yaghooblaf
کاربر
- 2008-02-25
- 235
- 719
برو اینجا دوست عزیز http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=124لطفا طریقه جیتک 95 همراه عکس ارسال کنید متشکرم
برو اینجا دوست عزیز http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=124لطفا طریقه جیتک 95 همراه عکس ارسال کنید متشکرم
كمكم كنيد لطفا .پج x90 رو ريختم تو x97 رسيور چراغ قرمزش روشن ميشه اما چراغ سبزش نه :تصويرش هم از تلوزيون پيدا نيست بايد چكار كنم تا درست بشه.خواهشا كمكم كنيد.
با سلامدوستان گلم میشه لطف کنید بگید نرم افزار کارخونه ای sr x95 usb رو که zirak salasعزیز میگن از کجا دان کنم...
با تشکر...
با سلامسلام دوست عزیز من خیلی وقته ماهوارم رو پروگرام نکردم شاید 1 ساله . واسه باز شدن کانالهایی که قفلند چکار باید بکنم (البته من آماتورم)
راستی یادم رفت رسیورم x95 هستش
با سلامسلام چطور می تونم منوی ca توی استار ست x95usb فعال کنم
عزیزان میشه بفرماییذ برا اپگرید رسیور x-95 usb به چه قسمتی باید برم؟؟
هر چی سرچ میکنم بهم جواب نمیده و میگه که هیچ موضوعی پیدا نشد!!!!
بچه ها من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم تو دستگه (x-95 usb)ولی توفیری نکرد!!!تو نصب که میرم 1234 میزنم وارد نمیشه!!!به دادم برسید چیکار کنم من؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
zirak عزیزدوست عزیز نرم افزار کارخانه ای برای چی زدین 1234 برای چیه . مگه دستگاهتون چه مشکلی داره .
zirak عزیز
ذستگاه هنگ میکرد...تو نصب(instal) که میخواستم برم پسورد 1234 که میزنم وارد نصب نمیشه...نرم افزار کارخانه رو هم که ریختم رو 90% میموند ولی بعد از چند مین رسیور پیغام end میداد...
دستگاه رو که روشن میکنم باز مثه قبله و تغییری نکرده...
میشه بگین مشکل از چیه و راحکار چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خیلی عذر میخوام...به جای 1234 که گفتم0000 میزنم ولی تو قسمت نصب نمیره!!!!!!
بازم شرمنده به خاطر اشتباهی که تو 2 تا پست نوشتم....
دستت درد نکنهدوست عزیز (zirak salas) ,واقعا شرمنده کردید...اوکی شد...
خواهش میکنم دوست گرامی .
دوست عزیز طبیعیه که تا 90 % میره چون بیقه ش فایلی رو که از وری اسی فلش پاک کرده و جدید رو زده save میکنه .
بعد شم شما کد 9876 رو بزنید وارد قسمت نصب بشید و تنظیم کارخانه کنید تا کد مورد نظر به 0000 تبدیل بشه . با تنظیم کارخانه همه چیز به حالت اولین روز برمیگرده و دستگاه مشکل نرم افزاری اگه داشته باشه رفع میشه .
سلام به همه دوستانسلام
مشكل با رسيور 97 برنامه اشتباهي ريخته شده
رسيور بالا نمياد
ولي موقع روشن شدن 3 بار بوت رو ميزنه
و روي بوت گير ميكنه
فقط برنامه قديمي 1.44 x95 قبول ميكنه
آخر هم end ميزنه
برنامه هاي ديگرو تا عدد 24 قبول ميكنه
ولي روي بوت ميمونه
به نظر دوستان راحي جز فلش هست
\خود 97 فايل و لودر بوت داره؟
ممنون
1 - لطفا کد دهی در x95 را بصورت تصویری آموزش دهید البته برای من که مبتدی هستم .
یا حداقل یه راهنمایی دقیق بنویسید که تو عمل هم بشه انجامش داد با یک مثال عملی روی یک کانال بسته شده .
2 - وقتی ماهواره آپگرید میشه چه کانالهایی باید باز بشن و با نصب آخرین پچ 1.68 یا 1.69 کانالهای من چه فرقی با قبل باید داشته باشه ؟
3 - برای پاک کردن آپگرید باید چی کار کرد ؟
4 - من الان کانالهای یورو اسپورت و دارم اما همه بسته هستن و لی بعضی از اونا صدا دارن مثل وقتی شبکه 3 بسته میشه . آیا میشه اونا رو با کد دستی باز کرد و اگه میشه کدهاشو از کجا باید بیارم .
5 - م کانال 3 را با کد دستی باز میکنم اما وقتی کانال و عوض میکنم و دوباره برمیگردم رو شبکه 3 دوباره قفل میشه و باید مجدد کد بزنم ( من کد را بازدن دکمه info + 0 وارد میکنم )
و در آخر از بابت نوع پرسشهام شرمنده چون من اصلا اصطلاحات ماهواره رو بلد نیستم .