تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
پیشاپیش با عرض معذرت خدمت دوستان:
خواستم بگویم که کار اینجانب تا حدودی اپگرید تعدادی مدل رسیور برای دوستانم می باشد که البته با ارائه نرم افزار جدید این کار دوباره رونق گرفت این را هم می دانم که با برنامه های جدید هم اکنون کانالها قطع شدند اما امروزی دوستی رسیوری برای پروگرام نزد من اورد که استارست sr-250cu super نام داشت می خواستم بدانم ایا برنامه و نرم افزاری و یا سافتکمی برای این مدل ارائه شده که حداقل کانالهای فرکانس 11727 را باز نماید لطفا راهنمایی کنید برنامه یا سافتکم برای این مدل رسیور موجود هست که از ان استفاده نمایم و در کدام قسمت سایت موجود می باشد لطفا راهنمایی نمایید.

دوست عزیز نرم افزار مختص برای این مدل ارائه نشده اما برای رفع این مشکل و بازگشایی فرکانس 11727 می توانید از نرم افزاری که بزودی آپلود می کنم استفاده کنید مشکلات خاصی دارد که بزودی رفع می شود

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
با سلام
من یک رسیور x95 دارم.پس از انکه نرم افزار ورژن جدید 1.85 رو از سایت گرفتم و از طریق usbنتقال دادم دستگاه ریستارت شد و روی بوت گیر کرد حالا نرم افزار کارخانه ای رو با کابل rs232 میریزم .تمام مراحل درست انجام میشه و end مینویسه ولی بازهم روی boot گیر میکنه بالا نمیاد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
من یک رسیور x95 دارم.پس از انکه نرم افزار ورژن جدید 1.85 رو از سایت گرفتم و از طریق usbنتقال دادم دستگاه ریستارت شد و روی بوت گیر کرد حالا نرم افزار کارخانه ای رو با کابل rs232 میریزم .تمام مراحل درست انجام میشه و end مینویسه ولی بازهم روی boot گیر میکنه بالا نمیاد.ممنون میشم راهنماییم کنین.
با تشکر.
با سلام
دوست عزیز برو اینجا مشکلت حل میشه
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=22510

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلام وتشکرار از اقا شهرام این لودر سافتکم انتقال نمیدهد لطف کنید روش کار باان را برایم توضیح دهیدمثل انتقال کدabsat02081076a44b0000000000000

• Like

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز سافتکم رو که بریزید روی فلش و انتقال بدهید به دستگاه از همه راحت تر هست!
برای دادن کد به صورت دستی با سافتکم دادن فرق میکنه. آموزشش در همین بخش بود...
یکی از روش ها این است که بمحض اینکه کانال را انتخاب میکنید کلید صفر را بزنید (کد های همان کانال نمایش داده میشود و شما می توانید تغییر دهید)

همچنین می توانید بخش زیر بروید در منو : (انگلیسی)
menu>stb setting>manual key
و در آنجا کدهای مورد نظر را تغییر دهید

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام وتشکرار از اقا شهرام این لودر سافتکم انتقال نمیدهد لطف کنید روش کار باان را برایم توضیح دهیدمثل انتقال کدabsat02081076a44b0000000000000
با درود دوست گرامي
اين لودر چند كار براي دستگاه انجام ميدهد
فقط براي انتقال سافتكم كافيست گزينه Download key
را تيك زده واز قسمتfile
ادرس به محل وپوشه سافتكم دستگاه بدهيد وانرا انتخاب وStart انتقال بدهيد
در ضمن چند روزي هست كه دستگاه 95 سافتكم جديدي نداشته:eek:k:

پیوست‌ها

• 47.2 کیلوبایت بازدیدها: 116

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
  • Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
با تشکر.
با درود دوست گرامي
ايا دستگاه شما قاب مشكي پانلش نقره اي هست؟
قاب دستگاه را باز كنيد
سوكن انتقال سيم از پاور به برد اصلي را در حالي كه رسيور خاموش واز برق جداست بكشيد واز برد اصلي جدا كنيد
حالا دستگاه را به برق بزنيد كليد پشت را روشن كنيد
دوباره كليد را قطع كرده
حالا سوكت را سرجايش بزنيد ومحكم كنيد
دوباره كليد پاور را ازپشت روشن كنيد وصبركنيد تا دستگاه بالا بياد
اگه از بوت ردشد وبالا امد كه ديگه مشكل رفع شده
دوباره كليد پشت را خاموش وقاب دستگاه را ببنديد

hahh

کاربر افتخاری
2009-10-22
540
967
42
دوست عزیز نرم افزار مختص برای این مدل ارائه نشده اما برای رفع این مشکل و بازگشایی فرکانس 11727 می توانید از نرم افزاری که بزودی آپلود می کنم استفاده کنید مشکلات خاصی دارد که بزودی رفع می شود

امیدوارم علی اقا ما را فراموش نکنند و این نرم افزار را برای sr-x250cusuper ادیت نمایند

• Like

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
با درود دوست گرامي
ايا دستگاه شما قاب مشكي پانلش نقره اي هست؟
قاب دستگاه را باز كنيد
سوكن انتقال سيم از پاور به برد اصلي را در حالي كه رسيور خاموش واز برق جداست بكشيد واز برد اصلي جدا كنيد
حالا دستگاه را به برق بزنيد كليد پشت را روشن كنيد
دوباره كليد را قطع كرده
حالا سوكت را سرجايش بزنيد ومحكم كنيد
دوباره كليد پاور را ازپشت روشن كنيد وصبركنيد تا دستگاه بالا بياد
اگه از بوت ردشد وبالا امد كه ديگه مشكل رفع شده
دوباره كليد پشت را خاموش وقاب دستگاه را ببنديد

با سلام
قاب دستگاه و پنل هردو مشکی است ولی کاری رو که فرموین انجام میدم ونتیجه را اطلاع میدم
با تشکر

saeed.dll

کاربر
2010-01-17
5
3
چطور می تونم یه عکسی رو به عنوان بگراند رسیور x97 قرار بدم - بگراند رادیو ؟؟

با سلام :dast:

چطور می تونم یه عکسی رو به عنوان بگراند رسیور x97 قرار بدم - بگراند رادیو ؟؟؟

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
با سلام اقا شهرام با راهنمایی شما سافتکم راانتقال دادم بزدن startتا75 درصد بیشتر نمیرود وبعد رسیور راکه به lnbوصل میکذم رسیور تند تند خاموش وروشن میشود دوباره باید انرا ابکرید کنم تا درست شود x97ازرجواب شما ممنونم

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
با سلام
قاب دستگاه و پنل هردو مشکی است ولی کاری رو که فرموین انجام میدم ونتیجه را اطلاع میدم
با تشکر

با سلام مجدد همونطورکه گفتم پنل دستگاه من مکیه ولی کاری رو که گفتین انجام دادم نتیجه ندادو همچنان دستگاه روی بوت گیر کرده بالا نمیاد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام مجدد همونطورکه گفتم پنل دستگاه من مکیه ولی کاری رو که گفتین انجام دادم نتیجه ندادو همچنان دستگاه روی بوت گیر کرده بالا نمیاد
با درود دوست گرامي
اگر دستگاه نرم افزار قبول ميكنه وبالا نمياد احتمال خرابي سخت افزار هست
سيم انتن را جدا كنيد ببينيد بالا مياد يانه؟

mahvarelover

کاربر
2010-01-14
483
609
نمیدونم کسی تا حالا این قضیه رو کشف کرده یا نه ولی یه موضوعی که هست اینه که شما میتونید بعضی از شبکه های ماهواره ای رو تنها با زدن دکمه ی LANG برروی کنترل رسیور با چند زبان متفاوت گوش بدید. معنوان مثال الان شبکه Euronews که تو ماهواره هاتبرد هست رو می تونید به زبانهای انگلیسی، پرتغالی، اسپانیایی، ترکی، عربی، فرانسوی گوش بدید. یا مثلا شبکه Wedding tv روهمین ماهواره که 4 تا زبان داره. ومهمتر از همه شبکه های الجزیره اسپورت. من هر وقت لیگ فرانسه رومیخواد نشون بده با زیان انگلیسیش رو گوش میدم ونگاه میکنم. یا شبکه ی MBC MAX تو نایلست که بعضی اوقات فیلمهای با دوبله عربی نشون میده که میتونید با زبان اصلی هم نگاه کنید. اگه تاحالا امتحان نکردید همین الان دست به کار شید. البته این موضوع رو خودم 3 ماهی می شه کشف کردم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

mahmod31

کاربر
2008-03-25
49
543
باسلام لطف کنید راهنمایی کنید رسیور من x97با قاب مشکی ومشگل ان وقتی که سافتکم به او انتقالمیدهم تا 75 درصد بیشترکار انتقال را انجام نمیدهد وبعد که رسیور رابه النبی وصل میکنم رسیور تندتند خاموش وروشن مشود وباید دوباره ابگرید کنم تا درست شود ممنون میشوم جواب دهید

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام کسی جواب من رو در مورد اینکه x95usb چندتا lnb رو ساپورت میکنه نداد. آخه چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟:eek:ky:

techno day

کاربر
2009-12-31
14
10
54
با درود دوست گرامي
اگر دستگاه نرم افزار قبول ميكنه وبالا نمياد احتمال خرابي سخت افزار هست
سيم انتن را جدا كنيد ببينيد بالا مياد يانه؟

با سلام
دوست عزیز من سیم رو هم کشیدم نشد.ضمنا دستگاه قبل از اپگرید کردن گاهی خاموش میشد. شما احتمال میدید کدام قطعه خراب باشه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا