تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kahn

کاربر
2009-07-04
20
24
38
سلام.من آخرین سافتکم رو ازطریق usb به رسیور(x95) انتقال دادم ولی انال trt در ترکست باز نشد.برای انتقال سافتکم به رسیور باید از روش خاصی استفاده کرد یا از طریق usb هم میشه؟

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
سلام.من آخرین سافتکم رو ازطریق usb به رسیور(x95) انتقال دادم ولی انال trt در ترکست باز نشد.برای انتقال سافتکم به رسیور باید از روش خاصی استفاده کرد یا از طریق usb هم میشه؟
دوست عزيز براي انتقال سافتكم از طريق usb هم ميشه.شما كه ميگيد شبكه مورد نظر باز نشده يا اينكه سافتكم مربوط به شبكه مورد نظر شما نبوده يا اينكه مدت كدهاي سافتكم تموم شده.چون معمولا كدها بعد از حدود 2 روز ميسوزند. موفق باشيد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

boory

کاربر
2009-11-06
20
64
57
سافتکم باز کردن کانال هی اسپورت 1الی 9 واکشن وحیوانات را در سایت قرار دهید]

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
با سلام
دوستان چرا رسیورهای استارست x95 و x97 و مدلهای مشابه پکیج bis رو که دوباره هک شده و رسیورهای هایویون به راحتی باز میکنن رو نمیتونن باز کنن؟
لطفا کاری کنید که بتونیم بازشون کنیم
با تشکر

باسلام خدمت کاربران و مدیران محترم

از دیروز تا حالا رسیورهای هایویژن و آیکلاس پکیج بیس تی وی رو باز میکنن
این به این معناست که این پکیج هک شده و معمولا هم برنامه ها و سافتکمهای هایویژن و استارست 95 با هم و حد اکثر با 1 روز اختلاف میومدن
حالا چرا هنوز روی 95 و 97 نمیشه این کانالها رو باز کرد
لطفا راهنمایی کنید که آیا هایویژن و آیکلاس از نظر ساپورت نرم افزاری قویتر از استارست 95 هستند؟
اگه اینجوریه عوض کنیم

اخطار : کاربر گرامی لطفا تاپیک بیخود باز نکنید در قسمت سوالات مشکلتون رو مطرح کنید . پست شما منتقل شد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام
دوستان چرا رسیورهای استارست x95 و x97 و مدلهای مشابه پکیج bis رو که دوباره هک شده و رسیورهای هایویون به راحتی باز میکنن رو نمیتونن باز کنن؟
با تشکر

باسلام خدمت کاربران و مدیران محترم

این به این معناست که این پکیج هک شده و معمولا هم برنامه ها و سافتکمهای هایویژن و استارست 95 با هم و حد اکثر با 1 روز اختلاف میومدن
لطفا راهنمایی کنید که آیا هایویژن و آیکلاس از نظر ساپورت نرم افزاری قویتر از استارست 95 هستند؟
اگه اینجوریه عوض کنیم

اخطار : کاربر گرامی لطفا تاپیک بیخود باز نکنید در قسمت سوالات مشکلتون رو مطرح کنید . پست شما منتقل شد .

دوستان یه خورده صبر داشته باشید همین روزها نرم افزار جدید ارائه خواهد شد .

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
با سلام دوستان من میخوام یه ریسیور x30 pvr بخرم می خواستم بدونم ریسیور خوبیه ؟ قیمتش الان چنده ؟ واسه ظبط کردن فیلم هارد اکسترنال رو پیشتیبانی میکنه؟ آیا ریسیور بهتری سراغ دارید یا نه؟

• Like

seven1995

کاربر
2010-01-14
52
82
43
با سلام
با تشکر

باسلام خدمت کاربران و مدیران محترم​

اگه اینجوریه عوض کنیم​

دوست عزیز این نرم افزار هایی که برای استرانگ و آیکلاس ارائه شده اروجینال نیستند. پکیج Bis , absat خیلی وقت بود که هک شده بود و با کارت ملینیوم پلاس قابل بازگشایی بود. اما مدت کوتاهی هست که کدها عمومی شده و این نرم افزار ها به سرعت نوشته شده اند. قابل ذکر هست که این پکیج ها در حال ارتقاء به سیستم وایکسس4 هستند و بزودی این انتقال صورت میگیرد و درحال حاضر حتی کارت های اروجینال وایکسس4 این پکیج ها آماده شده اند.پس اگر نرم افزاری هم برای ایکس 95 و 97 بیاید چندان دوامی نخواهد داشت. اگر علاقمند به باز کردن شبکه های کارتی هستید از دانگل و یا شرینگ اینترنتی استفاده نمائید.

• Like

VahidFilm

کاربر
2009-05-12
298
959
من در عجبم كه چرا هنوز براي x95usb و دستگاه هاي هم خانوادش هنوز پچي ارائه نشده؟

بنیامین خوصیان

مدیر بازنشسته
2009-07-05
130
176
34
طبق خبری که الان به دستم رسید تا فردا برنامه خواهد آمد اگر تست شد جواب نداد دیگه می ره برای دو روز دیگه ولی بیشتر سعی در این است که فردا برنامه رو بفرستند.

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
من پج 1.86 رو جایگزین پج قدیمی(1.75) دستگاه(x95-usb)کردم!از طرفی از دانگل میکروبکس هم استفاده می کنم.مشکلی که دارم اینه که کانالها روی دانگل یا باز نمی شوند و یا با تأخیر 10ثانیه ای باز می شوند!!در صورتیکه روی پج 1.75 این مشکلات نبود

• Like

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
من پج 1.86 رو جایگزین پج قدیمی(1.75) دستگاه(x95-usb)کردم!از طرفی از دانگل میکروبکس هم استفاده می کنم.مشکلی که دارم اینه که کانالها روی دانگل یا باز نمی شوند و یا با تأخیر 10ثانیه ای باز می شوند!!در صورتیکه روی پج 1.75 این مشکلات نبود

دوست عزیز امروز یه سری مشکل از مرکز اصلی ارسال دیتا بوجود آمد که باعث قطعی های پی در پی شد شاید مشکل از همون بوده .

yaghob68

کاربر
2008-02-04
33
22
با سلام دوستان من میخوام یه ریسیور x30 pvr بخرم می خواستم بدونم ریسیور خوبیه ؟ قیمتش الان چنده ؟ واسه ظبط کردن فیلم هارد اکسترنال رو پیشتیبانی میکنه؟ آیا ریسیور بهتری سراغ دارید یا نه؟
چرا کسی جواب منو نداده

• Like

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
از x30 بهتره

چرا کسی جواب منو نداده

سلام
شما اگر ميخاي استار ست بگيري
سعي كن x97 معمولي يا تيتانيوم بگيري
و اگر كيفيت ضبط برات خيلي مهمه 7100 / 3300 / 96 / 98 / يا 8800 استارست بگيري
از x30 بهتره
الان تقريبن همه رسيورهاي pvr همه ماركي حدود يك قيمت هستند
اعلام قيمت در اين سايت ممنوع ميباشد

arsha5877

کاربر
2008-03-09
89
181
45
دوستانی که رسیور استارست x95-usb با نرم افزار 1.86 و دانگل میکروبکس دارند لطفا" وضعیت پکیجهای هاتبرد(نواد و بیس)را چک کرده و اعلام وضعیت کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا