تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان
یک سئوال دارم استارست x97وقتی خاموش هست چراغ پنلش قرمز و زمانی هم که روشن میشه باید چراغ سبز روشن بشه ولی از من هردوچراغ در زمان روشن بودن فعال هست آیا طبیعی هست یا نه

دوست عزيز چراغ قرمز براي وقتي است كه دستگاه در حالت استند باي است و سبز هم برا ي موقعي است كه دستگاه روشن است حالا شما ريسيت فكتور كنيد و يا با يرنامه ورژن 1.85 اون رو آبديت كنيد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: omzm

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
نرم افزار citizen sat ct-x230usb رو میخواستم آیا کسی داره آیا میتونم به رسور دیگری تبدیلش کنم لطفا کمک کنید
با درود دوست گرامي
شما ميتوانيد ازنرم افزارهايX-95
استفاده كنيد پرسش خودتان راهم در تاپيك پرسش وپاسخ مربوطه مطرح كنيد تا باعث نارضايتي مديران بخش نشويد:eek:k:

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44

دوست عزيز چراغ قرمز براي وقتي است كه دستگاه در حالت استند باي است و سبز هم برا ي موقعي است كه دستگاه روشن است حالا شما ريسيت فكتور كنيد و يا با يرنامه ورژن 1.85 اون رو آبديت كنيد
سلام دوست عزیزم
ببخشید ریسرت فکتوری یعنی چه لطفا توضیح بدین وآیا این حالتی که گفتم درعملکرد دستگاه تاثیری داره یا نه

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
سلام دوستان
شنیدم پچ ورژن 1/68 ریسیور x97 از لحاظ سیگنال دهی از همه بهتر اگه اینطوری هست لطفا برام بگزارینش درضمن پچ مورد نظر مشکلی که نداره از لحاظ منو فارسی یا ضبطو غیره

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام دوست عزيز
لطفا اگه ميشه برنامه اي كه با اون شبكه سه رو در رسيور اكس 95 باز كرد رو اينجا برامون بزاريد ممنون ميشم
ببخشيد نميدونم كدوم قسمت از ارشيو رو جستجو كنم و گرنه خودم اون انجام ميدادم
بازم ممنون

mosi_jackson

کاربر
2009-07-26
3
2
سلام دوست عزيز
لطفا اگه ميشه برنامه اي كه با اون شبكه سه رو در رسيور اكس 95 باز كرد رو اينجا برامون بزاريد ممنون ميشم
ببخشيد نميدونم كدوم قسمت از ارشيو رو جستجو كنم و گرنه خودم اون انجام ميدادم
بازم ممنون

روی کانال irib3 (ماهواره اینتلست 902) کلید info وسپس 0 و بزن یه کادر باز میشه. حالا دکمه قرمز رو بزن. الان میتونی کد رو وارد کنی. کدش اینه 1111113311111133
حالا بیا پایین و ok رو بزن کانال باز میشه.

kalatbujeir

کاربر
2010-04-22
1
0
45
دوستان چرا کمک نمی کنید من دستگاه استارست x95 دارم براي باز كردن كانالهاي کارتی پچ جدید می خوام

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان چرا کمک نمی کنید من دستگاه استارست x95 دارم براي باز كردن كانالهاي کارتی پچ جدید می خوام
با درود
مثل اينكه خيلي وقت هست كه اطلاع جديد نداريد!
كانالهاي كارتي با پچ براي دستگاه شما باز نميشود
يا كارت بخريد يا دانگل:busted_red:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام دوست عزیزم
ببخشید ریسرت فکتوری یعنی چه لطفا توضیح بدین وآیا این حالتی که گفتم درعملکرد دستگاه تاثیری داره یا نه

دوست عزیز شما وقتی رسیور را به برق وصل می کنید و کلید پشت رسیور رو هم روی on می گذارید چراغ قرمز باید روشن شود به معنای اینکه رسیور شما در حالت استند بای قرار دارد. اما وقتی رسیور را از روی کنترل روشن می کنید در صورتی که سیگنال داشته باشید چراغ سبز هم روشن میشود و چراغ قرمز نیز روشن می ماند. دقت کنید که اگر روی شبکه ای قرار گرفته باشید که سیگنال نداشته باشد چراغ سبز روشن نمی شود! تصویر نداشتن با سیگنال نداشتن متفاوت است. بعضی شبکه ها فاقد تصویر و بعضی کارتی هستند پس سیگنال نداشتن فرق میکند. چراغ قرمز فقط باید زمانی خاموش شود که دستگاه را از پشت خاموش یا از برق جدا می کنید.
البته پنل جلوی دستگاه حساس به فریم ور هست و می تواند در فریم ورهای غیر استاندارد عملکرد متفاوتی داشته باشد که به دستگاه آسیبی معمولا نمی رساند اما بهتر است از فریم ورهای معتبر استفاده کنید.
تنظیم کارخانه کردن هم برای برطرف کردن بعضی مشکلات کمک می کند و از منوی دستگاه می توانید آن را پیدا کنید که در زبان انگلیسی نوسته شده: reset factory. البته این گزینه تمام تنظیمات را به حالت پیشفرض باز خواهند گرداند و کانالها و فیوریت بندی شما از بین خواهد رفت.
موفق باشید

دوست عزیز فعلا آخرین پچ موجود نیز شبکه های کارتی رو باز نمیکنه! و البته فقط پکیج نوا باز هست که اون هم به سرعت کدها تغییر میکنه و چون هیچ یک از برنامه هایی هم که برای رسیورهای مختلف آمده اتوماتیک کد رو تغییر نمیدند سایت satdw هم برنامه جدیدی ارائه نداده. که البته با یک روش می تونید ببینید اما به دردسرش نمی ارزه! حالا اگر دوست داشتید تو همین بخش می توانید در تایپیکهای مهم آموزشش رو پیدا کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: omzm

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
دوست عزیز شما وقتی رسیور را به برق وصل می کنید و کلید پشت رسیور رو هم روی on می گذارید چراغ قرمز باید روشن شود به معنای اینکه رسیور شما در حالت استند بای قرار دارد. اما وقتی رسیور را از روی کنترل روشن می کنید در صورتی که سیگنال داشته باشید چراغ سبز هم روشن میشود و چراغ قرمز نیز روشن می ماند. دقت کنید که اگر روی شبکه ای قرار گرفته باشید که سیگنال نداشته باشد چراغ سبز روشن نمی شود! تصویر نداشتن با سیگنال نداشتن متفاوت است. بعضی شبکه ها فاقد تصویر و بعضی کارتی هستند پس سیگنال نداشتن فرق میکند. چراغ قرمز فقط باید زمانی خاموش شود که دستگاه را از پشت خاموش یا از برق جدا می کنید.
البته پنل جلوی دستگاه حساس به فریم ور هست و می تواند در فریم ورهای غیر استاندارد عملکرد متفاوتی داشته باشد که به دستگاه آسیبی معمولا نمی رساند اما بهتر است از فریم ورهای معتبر استفاده کنید.
تنظیم کارخانه کردن هم برای برطرف کردن بعضی مشکلات کمک می کند و از منوی دستگاه می توانید آن را پیدا کنید که در زبان انگلیسی نوسته شده: reset factory. البته این گزینه تمام تنظیمات را به حالت پیشفرض باز خواهند گرداند و کانالها و فیوریت بندی شما از بین خواهد رفت.
موفق باشید

دوست عزیز
باتشکر فراوان از جواب کامل شما انشاءالله همیشه پابرجا باشید

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
سلام
راجع به مشکلات پچ های 1/60و1/62و1/64 استارست x95 توضیه بدین و آیا به 97 میخوره یانه برای دستگاه مشکلی که پیش نمیاد

zalooo

کاربر
2010-01-22
19
23
44
با سلا م یک رسیور ایکس97 دارم براری رسیور مشکلی پیش اومده وهیچگونه سیگنالی نداره علت چیه وچگونه درستش کنم .درضمن دیش تنظیم است .باتشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
راجع به مشکلات پچ های 1/60و1/62و1/64 استارست x95 توضیه بدین و آیا به 97 میخوره یانه برای دستگاه مشکلی که پیش نمیاد
با درود دوست گرامي
متاسفانه نرم افزارهاي شركتي برخي ايرادات را برروي دستگاه درست ميكنند كه به ان باگ نرم افزاري ميگويند وعموما پچ نويس سعي ميكند ايراد كار خود را بگيرد.
خوشبختانه توي پوشه نرم افزارهاي ارايه شده يك فايل نوشتاري موجود هست كه با مطالعه ان به سابقه نرم افزار رسيور با ورژنهاي مختلف پي ميبريد.
دستگاه97خودش ساپورت ميشود وبايد از اول پچ خودش را بريزيد:eek:k:

با سلا م یک رسیور ایکس97 دارم براری رسیور مشکلی پیش اومده وهیچگونه سیگنالی نداره علت چیه وچگونه درستش کنم .درضمن دیش تنظیم است .باتشکر
شما هم دوست گرامي
يكبار با نرم افزاراز طريق كابل ورايانه دستگاه را اپگريد كنيد اگر مشكل رفع نشود سخت افزاري هست وربطي به اين تاپيك ندارد

omzm

کاربر
2009-11-02
30
23
44
قا . پچ 1/68 رو ریسیور 97 ریختم روی بوت مونده چکار کنم ترو خدا راهمایی کنید خواهههههههششششششممممننننندممممممممم

yones20000

کاربر
2008-03-12
4
2
آقایون من یک دستگاه سیتیزن 230یواس بی دارم نمیدونم چطور آپگریدش کنم نرم افزار x95.x97.250.روهم زدم آپگرید نشد اصلا دستگاه علامتی چیزی نمیزنه لودر روی کامپیوتر هم هیچ کاری نمیکنه انگار اصلا دستگاه به کامپیوتر وصل نیست آقا لطفا کمک کنید ممنون

آقاکسی نیست جواب بده

چراکمک نمیکنید دستگاه من سیتیزن برای بازکردن کانالهای سایروس نیازبه نرم افزاردارم کمک کنید آقا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

adim

Banned
2007-06-10
3
1
سلام دوستان
سوال داشتم .... آيا رسيور x97usb هارد اكسترنال 500 و يا 1000 گيگا رو ساپورت ميكنه... كسي از دوستان امتحان كرده...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
قا . پچ 1/68 رو ریسیور 97 ریختم روی بوت مونده چکار کنم ترو خدا راهمایی کنید خواهههههههششششششممممننننندممممممممم
با درود دوست گرامي
متاسفانه اين رسيور هنوز نرم افزار كارخانه اش را بدست نياورديم ولي اگر ازusbاز پشت ميخوره
من بارها از پچ كارخانه اي 95 با كابل ورايانه اين مشكل رفع كردم
نرم افزار ذر بخش موجوده
بعد كه رفع ايراد شد از نرم افزار خود 97 ورژن هاي جديدتر مثل 1.82-يا بالاتر استفاده كنيد:eek:k:

shahin_falcon

کاربر
2010-04-24
1
0
38
سلام تورو خدا کمک یکی از دوستان x95 خرید دیروز با دانگل timer چون کاناش باز نشد من نرم افزار 1.86 که مخصوص دانگل بود انتقال دادم با usb بعد نمیدونم نصفه downlaod شد چی شد که دیگه نمیاد بالا روی بنل ریسور میزنه boot ولی تصویر بالا نمیاد . از طریق کابل هم نرم افزار کارخانه هم انتقال بدم هم انتقال انجام نمیشه نمیدونم اشکال از کابله از کجاست چی کار کنم چه خاکی بریزم تو سرم دستگاه نو سوخته چی شده کمک کنید ؟ممنون میییییشم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام تورو خدا کمک یکی از دوستان x95 خرید دیروز با دانگل timer چون کاناش باز نشد من نرم افزار 1.86 که مخصوص دانگل بود انتقال دادم با usb بعد نمیدونم نصفه downlaod شد چی شد که دیگه نمیاد بالا روی بنل ریسور میزنه boot ولی تصویر بالا نمیاد . از طریق کابل هم نرم افزار کارخانه هم انتقال بدم هم انتقال انجام نمیشه نمیدونم اشکال از کابله از کجاست چی کار کنم چه خاکی بریزم تو سرم دستگاه نو سوخته چی شده کمک کنید ؟ممنون میییییشم

دوست عزیز به پانل جلوی دستگاه دقت کنید. ببینید بعد از زدن دکمه پشت دستگاه چند بار boot مینویسه؟ اگر دستگاه شما دوبار boot مینویسه بعد ثابت میمونه نرم افزار قبول میکنه و با ریختن پچ کارخانه ای با کابل مشکلش برطرف میشه. ولی اگر یک بار boot مینویسه بعد ثابت میمونه چاره ای جز فلاش کردن دستگاه ندارید.:051:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188

با تشكر از جناب tiesto

دوست عزيز براي اينكه دستگاه برنامه رو قبول كنه شما بعد از زدن كليد استار لودر قبل از اينكه دكمه پاور پشت دستگاه رو روشن كنيد كليد پاور جلو دستگاه رو نگه داريد بعد دكمه پاور پشت را روشن كنيد و بعد از 4 يا 5 ثانيه دستتون رو برداريد تا برناهم رو قبول كنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا