Supervisor
کاربر افتخاری
- 2007-09-21
- 385
- 1,311
ممکنه ایراد از فلش باشه. چون روی فلشهایی که سرعت پایین دارند این اتفاق می افته با یک فلش دیگر تست کنید اگر باز همین مورد باود باید دوباره برنامه رو به دستگاه داده و ریست فکتوری کنید.
با سلام نمیدونم این ایراد نرم افزاری هست یا سخت افزاری اما به هر حال
رسیور x95 اول که به برق میزنی تصویر نداره (no video) اما صدا داره و منو خود دستگاه هست بعد که به حالت رادیو میزنیم و دوباره به کانالهای تلویزیونی بر میگردیم تصویر میاد و بعد از تعویض کانالها گاهی همینطور میشه و بعضی از کانالها رو هم خش دار نشون میده
لطفا برای حل مشکل کمک کنید ممنونم
سلام
من بادستگاه 3400cu usbو2400cu usb و sr -x95cu usbستار کام با اینکه tiwn protucl را از ریسور ومیکرو باکس انتخاب نمودم مگر ودرسیل تی وی باز نشد لطفآ مشکل مرا حل نماید تشکر ممنون شماو یا ورژن 1,60که میگویند این چینل را باز میکند
از کجا دانلود کنم خواهش سوالم را جواب بدهید تشکر
[font=arial (arabic)][/font]
با سلام نمیدونم این ایراد نرم افزاری هست یا سخت افزاری اما به هر حال
رسیور x95 اول که به برق میزنی تصویر نداره (no video) اما صدا داره و منو خود دستگاه هست بعد که به حالت رادیو میزنیم و دوباره به کانالهای تلویزیونی بر میگردیم تصویر میاد و بعد از تعویض کانالها گاهی همینطور میشه و بعضی از کانالها رو هم خش دار نشون میده
لطفا برای حل مشکل کمک کنید ممنونم
سلام دوستان
من پچ 2400 استاركام رو روي ايكس95 قبلا ريخته بودم حالا كه پچ جديد 184 استارست اومده ميتونم مستقيما اين پچ جديد رو با يو اس بي بريزم چون ازمنوي استار كام زياد خوشم نيومد
با تشكر:in_love:
با سلام
من با اخرین پچ یعنی 1.84 انرا ابگرید کردم اما متاسفانه اکثر کانالها رو خش دار و شطرنجی نشان میدهد به دیشم دوتا رسیور دیگه وصل کردم انها بدون مشکل کانالها رو نشان میدهند و حتی این رسیور را منزل دوستم هم امتحان کردم همینطوری بود لطفا بگید چکار کنم ممنونم
سلام...
میخواستم بدانم چرا دستگاه x95با کنترل کار نمیکنه؟
دستگاه صفر کیلومتر میباشد...
در ضمن کنترل دستگاه را چک کردم سالم است و روی یک دستگاه دیگه کار میکنه...
آیا با فلش زدن دستگاه حل میشه؟
راه حل درست شدن دستگاه چیه؟
ممنون میشم زودتر جواب سوالم رو بدین...
با تشکر از همه به خصوص اساتید...
سلام
لودر انتقال پچ به رسیورx95-97 ومدلهایی دیگه میخواستم با تشکر
باسلام اگر میشود به من بگین ازکجا نرم افزار ابگریت x95USBدانلود کنم