تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
كمكم كنيد لطفا .پج x90 رو ريختم تو x97 رسيور چراغ قرمزش روشن ميشه اما چراغ سبزش نه :تصويرش هم از تلوزيون پيدا نيست بايد چكار كنم تا درست بشه.خواهشا كمكم كنيد.

دوست عزیز نرم افزار کارخانه ای رو که در انجمن موجود است رو دانلود کنید . لودر را اجرا قبل از از انیکه دستگاه رو به برق بزیند دکمه پاور جلو دستگاه را نگه داری اون موقه دستگاه را به برق بزنید و بعد 10 ثانیه دستتون رو بردارید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: VahidFilm

nkhiyal

کاربر
2010-06-27
1
1
سلام دوست عزیز من خیلی وقته ماهوارم رو پروگرام نکردم شاید 1 ساله . واسه باز شدن کانالهایی که قفلند چکار باید بکنم (البته من آماتورم)

راستی یادم رفت رسیورم x95 هستش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
دوستان گلم میشه لطف کنید بگید نرم افزار کارخونه ای sr x95 usb رو که zirak salasعزیز میگن از کجا دان کنم...
با تشکر...

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوست عزیز من خیلی وقته ماهوارم رو پروگرام نکردم شاید 1 ساله . واسه باز شدن کانالهایی که قفلند چکار باید بکنم (البته من آماتورم)

راستی یادم رفت رسیورم x95 هستش
با سلام
دوست عزیز برای باز شدن کانالهای کارتی شما باید از شیرینگ ماهواره ای (دانگل میکروباکس و غیره...) ویا اینترنتی استفاده کنید. و یا منتظر ارائه پچ جدید شوید و یا از سافتکم استفاده کنید که در صورت ارائه اساتید محترم در سایت قرار خواهند داد.

• Like

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
عزیزان میشه بفرماییذ برا اپگرید رسیور x-95 usb به چه قسمتی باید برم؟؟
هر چی سرچ میکنم بهم جواب نمیده و میگه که هیچ موضوعی پیدا نشد!!!!

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
بچه ها من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم تو دستگه (x-95 usb)ولی توفیری نکرد!!!تو نصب که میرم 1234 میزنم وارد نمیشه!!!به دادم برسید چیکار کنم من؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
عزیزان میشه بفرماییذ برا اپگرید رسیور x-95 usb به چه قسمتی باید برم؟؟
هر چی سرچ میکنم بهم جواب نمیده و میگه که هیچ موضوعی پیدا نشد!!!!

دوست عزیز به تاپیکی که براتون گذاشتم برید ههر نرم افزاری رو خواستید میتونید دانلود کنید فقط اینو بگم که آخرین نرم افزار مربوط به ریسیور شما برای تاریخ 2010.03.11 است .

http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?f=390

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
بچه ها من نرم افزار کارخانه ای رو ریختم تو دستگه (x-95 usb)ولی توفیری نکرد!!!تو نصب که میرم 1234 میزنم وارد نمیشه!!!به دادم برسید چیکار کنم من؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز نرم افزار کارخانه ای برای چی زدین 1234 برای چیه . مگه دستگاهتون چه مشکلی داره .

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43
دوست عزیز نرم افزار کارخانه ای برای چی زدین 1234 برای چیه . مگه دستگاهتون چه مشکلی داره .
zirak عزیز
ذستگاه هنگ میکرد...تو نصب(instal) که میخواستم برم پسورد 1234 که میزنم وارد نصب نمیشه...نرم افزار کارخانه رو هم که ریختم رو 90% میموند ولی بعد از چند مین رسیور پیغام end میداد...
دستگاه رو که روشن میکنم باز مثه قبله و تغییری نکرده...
میشه بگین مشکل از چیه و راحکار چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی خیلی عذر میخوام...به جای 1234 که گفتم0000 میزنم ولی تو قسمت نصب نمیره!!!!!!
بازم شرمنده به خاطر اشتباهی که تو 2 تا پست نوشتم....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
zirak عزیز
ذستگاه هنگ میکرد...تو نصب(instal) که میخواستم برم پسورد 1234 که میزنم وارد نصب نمیشه...نرم افزار کارخانه رو هم که ریختم رو 90% میموند ولی بعد از چند مین رسیور پیغام end میداد...
دستگاه رو که روشن میکنم باز مثه قبله و تغییری نکرده...
میشه بگین مشکل از چیه و راحکار چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی خیلی عذر میخوام...به جای 1234 که گفتم0000 میزنم ولی تو قسمت نصب نمیره!!!!!!
بازم شرمنده به خاطر اشتباهی که تو 2 تا پست نوشتم....

خواهش میکنم دوست گرامی .
دوست عزیز طبیعیه که تا 90 % میره چون بیقه ش فایلی رو که از وری اسی فلش پاک کرده و جدید رو زده save میکنه .

بعد شم شما کد 9876 رو بزنید وارد قسمت نصب بشید و تنظیم کارخانه کنید تا کد مورد نظر به 0000 تبدیل بشه . با تنظیم کارخانه همه چیز به حالت اولین روز برمیگرده و دستگاه مشکل نرم افزاری اگه داشته باشه رفع میشه .

lovefh7

کاربر
2010-06-28
2
2
42
1 - لطفا کد دهی در x95 را بصورت تصویری آموزش دهید البته برای من که مبتدی هستم .
یا حداقل یه راهنمایی دقیق بنویسید که تو عمل هم بشه انجامش داد با یک مثال عملی روی یک کانال بسته شده .

2 - وقتی ماهواره آپگرید میشه چه کانالهایی باید باز بشن و با نصب آخرین پچ 1.68 یا 1.69 کانالهای من چه فرقی با قبل باید داشته باشه ؟

3 - برای پاک کردن آپگرید باید چی کار کرد ؟

4 - من الان کانالهای یورو اسپورت و دارم اما همه بسته هستن و لی بعضی از اونا صدا دارن مثل وقتی شبکه 3 بسته میشه . آیا میشه اونا رو با کد دستی باز کرد و اگه میشه کدهاشو از کجا باید بیارم .

5 - م کانال 3 را با کد دستی باز میکنم اما وقتی کانال و عوض میکنم و دوباره برمیگردم رو شبکه 3 دوباره قفل میشه و باید مجدد کد بزنم ( من کد را بازدن دکمه info + 0 وارد میکنم )

و در آخر از بابت نوع پرسشهام شرمنده چون من اصلا اصطلاحات ماهواره رو بلد نیستم .

• Like

lovefh7

کاربر
2010-06-28
2
2
42
ضمناً در مورد کد های viacces هم اگر میشود توضیح دهید از کجا باید پیدا کنم و چطوری باید وارد کنم . لطفاً به ترتیب باشد چون همونطور که گفتم من زیاد با اصطلاحات و قسمتها آشنا نیستم .
با تشکر

• Like

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
مشكل با رسيور 97 برنامه اشتباهي ريخته شده

سلام
رسيور بالا نمياد
ولي موقع روشن شدن 3 بار بوت رو ميزنه
و روي بوت گير ميكنه
فقط برنامه قديمي 1.44 x95 قبول ميكنه
آخر هم end ميزنه
برنامه هاي ديگرو تا عدد 24 قبول ميكنه
ولي روي بوت ميمونه
به نظر دوستان راحي جز فلش هست
\خود 97 فايل و لودر بوت داره؟
ممنون

sky star 2

کاربر
2010-06-27
12
6
43

خواهش میکنم دوست گرامی .
دوست عزیز طبیعیه که تا 90 % میره چون بیقه ش فایلی رو که از وری اسی فلش پاک کرده و جدید رو زده save میکنه .

بعد شم شما کد 9876 رو بزنید وارد قسمت نصب بشید و تنظیم کارخانه کنید تا کد مورد نظر به 0000 تبدیل بشه . با تنظیم کارخانه همه چیز به حالت اولین روز برمیگرده و دستگاه مشکل نرم افزاری اگه داشته باشه رفع میشه .
دستت درد نکنهدوست عزیز (zirak salas) ,واقعا شرمنده کردید...اوکی شد...
میگم برا وارد کردن کد دستی باید از چه کدی استفاده کنم؟؟؟؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
رسيور بالا نمياد
ولي موقع روشن شدن 3 بار بوت رو ميزنه
و روي بوت گير ميكنه
فقط برنامه قديمي 1.44 x95 قبول ميكنه
آخر هم end ميزنه
برنامه هاي ديگرو تا عدد 24 قبول ميكنه
ولي روي بوت ميمونه
به نظر دوستان راحي جز فلش هست
\خود 97 فايل و لودر بوت داره؟
ممنون
سلام به همه دوستان

نرم افزار v1.72 --2009-09-07
رو قبول كرد و درست شد

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
1 - لطفا کد دهی در x95 را بصورت تصویری آموزش دهید البته برای من که مبتدی هستم .
یا حداقل یه راهنمایی دقیق بنویسید که تو عمل هم بشه انجامش داد با یک مثال عملی روی یک کانال بسته شده .

2 - وقتی ماهواره آپگرید میشه چه کانالهایی باید باز بشن و با نصب آخرین پچ 1.68 یا 1.69 کانالهای من چه فرقی با قبل باید داشته باشه ؟

3 - برای پاک کردن آپگرید باید چی کار کرد ؟

4 - من الان کانالهای یورو اسپورت و دارم اما همه بسته هستن و لی بعضی از اونا صدا دارن مثل وقتی شبکه 3 بسته میشه . آیا میشه اونا رو با کد دستی باز کرد و اگه میشه کدهاشو از کجا باید بیارم .

5 - م کانال 3 را با کد دستی باز میکنم اما وقتی کانال و عوض میکنم و دوباره برمیگردم رو شبکه 3 دوباره قفل میشه و باید مجدد کد بزنم ( من کد را بازدن دکمه info + 0 وارد میکنم )

و در آخر از بابت نوع پرسشهام شرمنده چون من اصلا اصطلاحات ماهواره رو بلد نیستم .

دوست عزیز طریقه کد دستی خیلی راحته روی کانالی که کد براش ارائه شده برید . دکمه info+0 را بزیند جدول کد دستی بالا میاد و کد مورد نظر رو درش بزنید .

آبگرید بستگی به پکیچی داره هک شده باشه که بیشترین هک مربوط به ویاکسس 2 و 3 است یعنی کانالهایی مانند اکشن ان تی 1 و غیره .... در کل آپگرید برای روز رسانی دستگاه و ارتقای کارایی میاد و آکه پکیچی هم هک شده باشه اون رو هم درش تعریف میکنند.

اپگرید پاک نمیشه بلکه میتونی پچ رو فعال یا غیر فعال کنید به این ترتیب که روی منو رفته و دکمه های mute + 999 را میزنید که با مستطیل کوچکی که ظاهر میشود enable (فعال) و disable (غیر فعال) میشود .

خوب دوست عزیز کانالهای یور اسپورت روی پکیچی هستند که هک نشده تا باز شودند . طریقه کد گذاری طوریه که صدا داره و لی تصویر نمیاد .

همه این به اصطلاح مشکلات شما با پچ 1.87 مربوط به تاریخ 2010/02/07 رفع میشه البته هیچ کانالی باز نمیشه بلکه از نظر نرم افزاری خوب میشه و برای دادن کد دستی شما فقط یه بار به شبکه 3 کد میدید.

دیگه دوست عزیز این ساده ترین زبان برای بیان مفهوم این اصطلاحات بود امیدوارم که متوجه شده باشید .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا