تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
من یک دستگاه x95دارم که ورژن1.91به ان تزریق کردم شبکه ای مثل tv-globaکارنمی کنه نه با سافتکم نه با کددستی مشکل چیه ریست فاکتوری کردم فاید نداشت. ممنون اگه رهنمای کنید

دوست عزيز کدهاي اين کانال هر يکي دو روز يکبار تعويض ميشود از آخرين سافتکمي که در بخش موجود هست استفاده کنيد باز خواهد شد.يا اينکه کد جديد که در بخش سيستم هاي کدگذاري موجود هست بصورت دستي وارد کنيد. در ضمن اين کانال بدرد نخور و هيچ برنامه خاصي ندارد و ارزش باز کردن هم ندارد. نرم افزار 1.91 که گفتيد با سيستم کدگذاري اين کانال مشکلي ندارد.

ALI.INTERNET

کاربر
2009-04-07
18
36
34
سلام دوستان من رسیور x95 usb دارم هر کاری میکنم پچ قدیمی روش بریزم با کابل 232rg که با برنامه فاستو شیرینگ راه بندازم نمیشه انگار رسیور کابلو نمیشناسه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پچ الان من 1.91 هستش!برنامه فاستو هم هر کاری میکنم ارتباط برقرار نمیکنه؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان من رسیور x95 usb دارم هر کاری میکنم پچ قدیمی روش بریزم با کابل 232rg که با برنامه فاستو شیرینگ راه بندازم نمیشه انگار رسیور کابلو نمیشناسه من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پچ الان من 1.91 هستش!برنامه فاستو هم هر کاری میکنم ارتباط برقرار نمیکنه؟؟؟
بادرود
2به3
3به2
5به5
کابل رابط برای اپگرید وشیرینگ دستگاه شما باید درست کرده باشید
اما برای استفاده از برنامه فاستو وسی سی کم با آخرین ورژن هم تست کردم حتی1.91 بدون مشکل کار میکند.

برای استفاده از پروتکل شیرینگi+9 را بزنید واز منوی 232 که ظاهر شده
گزینهPC CSC ECM
انتخاب کنید:eek:k:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
من یک دستگاه x95دارم که یک میکروباکس باش وصل هست وقتی روی کانا لهایokمی زنم باز نمیشن باید دو کانال برم جلو برگردم تا بازبشه مشکل ازکجاست ریست فاکتوری کردم فایده نداشت درضمن ورژن دستگاه1.91ونرم میکروباکس1.40ممنون اگه راهنمایی کنید بعضی اوقات هم باز نمیشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
من یک دستگاه x95دارم که یک میکروباکس باش وصل هست وقتی روی کانا لهایokمی زنم باز نمیشن باید دو کانال برم جلو برگردم تا بازبشه مشکل ازکجاست ریست فاکتوری کردم فایده نداشت درضمن ورژن دستگاه1.91ونرم میکروباکس1.40ممنون اگه راهنمایی کنید بعضی اوقات هم باز نمیشه
با سلام
دوست عزیز شما با غیر فعال کردن پچ میتونین کانالها رو با سرعت بیشتری باز کنید. برای این کار دکمه منو را بزنید بعد دکمه قطع صدا(mute) را بزنید و کد 9999 را تایپ کنید.

ALI.INTERNET

کاربر
2009-04-07
18
36
34
سلام کسی هست به من کمک کنه من با برنامه فاستو با رسیور x95 شیرینگ راه انداختم تمامی کانالهام باز شدن بغیر از پکیچ نووا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

altec

کاربر
2010-08-05
2
1
با سلام به دوستان.منx95 usbدارم مشكل من اين است. كه هر كاري ميكنم نمي تونم از طريق خود رسيور اپگريد كنم. چون وقتي ميرم روي ترانسفر ديتا اوكي ميكنم وداخل ترانسفر s/wmain ميشم واوكي ميكنم تا ترانسفر انجام بشه وقتي اوكي ميكنم exiteميشمايا كسي از دوستان مشكل من ميتونه حل كن و جواب من بده ممنون ميشم

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام به دوستان.منx95 usbدارم مشكل من اين است. كه هر كاري ميكنم نمي تونم از طريق خود رسيور اپگريد كنم. چون وقتي ميرم روي ترانسفر ديتا اوكي ميكنم وداخل ترانسفر s/wmain ميشم واوكي ميكنم تا ترانسفر انجام بشه وقتي اوكي ميكنم exiteميشمايا كسي از دوستان مشكل من ميتونه حل كن و جواب من بده ممنون ميشم
با سلام
دوست عزیز شما فقط میتونین از طریق فلش مموری یا کابل rs232 که به pc وصل میشه رسیورتون رو آپگرید کنین.

altec

کاربر
2010-08-05
2
1
با سلام به دوستان ایا با کد دستی میشه کانال eurosport باز کرد

• Like

satellite47

کاربر
2010-07-08
5
8
44
سلام دوستان عزیز ببخشید من خیلی وقته که رسیورمو اپگرید نکردم الان میخوام برنامه ی جدید بریزم .میشه لطف کنید و آدرس آخرین برنامه رو در انجمن نشونم بدین؟ایا در حال حاضر کانالهای فرانسه مثل اکشن و.... باز میشن؟خواهش میکنم جوابمو بدین.ممنون

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

sayeh.shab

کاربر افتخاری
2008-11-13
526
1,146
سلام دوستان عزیز ببخشید من خیلی وقته که رسیورمو اپگرید نکردم الان میخوام برنامه ی جدید بریزم .میشه لطف کنید و آدرس آخرین برنامه رو در انجمن نشونم بدین؟ایا در حال حاضر کانالهای فرانسه مثل اکشن و.... باز میشن؟خواهش میکنم جوابمو بدین.ممنون
با سلام
این لینک آخرین نرم افزار هستشhttp://1.irantks.biz/showthread.php?t=33245
بله با این نرم افزار اون کانالها باز میشن

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40

سلام دوست من

از ورژن 1.91 استفاده نمایید

در بخش نرم افزار سایت موجود است

arashmrf

کاربر
2009-08-14
21
41
47
با سلام
من x95usbدارم جدیدن یه مشکل درموقع ضبط کردن پیش اومده اونم موقع ضبط کردن کانال رو فریز می کنه وخوب ضبط نمی کنه البته تو همه کانالها لطفا راهنمائی نمائید چکار کنم مشکل حل بشه ورزن دستگاه 1.86

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام
من x95usbدارم جدیدن یه مشکل درموقع ضبط کردن پیش اومده اونم موقع ضبط کردن کانال رو فریز می کنه وخوب ضبط نمی کنه البته تو همه کانالها لطفا راهنمائی نمائید چکار کنم مشکل حل بشه ورزن دستگاه 1.86

مشکل فريز در حال ظبط به دليل عدم کشش فلاش مموري ميباشد. اگر همان فيلمي که ظبط کرديد با خود رسيور يا کامپيوتر پخش کنيد خواهيد ديد مشکلي ندارد. از فلاش مموري مرغوب تر استفاده کنيد. :eek:k:

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
39
من یک دستگاه x95دارم وقتی یک برنامه رادارم نگاه می کنم یک دفعه سیگنال قطع میشه از پشت دستگاه سیم روفشار میدم سیگنال میات به نظر شما مشکل از چیست فیش سیم عوض کردم فاید نداشت دو باره این مشکل و دارم ممنون اگه راهنمایی کنید

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من یک دستگاه x95دارم وقتی یک برنامه رادارم نگاه می کنم یک دفعه سیگنال قطع میشه از پشت دستگاه سیم روفشار میدم سیگنال میات به نظر شما مشکل از چیست فیش سیم عوض کردم فاید نداشت دو باره این مشکل و دارم ممنون اگه راهنمایی کنید
با درود
اول اینکه از فونت قرمز برای ارسال پست ها استفاده نکنید!
مورد دیگه مشکل شما ممکن هست مربوط به نازک بودن مغزی سیم انتن باشد
درگاه ورودی تیونر را که سیم وصل میکنید نگاه کنید شاید جای ورودی سیم زیادی باز شده وسیم انتن درست اتصال نمیکنه.
اگر اینطور نیست به احتمال زیاد داخل تیونر شکستگی بوجودامده است:eek:k:

arashmrf

کاربر
2009-08-14
21
41
47
مشکل فريز در حال ظبط به دليل عدم کشش فلاش مموري ميباشد. اگر همان فيلمي که ظبط کرديد با خود رسيور يا کامپيوتر پخش کنيد خواهيد ديد مشکلي ندارد. از فلاش مموري مرغوب تر استفاده کنيد. :eek:k:
سلام
مشکل من پابرجاست موقع دیدن نیز مشکل فریز رودارم فلش 4gig kingmax گارانتی داره حالا چکارکنم ؟:eek:ky:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام

سلام
مشکل من پابرجاست موقع دیدن نیز مشکل فریز رودارم فلش 4gig kingmax گارانتی داره حالا چکارکنم ؟:eek:ky:
بادرود
دوست گرامی اول نرم افزارکارخانه ای دستگاه خودتان را ازتاپیک نرم افزارهای کارخانه ای همین بخش دریافت وبا لودر ورایانه بدستگاه منتقل کنید بعد نرم افزار آخر 1.91 را بریزید.
اگر مشکل رفع نشد با چند فلش مموری دیگر هم تست کنید
درآخر اگر مشکل پابرجا بود ایراد به احتمال زیاد از ایسی رم دستگاه میباشد:eek:k:

hangani

کاربر
2007-05-25
16
32
دوستان با سلام از اينكه در اين سايت عضو هستم بسيار خوشحالم اميدوارم در كارتان موفق باشيد كه به همه ايرانيها خدمت ميكنيد از مديران انجمن هم كمال تشكر و قدرداني را دارم فقط خواهش ميكنم شما مانند بعضي از سايتها پولي نشويد تا ما بتوانيم از مطالب مفيد سايت استفاده كنيم غرض از مزاحمت ريسيور ايكس 95 دارم كه با اخرين پج ابگريد شده جديدا اي دي اس ال گرفتم و ميخواهم از طريق اينترنت شبكه ها را باز كنم ايا اسان ترين راه براي چنين كاري با اين مدل ريسيور ميشود انجام داد يا خير لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا