تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arash_kh63

کاربر
2009-09-19
9
9
سلام
من رسیور x95 دارم و از دانگل micro box استفاده میکنم ولی کانال های cinama من بسته است میخواستم بدونم برای باز کردن این کانالها من چی کار باید انجام بدم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

Mohammad64

کاربر
2008-01-25
1
1
سلام
من يك رسيور x97 گرفتم كه بعضي وقتها تصويرش سياه و سفيد ميشه و با خاموش كردن از پشت دستگاه درست ميشه لطفا بفرمائيد مشكل اين دستگاه چيه آيا احتياج به آبگريد داره يا خرابه؟
با تشكر

• Like

cutamir

کاربر
2007-11-06
3
5
با سلام : من رسیور x95 دارم که متاسفانه نرم افزار اشتباه زیخته ام که روی lcdآن نوشته boot نشان میدهد و تصویر هم ندارد و حالا هم نرم افزار ورژ 176 را ریخته لم دستگاه بالا می آید .تمامه منوهای آن با ریموت کار میکند ولی سیکنال نمی دهد لطفا من را راهنمائی کنید .متشکرم

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام : من رسیور x95 دارم که متاسفانه نرم افزار اشتباه زیخته ام که روی lcdآن نوشته boot نشان میدهد و تصویر هم ندارد و حالا هم نرم افزار ورژ 176 را ریخته لم دستگاه بالا می آید .تمامه منوهای آن با ریموت کار میکند ولی سیکنال نمی دهد لطفا من را راهنمائی کنید .متشکرم
با درود دوست گرامی
شما از ادرس زیر نرم افزار کارخانه ای دستگاه خودتان را با کابل اپگرید برسیور انتقال بدهید:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=28918

• Like

jimismm

کاربر
2009-01-22
20
27

سلام تو رو خدا کمک کنید من یک رسیورx95 مشکی رنگ خریدم دستگاه من وقتی به برق می زنم یا کلید پشت رسیور را می زنم جلوی پنل کلمه bbot ظاهر میشود و خاموش و روشن میشود و بعداز جندبار روشن خاموش شدن روشن میشود اعداد روی پنل هم دورقم آخر عدد88 خوانده می شود مثلآ کانال 1155را میخواهم ببینم روی پنل دستگاه عدد 8855 ظاهر میشود در ضمن روی پنل وقتی پچ میریزم در پایان پچ eend ظاهر میشود لطفآ کمکم کنید چه کار کنم تا دستگاه درست شود باتشکر از شما

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
راهنمايي

سلام تو رو خدا کمک کنید من یک رسیورx95 مشکی رنگ خریدم دستگاه من وقتی به برق می زنم یا کلید پشت رسیور را می زنم جلوی پنل کلمه bbot ظاهر میشود و خاموش و روشن میشود و بعداز جندبار روشن خاموش شدن روشن میشود اعداد روی پنل هم دورقم آخر عدد88 خوانده می شود مثلآ کانال 1155را میخواهم ببینم روی پنل دستگاه عدد 8855 ظاهر میشود در ضمن روی پنل وقتی پچ میریزم در پایان پچ eend ظاهر میشود لطفآ کمکم کنید چه کار کنم تا دستگاه درست شود باتشکر از شما

دوست عزيز اول از همه سيم رابط دستگاه به lnbرو چك كنيد مطمئا بشيد كه اتصالي نداره
دوم اينكه دستگاهتون رو با نرم افراز جديد آبگريد كنيد
و آخر سر هم اگه درست نشد برنامه يك دستگاه ديگه رو با كابل پورت از يه دستگاه ديگه رو دستگاه خودتون بريزيد

مطمئنا نتيجه ميگيريد.

• Like

ishmaelsat

کاربر
2009-08-08
1
1
44
مشکل با usb در x95

دوست عزيز اول از همه سيم رابط دستگاه به lnbرو چك كنيد مطمئا بشيد كه اتصالي نداره
دوم اينكه دستگاهتون رو با نرم افراز جديد آبگريد كنيد
و آخر سر هم اگه درست نشد برنامه يك دستگاه ديگه رو با كابل پورت از يه دستگاه ديگه رو دستگاه خودتون بريزيد

مطمئنا نتيجه ميگيريد.
با سلام دستگاه من قبلا بدون مشکل بود بعد از انتقال پچ 1.41 استارکام usb نمی خواند! حتی الان با پچ 1.76 استارست رسمی هم همین مشکل را دارد.لطفا راهنمایی فرمایید؟

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
راهنمايي

با سلام دستگاه من قبلا بدون مشکل بود بعد از انتقال پچ 1.41 استارکام usb نمی خواند! حتی الان با پچ 1.76 استارست رسمی هم همین مشکل را دارد.لطفا راهنمایی فرمایید؟

دوست عزيزتنها كاري كه ميتونيد براي نجات ريسيورتون ميتونيد بكنيد اينه كه
يك ريسيور ديگه مدل x95رو از طريق كابل پورت به دستگاهتون وصل كنيد بدع دستگاه سالم رو رو استندباي بزاريد دكمه هاي 369 رو بزنيد بعد از زدن دكمه ها دستگاه خودتون رو از دكمه پشت روشن كنيد حالا منتظر شويد تا عدد روي نمايشگر كانال دستگاه بره رو 100 وقتي تموم شد دستگاه خودتون رو روشن كنيد صبر كنيد تا برنامه لود بشه ديگه مشكل حله مطمئن باشيد

موفق باشيد.

rahim_ehsan

کاربر
2008-01-31
26
54
سلام دوست عزیز دستگاه رو با کلید بشت خاموش کن دکمه باور رو نگه دار وآخرین بچ رو بالودر استارت کن
وکلید بشت را روشن کن بعد از 4 ثانیه دکمه باور رو رها کن تا انتقال انجام بشه مشکل شما حل میشه

آخرین ویرایش:
  • Like

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
سلام من یه x97نوع دوم رو دارم وقتی که برق میره و دوباره وصل میشه دستگاه واسه خودش روشن میشه از نظر نرم افزاری و تصویر هیچ مشکلی نداره یه مشکل دیگه اینه که وقی که پاور پشتش رو خاموش کنم و دوباره بخوام روشن کنم چراغ قرمزش خاموش روشن میشه و تا وقتی که سیم انتن و دوشاخه برق رو جدا نکنم دستگاه روشن نمیشه
خواهش میکنم راهنمایی کینید

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام من یه x97نوع دوم رو دارم وقتی که برق میره و دوباره وصل میشه دستگاه واسه خودش روشن میشه از نظر نرم افزاری و تصویر هیچ مشکلی نداره یه مشکل دیگه اینه که وقی که پاور پشتش رو خاموش کنم و دوباره بخوام روشن کنم چراغ قرمزش خاموش روشن میشه و تا وقتی که سیم انتن و دوشاخه برق رو جدا نکنم دستگاه روشن نمیشه
با درود دوست گرامی
این دستگاه مثل 95-90-99-550 وخیلی استارستهای دیگه روی استندبای نمیرود وبعد وصل شدن برق روشن میشود وتصویر میدهد.
دوشاخ برق را که جدا کنید که دستگاه خاموش میشود چطوری نوشتید روشن میشه؟

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامی
این دستگاه مثل 95-90-99-550 وخیلی استارستهای دیگه روی استندبای نمیرود وبعد وصل شدن برق روشن میشود وتصویر میدهد.
دوشاخ برق را که جدا کنید که دستگاه خاموش میشود چطوری نوشتید روشن میشه؟
یک بار با نرم افزار اخرش از طریق پورت اپگریدش کنید:eek:k:

• Like

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
مشکل اینکه وقتی که پاور پشت رو خاموش و روشن میکنم چراغ قرمزش خاموش و روشن میشه اگه دوشاخه برق رو بکشم و دوباره بزنم روشن نمیشه باید حتما سیم انتن رو ازش جدا کنم
اگه میشه لطف کنید و اخرین نرم افزارش رو بذارید
ممنون از راهنمایی شما

• Like

sareya

کاربر
2009-09-02
3
4
50
كا بل انتن مورد داره سركابلات چك كن درست ميشه موفق باشيد

• Like

sareya

کاربر
2009-09-02
3
4
50
دستگاه ٢٣٠ دارم فقط چراغ قرمز ان روشن ميشه كاري ديگه انجام نميده چكار بايد كنم لطفا كمكم كنيد

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
دستگاه ٢٣٠ دارم فقط چراغ قرمز ان روشن ميشه كاري ديگه انجام نميده چكار بايد كنم لطفا كمكم كنيد

دوست عزيز شما براي رهايي دستگاهتون از اين مشكل نياز به يه دستگاه ديگه از مدل x230 ويه كابل پورت به طوري كه دو دستگاه رو با اين كابل بهم متصل ميكنيد در گزينه بعدي شما دستگاه سالم رو رو استندباي گذاشته اعدا 369 رو زده و دستگاه خودتون رو روشن ميكنيد صبر كنيد تا عدد رو چراغ جلوي دستگاه سالم تا 100 بره بعد دستگاهها را از هم جدا كنيد دستگاهتون رو روشن كنيد و صبر كنيد تا برنامه جديد رو لود كنه ديگه دستگاهتون مشكلي نداره

موفق باشيد.

jafary

کاربر
2008-07-25
2
1
سلام ىوستان
من ايكس 95 دارم
پچ جدید رو با یو اس بی تزریق کردم
الان کاتالها رو ضبط نمیکنه
در ضمن هر پچی رو هم میزنم قبول نمیکنه

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ىوستان
من ايكس 95 دارم
پچ جدید رو با یو اس بی تزریق کردم
الان کاتالها رو ضبط نمیکنه
در ضمن هر پچی رو هم میزنم قبول نمیکنه
با درود دوست گرامی
بعد از زدن پچ جدید باید دستگاه را ریست فکتوری کنید:eek:k:

• Like

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با عرض سلام به اساتيد محترم
من يك نصابم كه مدتي با مشكلاتي برخورد ميكنم كه خيلي عجيبه و اكثرا براي جهت intelsat 902 پيش مياد به اين صورته كه ِ وقتي چند جهتو با هم سوئيچ ميكنم ِيا جهتاي ديگرو ميگيره ايرانو نميگيره و يا ايرانو ميگيره بقيه رو نميگيره. در حالي كه تمام قطعاتو چك كردم((رسيور x97 ,سويچ سالم,ال ان بي ها يك به يك سالم, وتكه سيم ها هم سالم )) تمام وسيله ها يك به يك جدا گونه تست كردم همه سالم بودم ولي بازم intelsat 902 روي هر سوئيچي ميزاشتم نميگرفت. اگه بتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم.

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
شما چند تا ماهواره رو وصل کردید این مشکل پیش اومد؟ سوییچر شما چند کاناله هست؟

شما از تنظیم سویچر از داخل رسیور مطمئن هستید؟ چون گاهی در رسیورها فرکانسهای یک ماهواره اشتباها برای ماهواره دیگر داده شده مثلا در ماهواره نایلست فرکانس اینتلست 902 وارد شده و موقع تنظیم سوییچر به این قضیه توجه کنید
فعلا اینها را بررسی کنید ....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا