سلام
آیا x99 دانگل دارک 2 را ساپورت می کنه ؟
با درود دوست گراميسلام دوستان
مشابه فلش x95 usb چی می شه انداخت فلش روی رسیور 39vf1601 می باشد
باتشکر
با سلام من رسیور x95 usb دارم و تا به حال هم با کانال های کارتی و این مدل رسیور کار نکردم از سافتکم هم استفاده کردم ولی موفق به باز کردن کانال ها نشده ام با اینکه می دانم سوال خیلی تکراری ولی از دوستان خواهش میکنم من رو راهنمایی کنند ؟
با تشکر از راهنمایی که کردی یعنی راه دیگه ای نسیت که من بتونم کانال های کارتی رو باز کنم
با سلام
دوست عزيز سافتكام ها كدهاي روزانه هستند كه براي باز كردن معدود شبكه هايي ميايد (يك يا دو كانال ) و شما نبايد دل به اين كدها خوش كنيد چون ممكنه يك روز يا دو روز كار كنه و بعد از كار بفته
حالا شما صبر كنيد تا چند روز آينده نرم افزار جديد مياد اون موقه ميتونيد كانالهاي كارتي رو با اين نرم افزار باز كنيد
موفق باشيد
:a12:پكج جديد كي اماده ميشه x95
با سلامبا سلام
دوست عزيز فعلا براي هيچ مدلي پچ ارائه نشده به محض ارائه در سايت اعلام ميشه
موفق باشيد
چسلام دوستان من دستگاه x95دارم بعد از اینکه برنامه 1.85 رو ریختم دیگه ضبط نمی کنه الان برنامه 1.59 و1.68 رو هم ریختم حتی کانال معمولی هم ضبط نمی کنه لطفا کمکم کنید ممنون
با درود دوست گرامیبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران گرامی لطف کنید لودر انتقال سافتکم از طریق کابل بهx97را برایم بگذارید ونحوه انتقال راتوضیح دهید همه صفحات را نگاه کردم امالودر 97 نبود وایا میشود از سافتکم550 استفاده کرد با تشکر