ولی الان رنگ منوهای نرم افزار بنفش شده قبلا آبی بود چند بار هم خاموش روشن کردم از پشت رسیور درست نشد رنگها را هم دوباره تنظیم کردم نشد.لطفا کمک کنید. sr x90 usb دارم
نقل قول:نوشته اصلی توسط hosseinjuve
سلام دوستان
من یه رسیور sr x95 usb دارم که بوت شد. با کابل برنامه بهش دادم مشکل بوت رفع شد ولی حالا اصلا سیگنال نمیده. حتی برق النبی هم نشان نمیدهد. ریست فکتوری هم کردم درست نشد. آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟
با تشکر
نرم افزار کارخانه ای رو از انجمن دانلود و به دستگاه تزریق کنید سپس دستگاه را با آخرین نرم افزار آپگرید کنید .
دوستان با دستگاه x95 usb معمولی یعنی باند s2 رو نداریم؟
ودر صورت گرفتن سیگنال های ماواره استانی بدر 5 هیچ صدا وتصویر نخواهیم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرم افزار کارخانه ای رو از انجمن دانلود و به دستگاه تزریق کنید سپس دستگاه را با آخرین نرم افزار آپگرید کنید .