تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
با درود
بنده باید فردا یه X95USB رو از طریق USB آپگرید کنم!!!
سوال :

آیا همین که نوشته X95Usb کافیه یا مثل SuperMax مدلای مختلفی داره ؟؟ ( هنگ نمیکنه ؟)

از یه X95USB طوسی رنگ یه سافتکم کپی گرفتم میشه اونو به این دستگاه که مشکی رنگه تزریق کنم ؟؟

و آیا با اون سافتکم که بعضی شبکه ها رو باز میکرد میشه این دسگاه رو هم مثل اون دستگاه کنم ؟؟؟(شبکه ها رو باز کنه )

اگه زحمتی نبود زودتر منو کمک کنید.
:bs_iloveyou:

آخرین ویرایش:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با درود
بنده باید فردا یه X95USB رو از طریق USB آپگرید کنم!!!
سوال :

آیا همین که نوشته X95Usb کافیه یا مثل SuperMax مدلای مختلفی داره ؟؟ ( هنگ نمیکنه ؟)

از یه X95USB طوسی رنگ یه سافتکم کپی گرفتم میشه اونو به این دستگاه که مشکی رنگه تزریق کنم ؟؟

و آیا با اون سافتکم که بعضی شبکه ها رو باز میکرد میشه این دسگاه رو هم مثل اون دستگاه کنم ؟؟؟(شبکه ها رو باز کنه )

اگه زحمتی نبود زودتر منو کمک کنید.
:bs_iloveyou:

دوست عزیز این دستگاه سه مدل دارد که میتونید از روی نوشته جلو رسیور تشخیص بدید :

معمولی = SR-X95 USB

سری تیتانیم = SR-X95 USB TITANUM

سری مگا = SR-X95 USB MEGA

دقت کنید نرم افزار اشتباه منتقل نکنید.

مدل طوسی رنگ که گفتید سری معمولی هست و میتوانید از آن سافتکم برای مدلهای معمولی چه مشکی و چه طوسی استفاده کنید. البته شبکه های هک شده همه بسته شدند تنها چند کانال با سافتکم باز میشوند... :eek:k:

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
از راهنمایی به موقع شما کمال تشکر رو دارم امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید.

بدرود

84362938

Banned
2009-11-04
2
0
34
سلام
من یک x95 دارم با اینکه قدرت فرکانس هاتبردم بالا است ولی شبکه gem

سلام
من یک رسیور x95 دارم با اینکه قدرت فرکانس هاتبردم بالا است ولی شبکه gem را ندارم هر چه سرچ میکنم فایده ندارد چه کار کنم . لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر:dast:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من یک رسیور x95 دارم با اینکه قدرت فرکانس هاتبردم بالا است ولی شبکه gem را ندارم هر چه سرچ میکنم فایده ندارد چه کار کنم . لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر:dast:
با درود
دوست گرامی اول ثبت نام با نام کاربری مناسب باید انجام دهید نه با شماره تلفن یا عدد قبل از اینکه نام کاربری شما مسدود شود به قوانین سایت مراجعه ودرخواست نام کاربری مناسب برای تغییر بدهید.
در مورد فرکانس کانال gem هم 10723 یا11137 را سرچ نمی کند در ساعت اولیه صبح تست کنید شاید بارازیت محلی دارید

Mehrab1131

کاربر
2009-07-04
6
6
39
دوست گلم روی شبکه یورو نیوز دکمه lang روی ریموت کنترل فشار بده زبان مورد نظر رو انتخاب کن وok بزن شبکه به همان زبان تغیر می کند زبان فارسی اخرین گزینه است:s13::s13:............................تشکر یادت نره:dast::dast:

این*و که می*دونم. مشکل اینجاست که توی همون لیست زبان*ها فارسی نیست و همون طور که توضیح دادم شبکه رو که حذف می*کنم و دوباره سرچ هم می*کنم، بازم فارسی به اون لیست اضافه نمی*شه

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
این*و که می*دونم. مشکل اینجاست که توی همون لیست زبان*ها فارسی نیست و همون طور که توضیح دادم شبکه رو که حذف می*کنم و دوباره سرچ هم می*کنم، بازم فارسی به اون لیست اضافه نمی*شه

سلام یکبار کاناتل را حذف کن سپس در هاتبرد فرکانس 12596 را دوباره سرچ کن موفق باشی ...

kooros

کاربر
2010-01-05
3
2
55
سلام
من x95دارم،ورژن1.64رو ريختم شبكه سه باز نميشه(موقع فوتبال)،باكددهي دستي تمام كدها رو عدد1 دادم ولي باز نشد لطفا راهنمايي كنيد

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
من x95دارم،ورژن1.64رو ريختم شبكه سه باز نميشه(موقع فوتبال)،باكددهي دستي تمام كدها رو عدد1 دادم ولي باز نشد لطفا راهنمايي كنيد

دوست عزیز تمام کدها 1؟ این اشتباه هست بصورت زیر وارد کنید باز میشود:

1111113311111133

saman_sam

کاربر
2007-09-09
67
202

دوست عزیز سلام شما یک چینش شبکه از یک x95 که یورو نیوز فارسی داره اپلود کن بعد بریز رو دستگاه مشکل برطرف می شود:s13::s13::s13:

Ahmad-poor

کاربر
2010-11-27
1
0
سلام به همگی من تازه وارد و تازه کار هستم روی ریسیورم نوشته sr-x95 از کجا بدون titanium یا چیز دیگه است دوم اینکه قبلا" یکی از دوستان با فلش دستگاه منو آپگرید کرد حدود 2 سال قبل بعد هم ناپدید شد حالا من چطور میتونم اینکار را انجام بدم و از کجا برنامشو بیارم یا پیدا کنم با تشکر از کلیه دوستان
راستی من کلاس اولی آموزش هستم لطفا" ساده توضیح دهید مجددا" تشکر میکنم

اخطار : دوست گرامی سوال خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح نمایید تا جواب بگیرید . پست شما منتقل شد .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام به همگی من تازه وارد و تازه کار هستم روی ریسیورم نوشته sr-x95 از کجا بدون titanium یا چیز دیگه است دوم اینکه قبلا" یکی از دوستان با فلش دستگاه منو آپگرید کرد حدود 2 سال قبل بعد هم ناپدید شد حالا من چطور میتونم اینکار را انجام بدم و از کجا برنامشو بیارم یا پیدا کنم با تشکر از کلیه دوستان
راستی من کلاس اولی آموزش هستم لطفا" ساده توضیح دهید مجددا" تشکر میکنم

اخطار : دوست گرامی سوال خودتون رو در تاپیک مربوطه مطرح نمایید تا جواب بگیرید . پست شما منتقل شد .

درود .

مدلهای تیتانیوم تقریبا چند ماهی است که وارد بازار شده و روی کارتون و جلو پنل نام titanium درج شده است .

مدل شما x95 usb یا همان معمولی است .

برای آپگرید میتونید نرم افزار را از انجمن دانلود ، انزیپ کنید داخل فلش بریزید اون رو به دستگاه وصل و بعد از شناسایی usb توسط دستگاه دکمه ابی روی کنترل را بزنید تا محتویات داخل فلش نمایش داده شود حالا فایل نرم افزار را باز کنید و نرم افزار را ok کنید سوالی مبنی بر تایید میاید که اون رو هم yes کنید و صبر کنید تا دستگاه خود به خود ریستارت شود .

برای انتقال سافتکام هم همین کار را انجام بدید . سافتکام هم کد روزانه بعضی از شبکه های کارتی است که هر چند وقت یک بار ارائه میشود و در تاپیک مربوط به سافتکامها قرار میگیرد .

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام با تشکر از زحمات شما
من رسیور x95usb دارم میخوام تبدیل به اینتر استار کنم
لطفا راهنمایی کنید

دوست گرامی وقتی دستگاه شما از طرف شرکت به خوبی ساپورت میشود منویی قشنگ کارایی راحت داره دیگه چه دلیلی هست که تبدیلش کنی . فکر نکنم چنین کاری میسر باشد .

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام با تشکر از زحمات شما
من رسیور x95usb دارم میخوام تبدیل به اینتر استار کنم
لطفا راهنمایی کنید
منو و امكانات و رنگ اين دستگاه بهتر و كاملتره حتي كاركرد با دانگل و شرينگ؟
به چه دليل ميخواهيد تبديل كنيد

آخرین ویرایش:

behtash2427

کاربر
2010-11-28
2
1
ببخشید من برنامه x95اشتباهی به ریسیور ایکس 97 دادم دیگه بالا نمیاد باید چکار کنم با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

majidzx

کاربر
2009-01-20
5
5
44
مشکل بوت شدن دستگاه x95

با سلام خدمت دوستان
مشکل دستگاه من (95)اینه که هنگامه جابه جائی کانال دستگاه بوت میکنه .
من نرم افزار دستگاه رو 1.62 و1.87و1.93 ریختم همچنان مشکل پابرجاست .
چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: boory

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
با سلام خدمت دوستان

مشکل دستگاه من (95)اینه که هنگامه جابه جائی کانال دستگاه بوت میکنه .
من نرم افزار دستگاه رو 1.62 و1.87و1.93 ریختم همچنان مشکل پابرجاست .
چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید .​
درود
دوست عزیز فایل فلش رو به دستگاه بده بعد با آخرین ورژن آپگرید کن اگه مشکل رفع نشد
مشکل سخت افزاری به تعمیرکار مراجعه کن

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
ببخشید من برنامه x95اشتباهی به ریسیور ایکس 97 دادم دیگه بالا نمیاد باید چکار کنم با تشکر
درود
دوست عزیز نرم افزار رو به x97 یو اس بی از عقب دادی؟
اگه پنل جلو رسیور روشن میشه روی boot میمونه با کابل و کامپیوتر نرم افزار رو به دستگاه بده اگه قبول نکرد و پنل هم روشن نمیشه باید رسیور رو به یه تعمیرکار بدین تا فلشش بکنه

در این مورد برای آپگرید با کامپیوتر
وقتی لودر رو باز کردی استارت رو زدی پاور جلو رسیور رو بگیر و کلید پشت رو بزن تا روشن بشه و شروع به دریافت برنامه بکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا