تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

boory

کاربر
2009-11-06
20
64
57
:blow:بنده این کار را بارها انجام داده ام و خوشبختانه تا به الان به مشکلی برنخورده ام. رسیور ایکس 95 یو اس بی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Reza#1

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان عزیز روی boot ماندن دستگاه به دو دلیل زیر اتفاق می افتد:

1 - تزریق نرم افزار اشتباه : (مثل استفاده از ورژن 1.64 دستگاه X95 برای مدل X97 که ناسازگار است و این اتفاق می افتد)

2- مشکل IC فلش دستگاه : که ایراد سخت افزاری میباشد و به نرم افزار ارتباطی ندارد

در صورت استفاده از ورژن های اصلی خود دستگاه چه ورژن بالا باشد چه پایین هر چند بار هم که ورژن بالا پایین کنید امکان آسیب رسیدن به دستگاه وجود ندارد. با خیال راحت استفاده کنید فقط مواظب باشید موقع ارتقا نرم افزار برق قطع نشود که خطرناک هست :eek:k:

icon4.gif
روش حل مشکل boot ماندن و بالا نیامدن دستگاه
(به علت تزریق نرم افزار اشتباه) چیست؟؟؟
نرم افزار اصلی خود رسیور با کابل و لودر انتقال دهید رفع خواهد شد. :eek:k:

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35
من هنوزم نتونستم لیست کانال های آسیاست 3 اس رو گیر بیارم:in_love:
یعنی واقعا کسی نداره؟:sadwalk:

با درود
اینم لیست جدید کانالهای سراسری و استانی ماهوارهAsiaSat 3S (کد:0000 )

پیوست‌ها

+Ehsan

کاربر
2010-06-27
89
292
35
دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_V_27500_3/4) هاتبرد کانال Eska TV داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم X230USB)

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
با درود
اینم لیست جدید کانالهای سراسری و استانی ماهوارهAsiaSat 3S (کد:0000 )

:a12:
با درود
فايل قبلي كه گذاشته بودي كار نميكرد ولي اين يكي كار ميكنه
اميدوارم موفق باشي
واقعا ممنون:dast::eek:k:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_v_27500_3/4) هاتبرد کانال eska tv داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم x230usb)
پاور يا تيونر دستگاه مقداري ضعيف شده
معمولن بدليل كم شدن جريان پاور

P@DMiRA

کاربر
2010-08-26
81
158
دوستان رسیورم یه مشکل عجیبی در فرکانس (11509_V_27500_3/4) هاتبرد کانال Eska TV داره!!
زمانی که گوشی موبایل در نزدیکی رسیور زنگ میخوره یا با اون زنگ میزنم یه چیزی مثل پا×را×زیت ایجاد میشه که تا فاصله 4 متری از دستگاه هنوز روش تاثیر میزاره و سیگنال قطع میکنه و به محض قطع تماس فرکانس دومرتبه برمیگرده. من تا به حال رو دستگاه دیگه ای امتحان نکردم و قاعدتآ نباید مشکلی ایجاد کنه!!دوستان اگه میشه تست کنید ببینید این اتفاق می افتد یا نه؟؟!!(رسیورم X230USB)

رسيور من x95
با گوشي k800 امتحان كردم فقط 1-2 ثانيه اول تصوير مثل حالت ژارازيتي ميشه بعد درست ميشه!

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917

سلام . در مورد کانال موزیک Eska TV هاتبرد مشکل عجیب قطع سیگنال با زنگ خوردن گوشی که گفتید من ندیدم ولی با ورژن های جدید نرم افزار روی تمام رسیورهای X95USB-X97USB-X230USB این کانال مشکل نرم افزاری دارد و دستگاه روی این کانال به نوعی هنگ شدید دچار میشود و به عبارت دیگر گیر میکند و کنترل غیر فعال میکند طوری که سرعت به شدت کاهش میابد و اگر 1 دکمه کنترل بزنید شاید 5 دقیقه بعد عمل کند!!! در این حالت ناچار به خاموش کردن دستگاه از برق میشوید . برای رفع این مشکل میتوانید از ورژن 1.64 استفاده کنید . :eek:k:

ushuaia

کاربر
2009-05-02
7
9
45
کمک فوری در ریسیور sr-x95

من یک ریسیور sr-x95 usb دارم استاد روی گزینه BOOE یا BOOT گیر کرده است خواهش نرم افزاری است که این مشکل را از بین ببرد ... پچ ورژن 1.64 را از این سایت گرفته ام ولی با لودر می خواهم تزریق کنم وقتی که گزینه STRAT را می زنم لودر یا ریسیور عکس العملی انجام نمی دهد ..........ممنون استاد فوری فوری ...(استاد با لودر هم انتقال نمی شود لودر را از سایت دانلود کردم وقتی پچ را در لودر فراخوانی می کنم و دکمه start را می زنم و ریسیور را از پشت روشن می کنم هیچ عکس العملی انجام نمی شود ..ایا لودر قوی هست برای دانلود ..یا لودر با پچ که دانلود کنم..):s13::s13:.........................................

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
سلام دوست عزیز .من همین مشکل شما را داشتم وبا این روش حل کردم:ابتدانرم افزار 1.44را اجرا کنید وگزینه استارت را بزنید سپس ریسیور رابا کلید پشت روشن کنید درحا لی که گزینه بوت می زند دکمه پاور روی پانل جلو را حود 2 ثانیه نگه داری وسپس رها کنید ریسیور شروع به اپگرید میکندوصبر کنیبد تا اپگرید تمام شودسپس کلید از پشت خاموش کنیدونرم افزار 1.84 اجرا کنید ودو باره همین مسیربرای نرم افزار1.84 اجرا کنید وصبر کنید تا عملیات اپگرید کامل شودبه طوری که گزینه استارت لودر دوباره فعال شودو سپس کلید را از پشت خاموش کنید ودوباره روشن کنید مشکل حل میشود

ghandeasal

کاربر
2010-01-18
31
44
35
با سلام .چند روز پيش برقمون ايراد پيدا كرد و رسيورم ديگه سيگنال هاي قوي رو خيلي ضعيف نشون ميده .مشكل از چيست ؟ دستگاه من x95هست.هزينه اش چقدره؟

jam5

کاربر
2007-04-05
59
184
سلام . خازن400ولت 68میکرو در منبع تغذیه اسیب دیده ابتدا ان را با یک لامپ220ولتی کاملاتخلیه کنید وبعد ان را تعویض نمایید (البته اگر تصویر به صورت شطرنجی پخش شود)جسارتا باید با قطعات اشنایی داشته باشید تا بتوانید ان را تعمیر کنیدوگرنه دست زدن به منبع تغذیه خطر دارد

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128
سلام دوستان
من یه رسیور sr x95 usb دارم که بوت شد. با کابل برنامه بهش دادم مشکل بوت رفع شد ولی حالا اصلا سیگنال نمیده. حتی برق النبی هم نشان نمیدهد. ریست فکتوری هم کردم درست نشد. آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟
با تشکر

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان
من یه رسیور sr x95 usb دارم که بوت شد. با کابل برنامه بهش دادم مشکل بوت رفع شد ولی حالا اصلا سیگنال نمیده. حتی برق النبی هم نشان نمیدهد. ریست فکتوری هم کردم درست نشد. آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده؟
با تشکر

نرم افزار کارخانه ای رو از انجمن دانلود و به دستگاه تزریق کنید سپس دستگاه را با آخرین نرم افزار آپگرید کنید .

salman30678

کاربر
2010-03-12
1
0
40
من یه رسیور. یک لیست کانال بهش دادم ولی الان رنگ منوهای نرم افزار بنفش شده قبلا آبی بود چند بار هم خاموش روشن کردم از پشت رسیور درست نشد رنگها را هم دوباره تنظیم کردم نشد.لطفا کمک کنید. sr x90 usb دارم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من یه رسیور. یک لیست کانال بهش دادم ولی الان رنگ منوهای نرم افزار بنفش شده قبلا آبی بود چند بار هم خاموش روشن کردم از پشت رسیور درست نشد رنگها را هم دوباره تنظیم کردم نشد.لطفا کمک کنید. sr x90 usb دارم

لیست کانال که تزریق کرده اید قبلا توسط نرم افزار ادیتور ویرایش شده بوده که این مشکل ایجاد کرده است. جهت رفع مشکل یکبار دستگاه ریست فاکتوری و از یک لیست کانال دیگر یا اینکه مجدد کانال یابی کنید. :eek:k:

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128
نقل قول:نوشته اصلی توسط hosseinjuve
سلام دوستان
با تشکر

نرم افزار کارخانه ای رو از انجمن دانلود و به دستگاه تزریق کنید سپس دستگاه را با آخرین نرم افزار آپگرید کنید .

متاسفانه خود نرم افزار کارخانه ای (ورژن 1.44) رو که با کابل منتقل میکنم دستگاه بوت میشه!
اصلا هرکدوم از ورژنهای قبل از 1.68 رو که منتقل میکنم دستگاه بوت میشه و تا ورژن جدیدی رو با کابل بهش ندم از بوت در نمیاد!

خیلی متشکر از راهنمایی شما:s13:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
دوستان با دستگاه x95 usb معمولی یعنی باند s2 رو نداریم؟
ودر صورت گرفتن سیگنال های ماواره استانی بدر 5 هیچ صدا وتصویر نخواهیم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دوستان با دستگاه x95 usb معمولی یعنی باند s2 رو نداریم؟
ودر صورت گرفتن سیگنال های ماواره استانی بدر 5 هیچ صدا وتصویر نخواهیم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز دستگاه های با قابلیت ساپورت سیستم hd توانایی بازگشایی کانالهای hd رو دارند . شما میتونید کانالهای رسمی مانند شبکه 1و2و3و4و5و شبکه قرآن و خبر و آموزش رو با فرکانس 11900 ورتیکال - سیمبل ریت 27500 . دریافت کنید . با کیفیت s1 .

hosseinjuve

کاربر
2010-11-18
84
128

متاسفانه خود نرم افزار کارخانه ای (ورژن 1.44) رو که با کابل منتقل میکنم دستگاه بوت میشه!
اصلا هرکدوم از ورژنهای قبل از 1.68 رو که منتقل میکنم دستگاه بوت میشه و تا ورژن جدیدی رو با کابل بهش ندم از بوت در نمیاد!

خیلی متشکر از راهنمایی شما

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: amiroooo
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا